seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 online değil, evde normal oynanabilecek anime stili oyunlar arıyorum. tek bildiğim grandia ve devil may cry. tür olarak çok fark etmez. isimleri gördükten sonra seçeneklere bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dövüş istersen blazblue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 jrpg the last remnant var square enix'ten, hem japonca seslendirme seçenekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 evde normal oynamak nedir? dışarda oynadığımız anime oyunları da var tabii live action güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yok şeyi diyor herhalde konsol olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 kastım online oyun tarzı olmayan oyunlardı. last remnant güzele benziyo. ediniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 seraphiel said: kastım online oyun tarzı olmayan oyunlardı. last remnant güzele benziyo. ediniyorum. single player demek istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 sanırım singleplayer diyor. evde oynanabilen normal oyun diyince casual oyun dedi sandım ama "online olmayan oyun" kastediyormuş. bi de anime tarzı oyun diyince anime grafikleri gelmişti aklıma, breath of fire, ragnarok online gibi şeyler, ama devil may cry dediği için herhangi bir japon oyunu olabilir demek ki, anime grafiklerine gerek yok. metal gear solid diyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar