Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2011 / 2012

küheylan

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
cavanagh said:

ben de alıcaktım dreambox
almayalım mı yani?

2 hafta önce engellediler işte, ama bize en fazla 1 aya kırılır yine demişlerdi. 1 ay olmasın 2 ay olsun yine de ligin ikinci yarısına çok rahat bütün maçları izleriz,

ama şuan evet, alma abi asdfsad Lig Tv ve Spormax göstermiyor sadece diğerlerini istiyorsan alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Trabzon'un penaltısı muhteşemmiş gerçekten.
Ama Antalya'nın attığı ilk gol bariz şikeli, Deniz Barış'ın o kadar mesafe kat edip kaleciyi falan geçerek gol atması imkansız. Gerçi defans yetersiz yetersiz baktığı için dümdüz koşmuş genelde ama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız zokoraya verilen kırmızıda cok tırt yani beni beklemedin die adama sarı vermek ne yaa bu hakemler cidden cok kötü surda bi mac özetleri izliyim dedim hangisi izlesem hakemler sacmalıyor yarın bize sacmalamasalar bari

edit:su buragı yıllardır ne zaman patlıcak die bekliyordum yusuf gibi 30dan sonra falan adam olur die dusunurken adam trabazonda kendini buldu adamı cidden cok begeniyorum yahu
Sosyal ağlarda paylaş

antalyanın goller iyiymiş harbi. yalnız deniz kendini affettirmiş burak'ın golünde refakatçiliğiyle.

o değil de, zokora'nın sarı çok saçma. adam önce frikiği kullanıyo, izliyo hakem. sonra savunma topu uzaklaştırınca dur bi daha kullansınlar diyo resmen ve sarıyı çıkarıyo hahaha.

sonra da saçmaladım diyip penaltı veriyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...