Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticikteki en iyi post


Cons

Öne çıkan mesajlar

Glatheros said:

bana sorarsanız, paticik bayanların ilgisini çekti ortam bozuldu. Zaten bu laf sokmaların %90 ı karıya kıza hava atarım karizma olurum, msndende linklerim bakarsın iş çıkar derdi değilse ben ne olıyım. Şu zamandır buradayım, forumda 2 bayan üye olduğunu biliyorum, emaleth ve athe zaten forumun bir formatı vardı bayan erkek derdi yoktu, çoğu zaman onlar bizden delikanlıydı, şimdi bu altertiki tipler geldi, olay boka bağladı.Ayrıca patiden Din öğrenecek arkadaş,eh be kardeşim bu kadarmı sosyopatsın, sanal alemde kendine din mi arıyorsun?
yada politika tartışması yapanlar için, hiç mi arkadaşınız yokta onla tartışamıyorsunuz bunları? burası günlük hayatta konuşulamayan geyik ve lakırdılar içindi, mesela gaming. Takside adam kestik dedikmi yada kafede bize tip tip baktıkları için burayı kullanıyorduk. o günler geride kaldı, burası daha çok altertiki çirkin kızların sivilceli ergenlerle eyleşip günlük hayatta ezilen egolarını tatmin etme yerleri oldu, ama o arkadaşlarada 1 çift sözüm var, bu kafayla nasır tutar evladım.


Glatheros said:

Hepinize merhaba,
Önceki yazımda tanımladığım arkadaşlardan bazıları kendini, yazdıkları soyut ve anlam dışı, yer yer taoist yazıları ile belli etmiş, birde üstüne kendini "esra ceyhanla a'dan z'ye" programında sanıp "sivilceli ergen ve çirkin dedi, bize cevap hakkı doğdu" demiş, bununlada yetinmeyip, ben o tanıma uyuyorum demek için, oda bize cevap versin demiş, oda yetmemiş, sen abazan olduğun için, hayatında bir yada bir kaç kadın bulunmadığı için bunları yazıyorsun demiş.

Maşallah yaradana bin şükür Adonis gibi herifim, libidom yüksek austin powersdan halliceyim(for english speakers, yes I get regular action), ergen sivilceli altertiki tauntuna immune üm. Velasıl kelam benim ergen arkadaşlarım, hayatta herşey çiftleşme değil oda bir yere kadar, o yüzden bunu burada bırakıyorum.

Efendim, eğer benim yazımdan size bir cevap hakkı doğduna inanıyorsanız, birde üzerine 4chandan resim linkliyorsanız, maalesef siz bir altertikisiniz, evet bu böyle. yani o yazı biraz aziz nesin söylemi gibi, Türk halkının %90 ı salaktır demişim bir nevi, sizde gelip ben o %10 dayım demek yerine hayır efendim biz salak değiliz demişsiniz, elbette buradaki reverse aristotle logicini çözmenizi beklemiyorum.
kaldı ki "alooo kızlar sizede çirkin demiş uyanın "lan" "adama" a bak ,"karılar" çirkin demiş size diyo sivilceli diyo "LAN", gibi yorumlarınızın beynin gelişme döneminde fazlasıyla esra ceyhan ve bilumum kadın programları izlemekten kaynaklandığını düşünüyorum, şayet bu tarz programlar subliminal mesajlarla beyni etkiliyor, çünkü eğer sizde benimle aynı dili kullanıyor olsaydınız, ne benim öyle bir söylemim olduğunu idda ederdiniz, nede benim kullandığım kelimeler yerine, gidip son derece argo, sizin kendinze adlettiğiniz ve ailenizin size aşıladığı "karı" "adam" gibi kültür seviyesi son derece belirgin kelimeleri seçerdiniz, efendim biz bulunduğumuz ortam itibari ile bay ve bayan diyoruz, kültür seviyemiz ancak buna el veriyor.

daha yazıcaklarım var ama I'm gonna get some. o yüzden arkası yarın, ha bu arada, stres yapmayın bu kadar, rica edicem. çirkin olabilirsiniz ama belki ergenlikten çıkınca fiziğiniz oturur, forumdaki bu abazanlara tamah etmek zorunda kalmazsınız, en kötü 32nizde babadan kalma evi ipotek ettirip bankadan kredi çeker, yeni bir deniz akkaya olursunuz, tıp çok ilerledi artık. bakarsınız yarın öbürgün beyin transpantıda çıkar, talep var arz yakındır efendim, saygılar sevgiler efendim, büyüklerimin ellerincen, küçüklerimin gözlerinden öpüyor altertikelere selam ediyorum(bende mitolojik yaratık sanıyordum bunları meğer gerçeklermiş).

gelen edit, sitedeki yavaşlığı bitirdim: firefox için customize google addonunu indirin, bu probleminizi ve bilimum data send backleri çözecektir, adminler bozulmasın site harbi yavaş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

vaniLLe said:

ikinci mesaji alatariel ve bana yazmisti... utaniyorum sdfuh
gereksiz bi rage'e girmistik orda. simdi ki aklim olsa bulasmazdim ;(


kimse bana bu kadar uzun mesaj yazmadı..kız değiliz tabi.

alakasi yok.
adam savundugu seyin tersini neden yapsin.
biz rörörö seklinde giristiydik posta, ondan öyle yazdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. post atma kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. madalyalıyım diyeniz de tatava. Türkiye'nin her forumunda postum var diyo, çoğu yere uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...