GamzeZumrut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 simdi bsm gitti demin aciliodu su an problem vario. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 @seagle: tabii ki hayır sen de gayet anladın ne demek istediğimi en basitinden sansürlenmiş site template'i kullanarak: "bu siteye erişim anonymous tarafından yasaklanmıştır" gibi bir şey yapabilirlerdi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 tr'de bu gibi şeylerde fazla katılım beklenmeyeceğini söylememişlerdir adamlara asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bu balonlar kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 gamze zümrüt abi bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 gamzeyle zümrütün ortak accountları aslında onlar da siyam ikizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 GamzeZumrut said: simdi bsm gitti demin aciliodu su an problem vario. slm tnşlim mi? fiestam var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 önce ben gördüm bende tt var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ccc ayyıldız tim ccc dövdü anon u. şimdi onlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Pasta said: önce ben gördüm bende tt var uf fakir olmaktan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 eöö yanlış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 SERVERDA YABANCILAR INTERNET TURKLERİN ELİNE GEÇTİ DİYE BAĞIRIŞYORLARDI TELAŞ İÇİNDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ayyıldız fantastik dünyasında anonu çökertmiş. abi ne kadar daşak geçsem az bu adamlarla. komediler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 index2 den de girmiyor su an bende tibe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ch4r said: TİB BİZ GÖNÜLLÜLER TARAFINDAN KORUNUYOR VE HALA DİMDİK AYAKTA ASLINDA TİB TİB OLDUĞU İÇİN DEĞİL BU ÜLKENİN KAMU KURULUŞU OLDUĞU İÇİN DİMDİK AYAKTA... süpersiniz baba böyle devam edin. arkanızdayız, sürekli destekliyoruz bilmem hissediyomusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Tib karşı saldırıya geçti galiba hahaha anonnews patlamış.. The page you are looking for is temporarily unavailable. Please try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 peki ayyıldızdaki beyinsizler neden internet sansürünü destekliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 LaMeRz eveRyWherERe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Pasta said: beyinsizler neden internet sansürünü destekliyor? retorik soru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Pasta said: peki ayyıldızdaki beyinsizler neden internet sansürünü destekliyor? o nasil bir konsept ben de anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ch4r Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Bu adam grubun Supervisor`ü ve inkara bakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 2. index de gitti, bakalım kaç tane çıkacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Çünkü onlar milliyetçi kardeşlerimiz, ülkemize saldırtmazlar kimseyi, korurlar çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ayyildiz akp yanlısı elemanlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Sdfsfs abi kapatın şu account alımını 1-2 ay forum kendine gelsin, bi "natural selection" olalım kendimize gelelim, kesin reklam linkleri atmak için gelmiştir Gamze'cim de. Di mi gamze? Birde bu muydu olay harbi, bekledim bende arkadaşları sattım 6 da buluşcaktık, bunun için mi bekledim yani, bu mudur anonim, daha fazlasını istiyoruz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar