Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eleştiri Yeri

Delicatessen

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

herseyi genellemenin manası yok.
Konu açın varsa derdiniz ayrı ayrı tartışalım
ha benim yazdıklarım önemsiz zaten tartışmaya grek yok diyosanız bilemem
Zaten öyleyse kim niye okusun milletin boş eleştirilerini
Abi zaten hepiniz no lifersınız.
Garbage.

Genellemek olmuyor esasında. Yani bir ad olacaksa genelleme değil paylaşım alanı oluşturmak oluyor. Ki samimi olarak söylüyorum, dert tasa da değil özellikle açtığım şu konuda olan. Kendi yazdıklarımsa önemsiz değil benim yazdığım hiçbir şey önemsiz değil zaten. Ciddi olarak yazdıklarım da eğlenerek yazdıklarım da. Boş eleştirileri niye okusun demişsin ya eğer o eleştiriler ciddiyken de eğlenmek için yazılmışken de boşluk içermezse gene önemli olur. Bunu yapanlar da var yapamayanlar da. Çünkü bunu becerebilmek gerçekten zordur. Ki bunu kendi açtığım konu diye açıklamıyorum bu forumda bunun üzerine kurulu olan bütün konular postlar için geçerli. Kendi konum için daha net açıklayabileceğim sadece. Dediğim gibi mesele dert tasa anlatmak onu konuşmak değil. Şurda kendinde eleştirdiği pek çok noktası olan düzeltmeyi isteyen bir o kadar da en azından onu görmek isteyecek insanlar var. Ve bunu amaç edinerek yazılanlar da onlara yazılanlar da kastettiğin boşluk dışına çıkabilirse, bunu becerebilirlerse gayet de amacına yönelik olacak. Bu konu da diğer konular da.

Not: "Çok uzun, okumadım" diyeceğinize susun, inanın daha yararlı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak beyim, sana iki çift lafım var. eminim gencecik bir fidansın tadacağın duyguların... harcayacağın uzun yılların var. yakışır mı sana hayattaki her olguyu bir foruma taşımaya çalışmak? ama nasıl yakışmaz, sen değil misin forumda kimsenin kimseye bir fikri kabul ettiremeyeceğini anlamak istemeyen, paticiğin çoğunluğunun eleştiriye kapalı insanlardan oluştuğunu görmeyen.

ama ben boşuna konuşuyorum. paticiği bilmeyene paticiği anlatmaya çalışıyorum. hıh. sen temiz kalpli, iyi insan, saf bir birey... sen mi büyüksün? hayır, buradaki troller büyük. sen bu trollerin yanında bir hiçsin anlıyor musun? onların gözünde senin bir pul kadar bile değerin yok. şunu iyi bil, buradaki insanlar asla ciddi olmayacaklar. bunu değiştirmeye senin gücün yeter mi sanıyorsun? zorlama artık insanları, dokunma onlara. eğer böyle devam edersen ben, namı-diğer ren, hiç düşünmeden kuzenin masadan düşene kadar trollerim seni ve attığın postlara dönüp bakmam bile.
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

bi şeyi mükemmel yapamıyosam hiç yapmıyorum. mükemmel yapamayacağımı da bildiğim için hiçbir şey yapma girişiminde bile bulunmuyorum. kısaca gerizekalıyım.

das.
bu da benim problemimim

birseyi yaparken ugrasirken istedigim mukemmellikte gitmiyorsa birden soguyuveriyorum, birakiveriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...