Pasta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 valla 2 gün önce spor araba aldım ben pek kitliyo gibi durmuyo.
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bu hesaplada girmiycem artık alın topluca kapatın bi grup şerefsizle boş yere konuşmuşum zamanıma yazık.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 neyin kafasını yaşıyosunuz hepiniz gerçekten anlam veremedim 3 5 post okudum ve sıkıldım
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Napolyonn said: bu hesaplada girmiycem artık alın topluca kapatın bi grup şerefsizle boş yere konuşmuşum zamanıma yazık. ayrı eve çık.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Rte kömür atıyo siz de oy veriyosunuz. Ne farkı var kemik köpek ilişkisinden?
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Napolyonn said: bu hesaplada girmiycem artık alın topluca kapatın bi grup şerefsizle boş yere konuşmuşum zamanıma yazık. za yoksa gerçekten gidiyor mu (tu)
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 kömürü alabilmek için annesini örtüyo onlar o fark var.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 baya hakaret ediyosunuz farkındamısınız ?
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 hamsilipilav said: Napolyonn said: bu hesaplada girmiycem artık alın topluca kapatın bi grup şerefsizle boş yere konuşmuşum zamanıma yazık. za yoksa gerçekten gidiyor mu (tu) mehmet topuz bile bu kadar dönmedi abi.. gelir 2 gune
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 minik şeyh hakaret de edermiş, hanimiş benim şakirtim
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Napolyonn said: ne şikayet edicem cevap veremeyince yasaklayan adamların sitesindemi şikayet edicem. bu kadar faşikin arasında şikayet tuşu sadece göstermelik bişi en çok şuna güldüm
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Napolyonn said: bu hesaplada girmiycem artık alın topluca kapatın bi grup şerefsizle boş yere konuşmuşum zamanıma yazık. ağlama melis
Öne çıkan mesajlar