cetintas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 "Tatar Ramazan" said: http://www.youtube.com/watch?v=nU8ufbWBIz4 Aynı dağın yeliyiz biz, prim vermeyin bu lamerlere!1!! Sırf şu şarkı yüzünden bile AKP bir çok yurdum insanından oy alır düşüncesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 meh boktan reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 sana boktan. hitap ettiği topluluğa değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yahu adamlar HBGary (Güvenlik şirketi) i patlatmış CEO sunu istifa ettirip hayatını karartmış adamlar bizim apaçiler bunlarla uraşıyo , kaşınıyolar zorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 harbi resmen cami duvarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Anon'un gerçek amacı Türkiye'ye yardım değil Türkiye'ye trojan yedirmektir !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 AYYILDIZ TİM ULUSLAR ARASI GÜVENLİK VE STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ DÜNYA'NIN iLK VE TEK SİBER SAVUNMA ORDUSU OLAN DÜNYA GENELİNDE 1 MİLYONDAN FAZLA ÜYESİ BULUNAN VE 8 SENEDİR TÜRK VE İSLAM KARŞITLARINA SANAL ALEMDE MÜCADELE VEREN DÜNYANIN İLK VE TEK SİBER SAVUNMA ORDUSU OLAN AYYILDIZ TİM EFSANESİ.BUGÜNE KADAR BAŞDA PKK OLMAK ÜZERE SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMINI DESTEKLEYENLER TÜRKİYE VE İSLAM ALEYHTARI ÜLKELERİN SANAL ALEMDEKİ EN BÜYÜK KORKULU RÜYASI OLAN AYYILDIZ TİM'İ DÜNYA'DA OKUMA ORANI EN YÜKSEK GAZETE VE DERGİLER SAYFALARINDA 1.SIRADA GÖSTERDİ.YAPMIŞ OLDUĞU TEZKİP ÇALIŞMALARIYLA DÜNYA'DA GAZETE VE DERGİLERE KONU OLDU.YAPDIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR SLOGANIYLA YOLA ÇIKAN VE BUGÜN KADAR 1 MİLYONDAN FAZLA DÜNYACA ÜNLÜ SİTELERİ ÇÖKERTEN AYYILDIZ TİM SANAL ALEMDE ÜLKEMİZİN VE İSLAM ALEMİNİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ KORUMAYA AND İÇMİŞDİR. www.ayyildiz.org Ve Facebook Grubu; http://www.facebook.com/group. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Kim finanse ediyor bu ayyıldız timi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bi quote lasaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 allah akıl fikir versin diyeceğim ama böyle davranışlar normal hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 hahah cok iyiymis bu ayyildiz team. hardcore apachi detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bursadan çıkmadır bu apaçiler kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 hmm temizlik yapılmış. sildim. sdf sdf bi de yanlış başlığa yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 -alatariel- said: benim anlamadığım bizdeki bu inanılmaz özgüven nereden geliyor? nasıl gelişiyor? 3 doz ilk ort ave lisede osmanli tarihi veriyorsun, ustune turk develtleri tarihinide ekleyip sosla sunuyorsun BZI ZAMANINDA VIYANA KAPILARINA DAYANDIK LAN diye her ogrenci yiyo o gazi ha tabisadece zaferleri vericen, misal dunya savasinda yenilgimizide "almanalr yenildigi icin bzide yenik sayildik" diye ozetleyip "salak almanlar yenilmeseydi simdi turani kurmus, dunyayi ele gecirmsitik" e baglatican cocuklarda en etkili yontem, denendi onaylandi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yaşadığım ülkeden bir kez daha tiksindim ya, allah belanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 -alatariel- said: benim anlamadığım bizdeki bu inanılmaz özgüven nereden geliyor? nasıl gelişiyor? Aslinda ozguven yok, tam tersine asagilik kompleksi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 e pompalıya pompalıya yetiştiriyorun cocukları 20 yasını gecicne bi bok olmadıklarını anlıyolar dünyada. sonra baslıyo tabi aşağılık kompleksinden tripten triplere girmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Komutan said: -alatariel- said: benim anlamadığım bizdeki bu inanılmaz özgüven nereden geliyor? nasıl gelişiyor? Aslinda ozguven yok, tam tersine asagilik kompleksi var. buda mevcut ozguvend emevcut zaten problem bu ikisinin catismasindan kaynaklaniyor bi yanda tairhten BIZ SUPERIZ BIZ HIPERIZ gazini aliyor obur yerden mevcut durum ile yurtdisina akrsi olan korkunc bir eziklik ve onun egtirdigi asagilik kompleksi var sen eziksin aga, site yasakladin diyorsun BENIM ATAM IYANA KAPILARINA DAYANDI diye girisiyor ozguven fazlaligi olmasa en azindan bugunki yorum ustunden savunmasini yapar, durumu kurtarmaya bakar eziklik olmasa tariidne yasadigi iyi gunlere donup millete ahkam kesmez, efendi efendi cevap yazar ama ikisi catisinca ortaya boyle bir yaratik cikiyor, bunuda yetistiren milli egitimdir ne yazikki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 o aynı gereksiz özgüven inci sözlükçü gencolarda da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi ama doğru o viyana kapıları olayı... osmanlı tarihi hakkaten çok testisli yani, sırf bizim barzolar değil genel olarak yabancılar da buna atıfta bulunuyor paso. tarih öğretilmeli, ama bizde sıkıntı "bakın böyleydik, 3 kıtaya hükmediyorduk, şimdi ne haldeyiz, bakın şu kadar küçüğüz, bu ülke şunu buldu, adam akıllı bi bilim çıkaramadık" falan filan yerine, yani sonuç yerine giriş gelişmenin daha çok vurgulanması. yoksa tarih eğitimi şart yani. ben kendi tarihimde bilmediğim bir sürü mevzuyu burada almanlarda öğrendiğime göre tarih eğitimi yetersiz bile, yalnızca amacı yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 akpden önce şu ayyıldıztim gibi gerizekalıları indirsinler daha güzel olur. mal yuvası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 tarih egitiminin amaci gecmsi hatalardan ders cikamaktir zaten bizde ise gecmsi guzel gunler uzerinden ruh masturbasyonu yapmak tamamen acin bugun kitaplari osmanli kurulus ve yukselis devri kac sayfa, duraklama cokus kac sayfa fatih sultan mehmete 4-5 sayfa aksarlar 2. abdulhamite yarim sayfa belki, oysa 2. abdulhamti donemi turkiye cumhuriyetinin kaderini belirlemistir, bugun bile hissettigimzi sorunlarin cogu o donem cikmistir ronesans ve reform lisede 2 sayfaydi yahu, 2 sayfa! fransiz ihtilali? 3 sayfa! 2 sayfasi ansil bu assagilik ihtilal yuzunden sirplarin ve yunanlilarin ayaklanmasi uzerine yazilmis 2. dunya savasi? YOK sen cocuklara 2. dunay savasini ogretmiyorsun, dunyanin ve modern dmeorkasiler ile insan haklarinin yapitasi olmus bu surec konusunda bilgi vermiyorsun sonra bizde demokrasi kulturu yok gak guk sen cocuga jul sezari anlatmassan, adolfu anlatmassan bu cocuk demorkasinin degerini ve demokrasiyi kullanip onu yok etmek istiyen adamlari anca gider star warsdan ogrenir ki oda kafasi basarsa sen cocuga ver gazi, ver kanuniyi, ver tek tabanca karizmatik imparatorlari sonra "neden bizde liderler ustunden yuruyor siyaset?" ulan ulkede takim calismasi yurumuyor bu gaz yuzunden, en dandik oyunda bile 20 turk bir araya gelirse kesin "ben lider olcam, sen lider olcan" dan kavga gurultu, sonra turk solu gibi mitoz bi sekilde bolunuyorlar ve turk sagi gibi "abilik" muessesesi ustunden bu modern cag imparatorlarina tapiyorlar yazsam destan cikar gerci, daha uzatmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bana bak the anonymous! çok fransız kalmışın dslkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi çok merak ediyorum, sir interneti sansürlemeleri hakkında ne düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar