Evr Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ya şu üyelik alımını kapatsanıza ey yetkili AREA MASTERS çocuk parkına döndü heryer balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Cacik said: site down isp cache den aciliyor diyolar, bu nedemek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 hhahsda http://images.4chan.org/b/src/1307632805969.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ch4r said: Anonymous bir çok sitesi özellikle irclerinde tarafımdan lag çukuruna gönderilmiştir bir kaç saat sonra tasmalarını serbest bırakırız o zaman rahatca girersiniz :) Dipnot: Ayyıldız denen grubla alakamız yok ki hiç bir gruba dahil değilim kendi başıma bir bireyim :) HELAL KANKS BU MİLLET SENİNLE GURUR DUYUYOR !!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ch4r said: Anonymous bir çok sitesi özellikle irclerinde tarafımdan lag çukuruna gönderilmiştir bir kaç saat sonra tasmalarını serbest bırakırız o zaman rahatca girersiniz :) Dipnot: Ayyıldız denen grubla alakamız yok ki hiç bir gruba dahil değilim kendi başıma bir bireyim :) eşedüenneilaheillalah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ch4r gibiler oldukça, geleceğe umutla bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 üyeliği kapatın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ch4r said: Anonymous bir çok sitesi özellikle irclerinde tarafımdan lag çukuruna gönderilmiştir bir kaç saat sonra tasmalarını serbest bırakırız o zaman rahatca girersiniz :) Dipnot: Ayyıldız denen grubla alakamız yok ki hiç bir gruba dahil değilim kendi başıma bir bireyim :) yaptığın şeyin amacı ne, amacını biliyormusun. kaslarınımı gösterdiğini sanyon millete bu nasıl bir mastürbasyon çeşidi lan. abi sizin düşünme yetiniz yokmu, hayvandan farkınızı kanıtlayın lan bana. ülkü ocağında 365 gün an ve an kavgaya hazır gençler gibi davranmayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 duyurular falan açılmıyor ben de tib.gov.tr nin sayfasındaki. ana sayfa açılıyor ama index2.html den. yine aynı şekilde tarihçe, iletişim falan açılıyor hep onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Olan tib'in itsine oluyo ya, adamlar mesaiye kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 http://www.tib.gov.tr/content/konya-barosunun-g%C3%BCvenli-internet-projesi-ile-ilgili-bas%C4%B1n-a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B1.html şunu açabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 said: ezgi ezgist 06/09/11(Thu)11:48:33 No.333264272 helloist. first of all, we need a atatürkist actionist in turkey. and it means good. opposite of not good. and it means not bad. şeriatist and imperialist-ists is bad thing. ='-.((( rtmksk.., just because you are noobist don't mean mustafaist youth is after you. sefilist, ezikist. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 eet aciliyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Bende tıkır tıkır açılıyor gayet hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Aluriel said: http://www.tib.gov.tr/content/konya-barosunun-g%C3%BCvenli-internet-projesi-ile-ilgili-bas%C4%B1n-a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B1.html şunu açabilen var mı? daha basmadan açılıyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ben de niye açılmıyor diyorum, ben de niye yok diyorum !!! :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 tib gov tr çok hızlı açılıyo lan cacheden falan mı açıyo kapalı siteyi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bende güncel başlıklara basınca bile tib.gov.tr açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yok açılmıyor bulunamadı diyor, hiç girmediğim bi site bu güne kadar, cache falanda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yok ya geçmişi sildim filan her türlü tıkır tıkır açiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 tib her seferinde farklı bir indexe yönlendirip açıyo, sonuç itibariyle açıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Olayi bu genclere hatali cevirmisler. Google translate kullanirsan olacagi bu. Yardimci olabilecek bir ceviri yapar isem: Anony diyor ki "senin sevgiline sarkintilik eden sapik bir herif var. Bu herif guclu kuvvetli." Senin dotun yemiyor mucadele icin. "Benim icin sorun degil gelip sana yardim olsun diye ugrasayim belki yardimim olur." Sen diyorsun ki "sus lan sen kal kaldigin yerde ben boyle mutluyum. Sevgilim de sapigi da bizim koyden." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 mani said: said: ezgi ezgist 06/09/11(Thu)11:48:33 No.333264272 helloist. first of all, we need a atatürkist actionist in turkey. and it means good. opposite of not good. and it means not bad. şeriatist and imperialist-ists is bad thing. ='-.((( rtmksk.., just because you are noobist don't mean mustafaist youth is after you. sefilist, ezikist. ;) LAN BU NE HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ch4r Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 AtlaraFisildayan said: Ch4r said: Anonymous bir çok sitesi özellikle irclerinde tarafımdan lag çukuruna gönderilmiştir bir kaç saat sonra tasmalarını serbest bırakırız o zaman rahatca girersiniz :) Dipnot: Ayyıldız denen grubla alakamız yok ki hiç bir gruba dahil değilim kendi başıma bir bireyim :) yaptığın şeyin amacı ne, amacını biliyormusun. kaslarınımı gösterdiğini sanyon millete bu nasıl bir mastürbasyon çeşidi lan. abi sizin düşünme yetiniz yokmu, hayvandan farkınızı kanıtlayın lan bana. ülkü ocağında 365 gün an ve an kavgaya hazır gençler gibi davranmayın lan. ben ülkücü değilim ha bir şeyden anlamıyorsunuz bu saldırı başlı başına bir denemeydi. Anonymous`çuların işi gücü kalmadı senin filtreni protesto edecekler. yeni dünya düzeninde abd syber saldırıların karşılığında nükler ile cevap vereceğini dünyaya ilan ediyor siz bu işleri çocuk oyuncağı sanıyorsunuz. ve bu saldırı sadece tib.gov.tr`ye yapılmayacaktı.. Kocalindeki Bilişim suçları üssü Tib`e bağlıdır. Tib çökmüş olsaydı akabinde başka kurumlara saldırıların devamı yapılacaktı çünkü Devletin Syberde savunma gücü kocaelindeki Bilişim üssünden resmi olarak bertaraf ediliyor, savunmasız kalan bir ülkeye syber saldırı yapacak bir çok düşmanımız var. aklınızdan çıkarmayın bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ciden açabilen var mı o verdiğim son linki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar