-_K_- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 hepımız bılıyoruz o kucuuk tatlı minik şeytanları..her biri bir yerlerinden birşeyler(elektrik,ateş,su vb..) cıkartarak şirinlikler yapıyor ve bırazda kendi caplarında action...peki pokemonda ceşitin bu kadar fazla olması iyimi..bence hayır!..çeşit fazlalagı fılmde yenı konulara yataklık yapıor olabilir ama oyunda tam bı kargasa ama nkadarda cesit olursa olsun bir charizard'ın yerini k,imsenın tutacagını sanmam tutamaz zaten:) peki sizlerin favorileri neler...herkesin bi favorisi wardır..
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Benim favorim Pokemon Rıza :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bakamon izlemezdim lakin.. SENİ SEÇTİM ARKANUMON![signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ninetales vardr amlum su sızın narutodakı 9 kuyruklu fox growlit in buyumus halını de swrm adını unuuttum[signature][hline]Sword is a Weapon For Killing Swordsmasip is a Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura-----
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Yav bu pokemonlara çok acıyorum garipleri yakalayıp topların içine hapsediyorlar horoz dövüşü yaptırır gibi dövüştürüyorlar fukaraları... ayrıca bukadar güçlü ve akıllı yaratıkların aklından hiçmi geçmiyor insanları gebertelim dünya bize kalsın diye... yinede çok salakça bir anime olmasına rağmen izlemesi zevkli oluyor :D
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Rıza Rulzz..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında|||||
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 pokemon?Eheheh en iisi pikaçuuuu :)[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Horrible, 13 Eylül 2004 17:30 tarihinde demiş ki: pokemon?Eheheh en iisi pikaçuuuu :) ????? yok bea charizardı hiçbirşeye değişmem[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ee tabii oda iiydi ama pikaçuuu pokemon kralıdır tüm çocuklar keşke benimde bir pikaçuuuuum olsa derler :-P[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: -_K_-, 13 Eylül 2004 13:10 tarihinde demiş ki: hepımız bılıyoruz o kucuuk tatlı minik şeytanları..her biri bir yerlerinden birşeyler(elektrik,ateş,su vb..) cıkartarak şirinlikler yapıyor ve bırazda kendi caplarında action...peki pokemonda ceşitin bu kadar fazla olması iyimi..bence hayır!..çeşit fazlalagı fılmde yenı konulara yataklık yapıor olabilir ama oyunda tam bı kargasa ama nkadarda cesit olursa olsun bir charizard'ın yerini k,imsenın tutacagını sanmam tutamaz zaten:) peki sizlerin favorileri neler...herkesin bi favorisi wardır.. Kaya son kez söylüyorum pokemon animeden sayılmıyormuşşş animenfoda sonuncu sırada yav[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
gaunlet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 En sevdiğim pokemonlar sırayla: - takunya - tesbik - sikortil - ninca[signature][hline]Kılıcımı ileriye doğru tuttum, boşlugu kestim, büyük ateşin ortasında, rahatlatıcı bir esinti aktı...
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yobakz ı unutmamak lazım[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!!
screamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Hayır Pokeimam the greatest pokemon of the world[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 tabiki de tesbiks benim en sevdiğim pokeimam hayvancığı olup herkesin bir tane olmasını tavsiye ederim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 makuhita!!![signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 En kralı en güclüsü hangisisyle onu seçiyorum[signature][hline] The Truth is out There
Extraxher Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 seni seçtim pikachuu :)[signature][hline]www.webalemi.tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ Icq = 951 855 MSN = [email protected]
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 takunya[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Öne çıkan mesajlar