BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Pkx-LGTz2BY&feature=player_embedded
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 HAHAHAHa çok güldüm gece gece...hahahh bak hala gülüyorum.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 vakum takmislar musluga, siz de hemen inandiniz.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 fikir ve uygulama çok iyi, adam videoyu tersten oynatıp "aha bakın bakın" da diyebilirdi
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Offf gözümden yaş geldi ahahahahaha. Amacı dışında kullanılıyor herşey. Bir anda musluk böyleyse rus tuvaletleri nasıldır diye düşünmedim değil hani :D
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 fakat köşede duran AMWAY şişesi... çocukluğuma döndüm
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 siz iş birlikçiler orada emeğe sonuna kadar değer verip suyun bile bir damlasının sızmasına engel olan kahraman yoldaşlarımızla alay edemezsiniz siz ki bir hede hödö hübele hgfj fdj dfgasg agh gf gf gjf j kitap okuyun birazgdghdfs dah adfh hdh hd okusan görecek sgsdgasd asdgfg sdfaghdf g
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 GERGE said: siz iş birlikçiler orada emeğe sonuna kadar değer verip suyun bile bir damlasının sızmasına engel olan kahraman yoldaşlarımızla alay edemezsiniz siz ki bir hede hödö hübele hgfj fdj dfgasg agh gf gf gjf j kitap okuyun birazgdghdfs dah adfh hdh hd okusan görecek sgsdgasd asdgfg sdfaghdf g nat fani
Öne çıkan mesajlar