Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 animeus diyo abi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Bana diyorsan benim kafam degil ben pkk için dedim :D yani adamlar harbiden o bold ile gosterdıgın yerde ki lafı söylerler . Sonra kalkmış yabancılara karşı koruruz siber saldırı olursa falan demişlerde inandırıcı olmamış dedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 dangoz abi o konuşan herif direk. ne dediğini kendisi bile bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 balon said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her haltı ecnebi arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Devlet kültürünüz yok. Türkiye'yi ve kurumlarını tanıma kültürünüz yok. İnsanını, internetini tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Türk vatandaşıyım diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğrayıp www.tib.gov.tr'ye girmemiştir mesela. Anca facebook görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 animeus ahahsdffsd adama birisi server diye bişey var olay o demiş heralde adam server diyip duruyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 adam neden HIK tutmuş gibi konuşuyor kine? heyecan basmış herhalde. hmm düşündüm de ben de tv'e çıkıp hiç sörvır demedim belki heyecanlı iştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 KALKANLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 KALKAN NE YA AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 kalkanlara tam güş verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 tüm kalkanlar indirilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 güvenlik uzmanları hackerların bir üst seviyesiymiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 çok şey mi istiyoruz biz ya, teknik tüknüğünü geçtim sadece ne için yapıldığını anlasın sevgili halk o bile yeter. internetle zerre işi olmayan adam için türkiyeye saldırıyorlar, türkiye üzerinden oyun oynanıyora gelicek konunun vardığı yer ama 3-5 siteye giren adam doğru duysun bari şunu. SİBER SALDIRI ALARMI diye yarım saat program yapıp ucuna bir kelime protesto için demek muhteşem zaten. edit: bir de arkadalarda kalmasın ddos ve önlemi ile ilgili muhteşem özet geçmiş dasaaa dasaaa said: senin bilgisayarın siteye gireceği zaman selam veriyor selamun aleyküm dayı. diyor. site de aleykumselaaaam gel otur diyor. siteye giriyorsun sen de. ddos'ta o kadar çok adam geliyor ki, site aleykumselaaaam gel otur diyemiyor bi yerden sonra.. gg oluyor. adamlar kurunun yanında yaş da yanmasın diye tipi troll suratlı olanları ayırmaya kasıyorlar. - selamun aleyküm dayı +yürü git lan!! gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ren said: SİBER SALDIRI ALARMI diye yarım saat program yapıp ucuna bir kelime protesto için demek muhteşem zaten. atv'nin başka ne yapmasını bekliyorduk hahaha. "ANKARA ALARMA GEÇTİ" sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 di said: http://www.farklihaber8.com/haber/teknoloji/turk-hackerlardan-anonymousa-karsi-atak/5866.aspx Bir grup gerizekali vatan millet sakarya nidalariyla "kimse Turk Devletini tehdit edemez" diye yardirmis. ANİMUS KAÇACAK YER BULAMADI!!!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 varya adamlar şu saatten sonra ülkenin internet ağını çökertse haklı, zorla çomak sokuyolar kovana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 http://www.ayyildiz.org/ayyildiztim/ burda yayınlanan listede IP adresim yazıyo lan... tek yaptığım mIRC kanalına girip etrafı trollemekti abi kapıya polisler dayanıcak OKUYOM BEN YAA diye bağırıcam yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 HighSelf said: http://www.ayyildiz.org/ayyildiztim/ burda yayınlanan listede IP adresim yazıyo lan... tek yaptığım mIRC kanalına girip etrafı trollemekti abi kapıya polisler dayanıcak OKUYOM BEN YAA diye bağırıcam yemin ediyorum şundan bahsedıyodum işte adamlar harbiden harbiden ip buluyormuş demek ki direk taglicekler kapıya polis gelmese bile kimin kim oldugu adamların direk elinde olucak. Bir de kendimi düşündügümden yazdıgım sanılmasın benim ip adresim yok orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 irc'de eğer invis mode değilsen ipler kabak gibi ortada zaten saaadf, ircde durdun diye bir şey olmaz merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 HighSelf said: http://www.ayyildiz.org/ayyildiztim/ burda yayınlanan listede IP adresim yazıyo lan... tek yaptığım mIRC kanalına girip etrafı trollemekti abi kapıya polisler dayanıcak OKUYOM BEN YAA diye bağırıcam yemin ediyorum Ahaha çok boş adamlar bunlar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 HighSelf said: abi kapıya polisler dayanıcak OKUYOM BEN YAA diye bağırıcam yemin ediyorum *A wild turkish citizen appears* "işte yakaladık anonininolaymugus'u, tut tut kaçmasın!! alın bunu, al al al1!" *A wild turkish citizen disappears* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 invis mode başka işe yarıyor sizin bahsetiğiniz unreal serverde +t modu yada conferansroom ayarlarında bağzı ip numaraları için *** koyması. ip niz o listede var ise kanalda durmaktan çok irc ile ilginiz var ise mIRC üzerine çok basit yazılabilecek uzaktan kontrollü botlar yapılabiliyor onlardan birisini kurmuş olabilirsin, botnetlerini mIRC scriptlerinden oluşturdu iseler pekte bir şey diyemiyorum/ demek istemiyorum, boşuna tantana yaparlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ayyıldız'ın sayfasındakileri okudum. vatana ihanet falan. ne içiyo bunlar merak ediyorum. oksijen israfları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 güne bir bardak gavur kanıyla başlıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 dasaaa said: Flassh said: bide türkçeleştirsen (:P) abi diyor ki, senin bilgisayarın siteye gireceği zaman selam veriyor selamun aleyküm dayı. diyor. site de aleykumselaaaam gel otur diyor. siteye giriyorsun sen de. ddos'ta o kadar çok adam geliyor ki, site aleykumselaaaam gel otur diyemiyor bi yerden sonra.. gg oluyor. adamlar kurunun yanında yaş da yanmasın diye tipi troll suratlı olanları ayırmaya kasıyorlar. - selamun aleyküm dayı +yürü git lan!! gibi. ama bu zor bişi. onnçin sadece türkiyeden gelenleri buyur ediyor sistem. kalanına yürü git çekiyor. bu kadar anladım cok buyuk rep kazandin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar