Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Operation Turkey - Fighting the censorship taking place in Turkey

Drall

Öne çıkan mesajlar

ayyıldıztim patiye de dadanabilirler yakında. patinin çoğunluğu akpnin yaptığı "yanlışları" eleştiriyor. yani o dinci-yobaz milliyetçiliği yanlış anlamış ergen zihinlerin patiye de karışması sürpriz olmaz.

bir günde vatan haini ilan ediliriz sonra :)

az inceledim ayyıldıztimi, hareketleri şu an için "attention whore" düzeyinde. ama "the bekir" , "rüzgarınefendisi" gibi hax0rlara sahip bir grup kendi sitesini hax0rlasa şaşırmam.
Sosyal ağlarda paylaş

ddos olayından anlayan biri varsa izindeyim. 2 çekirdeğim de uğruna feda olsun.

sansürü eleştiren bir gruba saldırarak ne kadar haklı olduğumuzu kanıtladılar. ama suç onlarda da değil. türkiye de sistem oturdu. sansür gelmese isteyen bi kesim elbet çıkacak. normal yani. medya da saolsun tabi, milli duyguları çok fena manipüle ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ittoryu said:

ddos olayından anlayan biri varsa izindeyim. 2 çekirdeğim de uğruna feda olsun.

sansürü eleştiren bir gruba saldırarak ne kadar haklı olduğumuzu kanıtladılar. ama suç onlarda da değil. türkiye de sistem oturdu. sansür gelmese isteyen bi kesim elbet çıkacak. normal yani. medya da saolsun tabi, milli duyguları çok fena manipüle ediyor.

bu ülkede milli duygu diye birşey olsaydı ülke bu halde olmazdı su an.ucuz dini ve ucuz ötesi ülkücülük manipülesi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

iranlı bi elemanın da söylediği gibi
"bizde bi diktatör var, bir de diktatör yandaşları var. güç bunlardadır. bunlar halkı sıkar. ama halk kendi içinde rahattır.
sizin halka bakıyorum da sizin halk zaten birbirini sıkıyor... diktatöre falan gerek yok. bizde baskıyı standart vatandaş desteklemez. korkudan ses etmez. sizde baskıyı vatandaş destekliyor ve sağlıyor zaten."
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

"bizde bi diktatör var, bir de diktatör yandaşları var. güç bunlardadır. bunlar halkı sıkar. ama halk kendi içinde rahattır.
sizin halka bakıyorum da sizin halk zaten birbirini sıkıyor... diktatöre falan gerek yok. bizde baskıyı standart vatandaş desteklemez. korkudan ses etmez. sizde baskıyı vatandaş destekliyor ve sağlıyor zaten."

İyiymiş bu
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

REPOST! REPOST!
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

çalarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...