Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2011 / 2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkasokak said:

ordusporla ilgili ayrıntılı konuşmıcam. izleyip görelim.

sabaha kadar ayrıntılı konuşabiliriz ben Fatsalıyım yıllardır nerdeyse kendi takımım(Samsunspor) kadar Orduspor'u da takip ederim pazar günü bizim açılış maçında çıplak gözle de izledim bi cacık olmaz bu takımdan.
bizim hocadan önce Metin Diyadin kovulur bu konuda iddialıyım :)
Mesaj tarihi:
TFF nin açıklamalarıyla ilgili konu açılmamış galiba. TFF devrim yapıyor gelecek sezon için.. Hepside olumlu şeyler. Güzel olacak gibime geliyor. Fair play, kadın ve çocuklara maç bileti falan..
Mesaj tarihi:
said:
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 12 Eylül Pazartesi günü Orduspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin

Of merak ettim hiç bi fikrim yoktu, şu haberi bulucam diye 5 dakka googgleladım lol.

Niye düşmedi olm fener? Avrupaya gidemiyosak bizi düşürün falan bi muhabbet vardı. Ben fenerliyim ama bence düşmek gerekiyodu sanki. Bilemedim. Şampiyonluk iptal mi şimdi?
Mesaj tarihi:
Hacı spor sayfalarını falan okumuyorum geçiyorum direk, patide de troll harici çok girmiyorum futbol bölümüne. Banımı bile sırf fenerlilerle dalga geçmek için kaldırtmıştım yani asd

Ama yine de merak ediyorum kim düştü kim kaldı dramalar ne alemde falan, dank etti işte birden :P
  • Yeni Oluştur...