Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

avukat/hukuk müşaviri/en azından hukuk okuyan

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

huun said:

milli takım tüzüğü ne olm? biraz abarttınız herhalde bu sefer haha

dernek değilsin, resmi bişe değilsin; ama istersen senin için kanun hükmünde kararname çıkartayım.

olm kimin ne iş yaptığı,kim ne yaparsa ne olur.ali kimdir veli kimdir belli olduğu şekil işte.

şeffaflık =D KANUNDAN KAÇAMAZSIN HUUN
Sosyal ağlarda paylaş

K_arslan said:

huso baslıgı okuyunca bokum dondu lan nbtın sen

abi sen okumadınmı aylar önce ' siz kimsinizde milli takım rörörörö ' yapan büssürü insan çıktı.Yine çıkacaktır bende adama siteyi göstercem bakıcak öğrenecek, yarın öbürgün birde federasyon konusu çıkar ben çıkar koyarım önlerine bak aga biz hazırız go.

bu işler böyle~~
,
BonePART said:

abi dernek deilsen ne tuzugu
altina imza mi aticak butun uyeler

yok zaten resmi değil,amaç düzenleme.ha yarın kanunen resmi hüvviyet tanınır ozaman işte başlama noktası olur.
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

birisi lazım sc2 milli takım tüzüğünü kontrol edip gözden geçirmek için.:) böyle bir arkadaş varsa pm atarmı bana.şimdiden eyvallah

Bence bu işlerin böyle yapılması lazım haklısın, ciddiye alınması için bazı şeylerin doğru çalışmalar.

huun said:

milli takım tüzüğü ne olm? biraz abarttınız herhalde bu sefer haha
dernek değilsin, resmi bişe değilsin; ama istersen senin için kanun hükmünde kararname çıkartayım.

(td)(td)(td)(td)
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

K_arslan said:

abi sen okumadınmı aylar önce ' siz kimsinizde milli takım rörörörö ' yapan büssürü insan çıktı.Yine çıkacaktır bende adama siteyi göstercem bakıcak öğrenecek, yarın öbürgün birde federasyon konusu çıkar ben çıkar koyarım önlerine bak aga biz hazırız go.

bu işler böyle~~

AKPli değilsen biraz zor olur takunyalı imamtossları getiriler onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

TD)Pentagram said:

K_arslan said:

bu işler böyle~~

AKPli değilsen biraz zor olur takunyalı imamtossları getiriler onlar.

Vatan sağolsun : P taş atıp kolumuz yorulmuyor:) elimizde argümanımız olsun.yalnız hala bir kişi pm atmadı....
Sosyal ağlarda paylaş

atmaz tabi. çünkü böyle bir şey olmaz. Tüzüğün kelime anlamını biliyor musun?

Milli takım tüzüğü diye bir şey yok. Federasyonu olmayan şeyin milli takımıda olmaz. Federasyon kurulur ya da herhangi bir federasyona bağlanır. Milli takım kararı verilir seçilen kişiler "milli sporcular yönetmeliğine" dahil olur. Gaming için bu yönetmelik güncellenebilir ama sen yapamazsın bunu ya da avukatın yapamaz. Meclisten geçer bu güncellemede.

yani kalkıpta sen yönetmeliğe "hile yasak, flood yasak, wall hack yasak" (sc terimlerini bilmiyorum) gibi şeyler mi koymayı planlıyorsun?

Kalkıpta hiç bir avukat bununla uğraşmaz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

uzun uzun iza etmek yerine şunu söleyim.tüm dünya gaming de ülke olarak temsil edilir bunun içnide resmi federasyona gerek yok Hayvan arkadaşım.

Tüzük ise kurallar,kimin ne görev yaptığını belirtir bir olgu olarak düşünüyorum.Menajer nedir ne işe yarar,kaptan nedir ne işe yarar oyuncunun sorumluluğu nedir gibi durumlar olsun diye.yarın yine mesela senin gibi gamingle alakası olmayan gelip bize ' siz kimsiniz rörö' yapmaması için bunu yapıyoruz zaten.(Şahsına olarak algılama)

Herşey düzenli olsun kimin ne yaptığı belli olsun tek mevzu bu.Kimsenin yardımcı olmamasıda sorun değil.yaparız yayınlarız,sonradanda gelip bu yanlış olmuş diyenede bu konunun linkini veririz.petrol vardıda bizmi içtik deriz.

neyse ben üzerime düşeni yaptım,bu konuda destek istedim.hatalı kavramlar olması durumunda artık sağlık olsun derim.eleştirilmeye kapalı olurum.çünkü hukukçu değilim yanlışlık olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...