Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pokemon...i chooseeee youuuu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hepımız bılıyoruz o kucuuk tatlı minik şeytanları..her biri bir yerlerinden birşeyler(elektrik,ateş,su vb..) cıkartarak şirinlikler yapıyor ve bırazda kendi caplarında action...peki pokemonda ceşitin bu kadar fazla olması iyimi..bence hayır!..çeşit fazlalagı fılmde yenı konulara yataklık yapıor olabilir ama oyunda tam bı kargasa ama nkadarda cesit olursa olsun bir charizard'ın yerini k,imsenın tutacagını sanmam tutamaz zaten:) peki sizlerin favorileri neler...herkesin bi favorisi wardır..
Mesaj tarihi:
bakamon izlemezdim lakin..

SENİ SEÇTİM ARKANUMON![signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Mesaj tarihi:
ninetales vardr amlum su sızın narutodakı 9 kuyruklu fox

growlit in buyumus halını de swrm adını unuuttum[signature][hline]Sword is a Weapon For Killing

Swordsmasip is a Art of Murder

But I Prefer To Use My Sword To Protect

-----Kenshin Himura-----
Mesaj tarihi:
Yav bu pokemonlara çok acıyorum garipleri yakalayıp topların içine hapsediyorlar horoz dövüşü yaptırır gibi dövüştürüyorlar fukaraları... ayrıca bukadar güçlü ve akıllı yaratıkların aklından hiçmi geçmiyor insanları gebertelim dünya bize kalsın diye... yinede çok salakça bir anime olmasına rağmen izlemesi zevkli oluyor :D
Mesaj tarihi:
pokemon?Eheheh en iisi pikaçuuuu :)[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olupta tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 13 Eylül 2004 17:30 tarihinde demiş ki:
pokemon?Eheheh en iisi pikaçuuuu :)

????? yok bea charizardı hiçbirşeye değişmem[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Mesaj tarihi:
Ee tabii oda iiydi ama pikaçuuu pokemon kralıdır tüm çocuklar keşke benimde bir pikaçuuuuum olsa derler :-P[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olupta tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Mesaj tarihi:
said:
-_K_-, 13 Eylül 2004 13:10 tarihinde demiş ki:
hepımız bılıyoruz o kucuuk tatlı minik şeytanları..her biri bir yerlerinden birşeyler(elektrik,ateş,su vb..) cıkartarak şirinlikler yapıyor ve bırazda kendi caplarında action...peki pokemonda ceşitin bu kadar fazla olması iyimi..bence hayır!..çeşit fazlalagı fılmde yenı konulara yataklık yapıor olabilir ama oyunda tam bı kargasa ama nkadarda cesit olursa olsun bir charizard'ın yerini k,imsenın tutacagını sanmam tutamaz zaten:) peki sizlerin favorileri neler...herkesin bi favorisi wardır..

Kaya son kez söylüyorum pokemon animeden sayılmıyormuşşş
animenfoda sonuncu sırada yav[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Mesaj tarihi:
En sevdiğim pokemonlar sırayla:
- takunya
- tesbik
- sikortil
- ninca[signature][hline]Kılıcımı ileriye doğru tuttum,
boşlugu kestim,
büyük ateşin ortasında,
rahatlatıcı bir esinti aktı...
Mesaj tarihi:
tabiki de tesbiks benim en sevdiğim pokeimam hayvancığı olup herkesin bir tane olmasını tavsiye ederim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
  • Yeni Oluştur...