Holy Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 play-off'u kim kazanır bilmem de ligtv güzel kazandı bu sistemden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Erman Toroğlu: "Ligde Galatasaray hariç her takımın özel hakemi var. Bu takım hala lider, helal olsun valla." su adam bile bunu soyluyorusa artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 küheylan said: Bu lig sadece 3 takımdan mı oluşuyor allasen. Diğer takım taraftarlarının da başlığı açılsın. Haydi bakalım bol gollü, zevkli, çekişmeli, Antalyaspor'un başarıları ile dolu bir lig olur inşallah. Ağzıma sıçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 5-8 hatti ne kadar sicak oyle her sey son haftaya kalmis. Gerci kim takar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 kimse begenmiyor su burak yılmazı ama adam 32 tane gol atmıs en yakını olan iki oyuncuyu topluyorsun adamın attı gol etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 oldun said: kimse begenmiyor su burak yılmazı ama adam 32 tane gol atmıs en yakını olan iki oyuncuyu topluyorsun adamın attı gol etmiyor Surekliligi yok. Bu sene atti, seneye 5 tane atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 said: Trabzonspor'un parası yanlış kulübe gitti Fransa'nın Toulouse takımı golcü oyuncusu Umut Bulut'un transferi nedeniyle 802 bin avroluk ödemesini Trabzonspor yerine Ankaragücü kulübünün hesabına yatırdı. Fransız kulübü yetkililerinin durumu fark edip sarı-lacivertli kulübü uyarmaları üzerine para Ankaragücü yetkilileri tarafından iade edildi. Ankaragücü Kulübü Genel Menajeri Hikmet Hancıoğlu, AA muhabirine, bugün kendilerine telefonla ulaşan Toulouse yöneticilerinin yanlışlıkla hesaplarına 802 bin avro para yatırdıklarını söylediklerini bildirdi. Paranın, Umut Bulut'un transfer ödemesi nedeniyle Trabzonspor'a yapılması gerekirken Ankaragücü'nün hesabına yönlendirildiğini söyleyen Hancıoğlu, “Ben de durumu yöneticilerimize aktardım. Banka ile yaptığımız görüşmeler neticesinde durum anlaşıldı. Bunun üzerine yöneticilerimiz hesabımızda bulunan 802 bin avroyu Fransız takımının hesabına geri aktardı” dedi. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20292140.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 sivas attı, samsun kaybediyor artık. düşen 3. takım samsun oldu muhtemelen. yazık oldu mesut bakkal'ın samsun'una. playoff a gidenler sivas, bursa, ibb ve gençler sanırım. gerçi eskişehir de var. 5 takım gitsin bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Gençler giremedi playoffa samsuna da çok yazık oldu. FU :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 çakma pıliyıff çok ilginç oldu ya, herkes aynı puanda başlayacak. tam curcuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 samsun maçının özetine baktım şimdi, uğur boral yüzünden düşmüşler.kendini yere atacağına, pası verse ligdelerdi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 samsun ve manisa'da fener kümeye diye bağıranlar, kümeyi boyladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 manisa ve samsun bildiğin hoca kurbanı oldular.hele manisaya yazık oldu.ümit özat gibi bi adamı getirirsen olacağı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Bülent Korkmaz istifa etmiş Karabük'teki görevinden, Uzun süreli kontrat istemiş istikrar için, yönetim kabul etmeyince bırakmış. Şimdi basın toplantısı var ve çok güzel konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Samsun gitti ama Gekas kalmalı TR'de bir takımda, adam harbi golcü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Şampiyon Galatasaray Şampiyonlar Ligi Galatasaray Fenerbahçe Uefa Avrupa Ligi Trabzonspor Beşiktaş Bursaspor Düşen Takımlar Samsunspor Manisaspor Ankaragücü Normal Sezon Puan Tablosu http://i.imgur.com/FaBdS.jpg Süper Final Şampiyonluk Grubu Puan Tablosu http://i.imgur.com/vpci1.png Süper Final Avrupa Ligi Grubu Puan Tablosu http://i.imgur.com/IdFpF.jpg Bir de Laylaylom kupası var, kendi takımım mücadele etmesine rağmen ben bile önemsemiyorum. Konuyu açan bensem bitiren de ben olurum arkadaş. Kilitliyorum haydi. Gönlümün Bile Şampiyonu Olamayan Takım http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/387854_322113867801207_204096976269564_1378773_779321968_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar