TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 birisi lazım sc2 milli takım tüzüğünü kontrol edip gözden geçirmek için.:) böyle bir arkadaş varsa pm atarmı bana.şimdiden eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ahahahaha güldürdün lan beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 çok mu fakir mesajı olmuş hehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 milli takım tüzüğü ne olm? biraz abarttınız herhalde bu sefer haha dernek değilsin, resmi bişe değilsin; ama istersen senin için kanun hükmünde kararname çıkartayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yapar mısın bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 endüljans bile çıkartırım gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 anayasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 huun said: milli takım tüzüğü ne olm? biraz abarttınız herhalde bu sefer haha dernek değilsin, resmi bişe değilsin; ama istersen senin için kanun hükmünde kararname çıkartayım. olm kimin ne iş yaptığı,kim ne yaparsa ne olur.ali kimdir veli kimdir belli olduğu şekil işte. şeffaflık =D KANUNDAN KAÇAMAZSIN HUUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 avukatla bir ilgisi yok o zaman istediğin şeyin. anlaşılabilir bir dille yazıldıysa gerisi teferruat ve avukatın konusu dışında. sen yolla, ben okuyup onay veririm uygunsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 haha yok ya terimlerimiz hukuki dilde olsun 17 yaşındaki bi genç sc ci milli takıma ciddi baksın. böyle böyle aşılıcan aga. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_arslan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 huso baslıgı okuyunca bokum dondu lan nbtın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 abi dernek deilsen ne tuzugu altina imza mi aticak butun uyeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 K_arslan said: huso baslıgı okuyunca bokum dondu lan nbtın sen bok dedi ban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 K_arslan said: huso baslıgı okuyunca bokum dondu lan nbtın sen abi sen okumadınmı aylar önce ' siz kimsinizde milli takım rörörörö ' yapan büssürü insan çıktı.Yine çıkacaktır bende adama siteyi göstercem bakıcak öğrenecek, yarın öbürgün birde federasyon konusu çıkar ben çıkar koyarım önlerine bak aga biz hazırız go. bu işler böyle~~ , BonePART said: abi dernek deilsen ne tuzugu altina imza mi aticak butun uyeler yok zaten resmi değil,amaç düzenleme.ha yarın kanunen resmi hüvviyet tanınır ozaman işte başlama noktası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 mete sen iste thermaltake avukatlarını seferber edim kardesim bu posta ne gerek var edit :smile lar cok cirkin koyasım gelmiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 "eşit ağırlıkçı da olur :(" ahawoıhafsdhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bölümle başlığı bi türlü alakalandıramamıştım, girince haklı olduğumu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 milli takım mı var lan sc de bende bi ara dl edimde oynayım su oyunu bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scnoobtr Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 TD)Pentagram said: birisi lazım sc2 milli takım tüzüğünü kontrol edip gözden geçirmek için.:) böyle bir arkadaş varsa pm atarmı bana.şimdiden eyvallah Bence bu işlerin böyle yapılması lazım haklısın, ciddiye alınması için bazı şeylerin doğru çalışmalar. huun said: milli takım tüzüğü ne olm? biraz abarttınız herhalde bu sefer haha dernek değilsin, resmi bişe değilsin; ama istersen senin için kanun hükmünde kararname çıkartayım. (td)(td)(td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 TD)Pentagram said: K_arslan said: huso baslıgı okuyunca bokum dondu lan nbtın sen abi sen okumadınmı aylar önce ' siz kimsinizde milli takım rörörörö ' yapan büssürü insan çıktı.Yine çıkacaktır bende adama siteyi göstercem bakıcak öğrenecek, yarın öbürgün birde federasyon konusu çıkar ben çıkar koyarım önlerine bak aga biz hazırız go. bu işler böyle~~ AKPli değilsen biraz zor olur takunyalı imamtossları getiriler onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 olm siz nabiyosunuz ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 SenariouS said: TD)Pentagram said: K_arslan said: huso baslıgı okuyunca bokum dondu lan nbtın sen abi sen okumadınmı aylar önce ' siz kimsinizde milli takım rörörörö ' yapan büssürü insan çıktı.Yine çıkacaktır bende adama siteyi göstercem bakıcak öğrenecek, yarın öbürgün birde federasyon konusu çıkar ben çıkar koyarım önlerine bak aga biz hazırız go. bu işler böyle~~ AKPli değilsen biraz zor olur takunyalı imamtossları getiriler onlar. Vatan sağolsun : P taş atıp kolumuz yorulmuyor:) elimizde argümanımız olsun.yalnız hala bir kişi pm atmadı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 atmaz tabi. çünkü böyle bir şey olmaz. Tüzüğün kelime anlamını biliyor musun? Milli takım tüzüğü diye bir şey yok. Federasyonu olmayan şeyin milli takımıda olmaz. Federasyon kurulur ya da herhangi bir federasyona bağlanır. Milli takım kararı verilir seçilen kişiler "milli sporcular yönetmeliğine" dahil olur. Gaming için bu yönetmelik güncellenebilir ama sen yapamazsın bunu ya da avukatın yapamaz. Meclisten geçer bu güncellemede. yani kalkıpta sen yönetmeliğe "hile yasak, flood yasak, wall hack yasak" (sc terimlerini bilmiyorum) gibi şeyler mi koymayı planlıyorsun? Kalkıpta hiç bir avukat bununla uğraşmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 uzun uzun iza etmek yerine şunu söleyim.tüm dünya gaming de ülke olarak temsil edilir bunun içnide resmi federasyona gerek yok Hayvan arkadaşım. Tüzük ise kurallar,kimin ne görev yaptığını belirtir bir olgu olarak düşünüyorum.Menajer nedir ne işe yarar,kaptan nedir ne işe yarar oyuncunun sorumluluğu nedir gibi durumlar olsun diye.yarın yine mesela senin gibi gamingle alakası olmayan gelip bize ' siz kimsiniz rörö' yapmaması için bunu yapıyoruz zaten.(Şahsına olarak algılama) Herşey düzenli olsun kimin ne yaptığı belli olsun tek mevzu bu.Kimsenin yardımcı olmamasıda sorun değil.yaparız yayınlarız,sonradanda gelip bu yanlış olmuş diyenede bu konunun linkini veririz.petrol vardıda bizmi içtik deriz. neyse ben üzerime düşeni yaptım,bu konuda destek istedim.hatalı kavramlar olması durumunda artık sağlık olsun derim.eleştirilmeye kapalı olurum.çünkü hukukçu değilim yanlışlık olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ben yardımcı olurdum aslında ama olmıcam banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar