Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 dreambox http://www.twitvid.com/8KBEX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bikaç ay önce demiştim adrese dayalı sistem geliyor kasımda diye, gelmi,ş demek ki reklamlara başlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Abi sleepingdeath ile tartışmaya girmiş insanlar, kaçırmışım çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 neyse 1 ay rahatız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Lan tam dreambox aliyodum yalan mi olduk şimdi almiyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 dreambox'ı bu sene bitirmeye kararlıydı en son digiturk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 nobrenin golü her halı saha maçında kaleden kaleye attığım gollerin aynısı pek etkileyici gelmedi bana herkes yılın golü falan demiş fsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ben de alıcaktım dreambox almayalım mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 alma yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ertugrulun parmağı kırıldı yaa güzel kaleciydi gitti valla şansızlık büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ne son dakkalar oldu be öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 cavanagh said: ben de alıcaktım dreambox almayalım mı yani? 2 hafta önce engellediler işte, ama bize en fazla 1 aya kırılır yine demişlerdi. 1 ay olmasın 2 ay olsun yine de ligin ikinci yarısına çok rahat bütün maçları izleriz, ama şuan evet, alma abi asdfsad Lig Tv ve Spormax göstermiyor sadece diğerlerini istiyorsan alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 firatgunayer: Süper Lig statüsünde değişiklik!!!!''Play-Off birincisi direkt olarak Şampiyonlar Ligi'ne gidecek. 2. ise ŞL'de ön eleme oynayacak'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 34 haftayı birinci bitiren kesin gidicekti cl'ye demek ki 34 hafta sonunda 1. olsa bile bir takım avrupa dışında kalabilicek tff sırf zarar ziyan ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 hayır üst üste agro çekiyorlar, birileri çıkıp vuracak bu salakları sonunda hiç mi beyin olmaz arkadaş insanda, yok işte yok en güzel kanıtı fenerbahçeliler şükretsin, bu adam ola ki birde fener'in başına geçseydi kulübün kepenkleri kapatıp giderdiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 trabzon efsane bir penaltı kazanmış gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 hakket nasıl bi olay o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 nerden izlediniz yahuç ben 2 saattir uğraşıorm ama ligtv nin sitesi patladı. izleyemiorm goruntuleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 çekmiş işte penaltı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ahahahahahah neyse ceza sahası dışında kendini atmasından daha bi penaltı. faul olmasa da ceza sahası icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Trabzon'a olmayan penaltılar bize gelince abuk subuk kartlar baya baya şikeye teşvik var bu ligde ya hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 abi adam uçarak gelmiş sonra düşmüş bişeyler olmuş orda sonra tırt penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Trabzon'un penaltısı muhteşemmiş gerçekten. Ama Antalya'nın attığı ilk gol bariz şikeli, Deniz Barış'ın o kadar mesafe kat edip kaleciyi falan geçerek gol atması imkansız. Gerçi defans yetersiz yetersiz baktığı için dümdüz koşmuş genelde ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 yanlız zokoraya verilen kırmızıda cok tırt yani beni beklemedin die adama sarı vermek ne yaa bu hakemler cidden cok kötü surda bi mac özetleri izliyim dedim hangisi izlesem hakemler sacmalıyor yarın bize sacmalamasalar bari edit:su buragı yıllardır ne zaman patlıcak die bekliyordum yusuf gibi 30dan sonra falan adam olur die dusunurken adam trabazonda kendini buldu adamı cidden cok begeniyorum yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 antalyanın goller iyiymiş harbi. yalnız deniz kendini affettirmiş burak'ın golünde refakatçiliğiyle. o değil de, zokora'nın sarı çok saçma. adam önce frikiği kullanıyo, izliyo hakem. sonra savunma topu uzaklaştırınca dur bi daha kullansınlar diyo resmen ve sarıyı çıkarıyo hahaha. sonra da saçmaladım diyip penaltı veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar