seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 online değil, evde normal oynanabilecek anime stili oyunlar arıyorum. tek bildiğim grandia ve devil may cry. tür olarak çok fark etmez. isimleri gördükten sonra seçeneklere bakarım.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 jrpg the last remnant var square enix'ten, hem japonca seslendirme seçenekli.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 evde normal oynamak nedir? dışarda oynadığımız anime oyunları da var tabii live action güzel oluyor.
KingV Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yok şeyi diyor herhalde konsol olmasın.
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 kastım online oyun tarzı olmayan oyunlardı. last remnant güzele benziyo. ediniyorum.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 seraphiel said: kastım online oyun tarzı olmayan oyunlardı. last remnant güzele benziyo. ediniyorum. single player demek istiyosun
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 sanırım singleplayer diyor. evde oynanabilen normal oyun diyince casual oyun dedi sandım ama "online olmayan oyun" kastediyormuş. bi de anime tarzı oyun diyince anime grafikleri gelmişti aklıma, breath of fire, ragnarok online gibi şeyler, ama devil may cry dediği için herhangi bir japon oyunu olabilir demek ki, anime grafiklerine gerek yok. metal gear solid diyorum o zaman.
Öne çıkan mesajlar