aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 buyuk penis dert valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 penissizseniz penis sizsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 icraattan önce çok düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ne kadar kötü bir topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Sparkcaster said: ne kadar kötü bir topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 düğüne 3 ay kaldı bende işsiz kaldım hay kafama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 cok konusuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 herseyi genellemenin manası yok. Konu açın varsa derdiniz ayrı ayrı tartışalım ha benim yazdıklarım önemsiz zaten tartışmaya grek yok diyosanız bilemem Zaten öyleyse kim niye okusun milletin boş eleştirilerini Abi zaten hepiniz no lifersınız. Garbage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 aslinda biraz "icinden geleni soyle rahatla" topicinin alt basligi gibi olmus ama dursun yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 durdurmazlar Moderasyonu eleştiriyorum Vsjknfd Hfdsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 göbişimi çok eleştiriyorum bende ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yapma ya niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 eski said: göbişimi çok eleştiriyorum bende ya bira icme zaten günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bira demeseydin keşke , şimdi yine kavga cıkacak çok reröre diyenlerle sevenler arasında. yapmayın boyle nifak tohumları ekmeyin patilerin arasına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 kendimi çok samimi buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 insanlar post kasmaya çok meyilli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 eleştirecek bişey bulamadığım için kendimi överek eleştiribileceğimi sanan insanlardan biri olmayı eleştri olarak algılamak olasığının hiç ihtimali olmadığının farkında olamamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ren said: insanlar post kasmaya çok meyilliçook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 çok şey yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Fistan said: herseyi genellemenin manası yok. Konu açın varsa derdiniz ayrı ayrı tartışalım ha benim yazdıklarım önemsiz zaten tartışmaya grek yok diyosanız bilemem Zaten öyleyse kim niye okusun milletin boş eleştirilerini Abi zaten hepiniz no lifersınız. Garbage. Genellemek olmuyor esasında. Yani bir ad olacaksa genelleme değil paylaşım alanı oluşturmak oluyor. Ki samimi olarak söylüyorum, dert tasa da değil özellikle açtığım şu konuda olan. Kendi yazdıklarımsa önemsiz değil benim yazdığım hiçbir şey önemsiz değil zaten. Ciddi olarak yazdıklarım da eğlenerek yazdıklarım da. Boş eleştirileri niye okusun demişsin ya eğer o eleştiriler ciddiyken de eğlenmek için yazılmışken de boşluk içermezse gene önemli olur. Bunu yapanlar da var yapamayanlar da. Çünkü bunu becerebilmek gerçekten zordur. Ki bunu kendi açtığım konu diye açıklamıyorum bu forumda bunun üzerine kurulu olan bütün konular postlar için geçerli. Kendi konum için daha net açıklayabileceğim sadece. Dediğim gibi mesele dert tasa anlatmak onu konuşmak değil. Şurda kendinde eleştirdiği pek çok noktası olan düzeltmeyi isteyen bir o kadar da en azından onu görmek isteyecek insanlar var. Ve bunu amaç edinerek yazılanlar da onlara yazılanlar da kastettiğin boşluk dışına çıkabilirse, bunu becerebilirlerse gayet de amacına yönelik olacak. Bu konu da diğer konular da. Not: "Çok uzun, okumadım" diyeceğinize susun, inanın daha yararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 malım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bak beyim, sana iki çift lafım var. eminim gencecik bir fidansın tadacağın duyguların... harcayacağın uzun yılların var. yakışır mı sana hayattaki her olguyu bir foruma taşımaya çalışmak? ama nasıl yakışmaz, sen değil misin forumda kimsenin kimseye bir fikri kabul ettiremeyeceğini anlamak istemeyen, paticiğin çoğunluğunun eleştiriye kapalı insanlardan oluştuğunu görmeyen. ama ben boşuna konuşuyorum. paticiği bilmeyene paticiği anlatmaya çalışıyorum. hıh. sen temiz kalpli, iyi insan, saf bir birey... sen mi büyüksün? hayır, buradaki troller büyük. sen bu trollerin yanında bir hiçsin anlıyor musun? onların gözünde senin bir pul kadar bile değerin yok. şunu iyi bil, buradaki insanlar asla ciddi olmayacaklar. bunu değiştirmeye senin gücün yeter mi sanıyorsun? zorlama artık insanları, dokunma onlara. eğer böyle devam edersen ben, namı-diğer ren, hiç düşünmeden kuzenin masadan düşene kadar trollerim seni ve attığın postlara dönüp bakmam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 FromTheHell said: bi şeyi mükemmel yapamıyosam hiç yapmıyorum. mükemmel yapamayacağımı da bildiğim için hiçbir şey yapma girişiminde bile bulunmuyorum. kısaca gerizekalıyım. das. bu da benim problemimim birseyi yaparken ugrasirken istedigim mukemmellikte gitmiyorsa birden soguyuveriyorum, birakiveriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hepiniz no-lifersınız. Eleştiriyorum diyeninizde tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 eskişehirliler var aramızda, no-liferlık bi kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar