Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Operation Turkey - Fighting the censorship taking place in Turkey

Drall

Öne çıkan mesajlar

balon said:

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her haltı ecnebi arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Devlet kültürünüz yok. Türkiye'yi ve kurumlarını tanıma kültürünüz yok. İnsanını, internetini tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Türk vatandaşıyım diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğrayıp www.tib.gov.tr'ye girmemiştir mesela. Anca facebook görmüştür.
Sosyal ağlarda paylaş

çok şey mi istiyoruz biz ya, teknik tüknüğünü geçtim sadece ne için yapıldığını anlasın sevgili halk o bile yeter.

internetle zerre işi olmayan adam için türkiyeye saldırıyorlar, türkiye üzerinden oyun oynanıyora gelicek konunun vardığı yer ama 3-5 siteye giren adam doğru duysun bari şunu.

SİBER SALDIRI ALARMI diye yarım saat program yapıp ucuna bir kelime protesto için demek muhteşem zaten.

edit: bir de arkadalarda kalmasın ddos ve önlemi ile ilgili muhteşem özet geçmiş dasaaa

dasaaa said:
senin bilgisayarın siteye gireceği zaman selam veriyor
selamun aleyküm dayı. diyor. site de aleykumselaaaam gel otur diyor. siteye giriyorsun sen de.

ddos'ta o kadar çok adam geliyor ki, site aleykumselaaaam gel otur diyemiyor bi yerden sonra.. gg oluyor.

adamlar kurunun yanında yaş da yanmasın diye tipi troll suratlı olanları ayırmaya kasıyorlar.

- selamun aleyküm dayı
+yürü git lan!!
gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

HighSelf said:

http://www.ayyildiz.org/ayyildiztim/

burda yayınlanan listede IP adresim yazıyo lan... tek yaptığım mIRC kanalına girip etrafı trollemekti

abi kapıya polisler dayanıcak OKUYOM BEN YAA diye bağırıcam yemin ediyorum

şundan bahsedıyodum işte adamlar harbiden harbiden ip buluyormuş demek ki direk taglicekler kapıya polis gelmese bile kimin kim oldugu adamların direk elinde olucak.

Bir de kendimi düşündügümden yazdıgım sanılmasın benim ip adresim yok orda.
Sosyal ağlarda paylaş

invis mode başka işe yarıyor sizin bahsetiğiniz unreal serverde +t modu yada conferansroom ayarlarında bağzı ip numaraları için *** koyması.
ip niz o listede var ise kanalda durmaktan çok irc ile ilginiz var ise mIRC üzerine çok basit yazılabilecek uzaktan kontrollü botlar yapılabiliyor onlardan birisini kurmuş olabilirsin, botnetlerini mIRC scriptlerinden oluşturdu iseler pekte bir şey diyemiyorum/ demek istemiyorum, boşuna tantana yaparlar çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

Flassh said:

bide türkçeleştirsen (:P)

abi diyor ki,

senin bilgisayarın siteye gireceği zaman selam veriyor
selamun aleyküm dayı. diyor. site de aleykumselaaaam gel otur diyor. siteye giriyorsun sen de.

ddos'ta o kadar çok adam geliyor ki, site aleykumselaaaam gel otur diyemiyor bi yerden sonra.. gg oluyor.

adamlar kurunun yanında yaş da yanmasın diye tipi troll suratlı olanları ayırmaya kasıyorlar.
- selamun aleyküm dayı
+yürü git lan!!
gibi.

ama bu zor bişi. onnçin sadece türkiyeden gelenleri buyur ediyor sistem. kalanına yürü git çekiyor.

bu kadar anladım

cok buyuk rep kazandin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...