Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne istersen yap oyunları

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Şimdi o konuya nerden baktığına göre değişir. Baldur's Gate 1'i oynarken peşinden bir ton süikastçi geliyor. İntikam duygun var. Ve iki şehir arası savaş çıkma ihtimali gittikçe büyüyor. Sen böyle çetin bir durumda aciliyeti bir kenara bırakıp alakasız zindanlara dalabiliyorsun. Karnavala katılabiliyorsun. Hatta yolda gördüğün adam sana hazine vaad ediyor diye kardeşini gruptan atıp, tamamen alakasız bir quest serisi ile saatlarini harcayabiliyorsun.

Oblivion ve Baldur's Gate'in tek farkı var. Birindeki görevler ve içerik saat doldursun diye değil tat katsın diye, taçlandırmak için koyulmuş.

Eğer sorun koyulan ek içeriğin içi boş olması ise bir noktaya kadar katılabilirim. Ama hani kimseye gidip "abi taksicilik görevlerini niye oynuyorsun" vs. demem. Kimse ek içeriğe seni zorlamıyor çünkü. Adam eğlendiriyorsa koyulsun tabi.

Çünkü öbür türlüsü "press something for a epic move" + dümdüz waypointe ilerle cutscene gör olayına dönüyor denildiği gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen bence BG 1 tekrar oyna neden tek yol doğrultusunda gittiğimiz çok detaylı şekilde açıklanıyor son olarak karakterin magic missle atamayacak kadar saf olması ve gelişmesi şart.Father çlürken çatlıyor bazı şeyler birde diarysini iyi okumak şart.

Şu en son bakış açısından çıkarsak install etmemek lazım bir dünya oyunu zaten oyun firmaları tek oyun yapalım bitsin herşey olsun eksi oyuncular sevinsin gibisinden bakmıyor konuya go go marketting kim ipler milletin ne istediğini.Pc nin sınırlarını zorlayan oyunlar konsolda übber çalışıyorken piyasanın ve oyunların %80 kaymasına sebep oldu bana sorarsanız eski oyun yapımcılarıda geçen bakındı ya emekli yada aktif olarak proje yönetmiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi aşırı scripted şeyleri ben sevmiyorum. rahat bıraksınlar oyuncuları, serbest bıraksınlar kararlarında. sen değil misin, odaya girince yerde yatan yaratıkların ölü taklidi yapmasına izin veren. sen değil misin benim karakterimi senaryo gereği ölmeyen düşmanın karşısına çıkartan ve adamımı bayılttıktan sonra senaryo gereği tüm silahlarını alan..

seeeen coder tayfası, level designerı.. sen mi büyüksün?
hayır hayır.. console büyük! bi ~ ile ister noclip, istersem de max cephane alıyorum zaten.
ölmeyen adamlarını da öldürdüm tüm npc'lerle birlikte..

gerçi morrowind vb. hariç çoğu rpg'de console falan yok galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...