toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Napolyonn said: sev beni togi (:D aşkitom diyen ağzını...
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 toggie said: Napolyonn said: sev beni togi (:D aşkitom diyen ağzını... muahuahuahuahuahudhauhduahsduashudhasd
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 çok komik yav kendini dünyanın merkezi sanan insan dolu burda seni sevmem diyo netteki random birinin benim için böle demesini önemsiyceğimi düşünüosan daha çoook düşünrsün.
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 eleştiriye kapalı minik dostumuzda gelmiş
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Napolyonn said: çok komik yav kendini dünyanın merkezi sanan insan dolu burda seni sevmem diyo netteki random birinin benim için böle demesini önemsiyceğimi düşünüosan daha çoook düşünrsün. Napolyonn said: eleştiriye kapalı minik dostumuzda gelmiş abi belki fark etmedin ama 2 mesajı da sen yazmışsın (:D
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 toggie said: Napolyonn said: sev beni togi (:D aşkitom diyen ağzını... ahahaha
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 togi tam bi internet nördü euheh
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 konuyla uyumlu olsun madem kendini herseyden ustun goren, milleti kucumseyip duran bazı chp li lavukları sevmiom ben azıcık insan olsunnar ya da hiic konusmasınlar.
Marty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Napolyonn said: çok komik yav kendini dünyanın merkezi sanan insan dolu burda seni sevmem diyo netteki random birinin benim için böle demesini önemsiyceğimi düşünüosan daha çoook düşünrsün. netteki random birinin netteki random birine netteki random biri dediginde netteki random birinin bunu onemsiyecegini mi dusundun de boyle dedin simdi sen?
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Napolyonn said: çok komik yav kendini dünyanın merkezi sanan insan dolu burda seni sevmem diyo netteki random birinin benim için böle demesini önemsiyceğimi düşünüosan daha çoook düşünrsün. Netteki random birinin çokta tınındasın, sadece seni gaza getirip arkadan izlemek hoş oluyor(du)
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yapmacık çıkarcı itlerden de nefret ediyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 al abi benden de o kadar. eskiden yakın arkadaşın olup sadece işi düştüğünde arayan "ne yaptın ne ettin" faslını bile zorlamadan yapıp "abi bi el atsan, yardım etsen" kısmına geçen çıkarcı tipleri de katıyla eklemek gerek o gruba. adam bi kere "hiiç öylesine aradım" falan der.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Pasta said: yapmacık çıkarcı itlerden de nefret ediyorum BENİ SEVMİYORSUN YANİ HEHEİHAİHAİHAİSDDDSDDDD
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür.
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Poisson dağılımını hiç sevmiyorum, 10 maaş kayıptayım. Bir de benim yerime alınan kızın sevgilisini sevmiyorum, "çalışacaksan okulda çalış o şirkette çalışmanı istemiyorum" demiş kıza. Bulsam ağzını kırarım o derece.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 sipeyskeyk said: Pasta said: yapmacık çıkarcı itlerden de nefret ediyorum BENİ SEVMİYORSUN YANİ HEHEİHAİHAİHAİSDDDSDDDD evet
Delicatessen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Sadece "iyidir" insanlardan nefret ederim ben de. Aptalken bu iyi insan, onu yine de nasıl severler anlayamadım gitti. Edit: Kötü olsun aptal olmasın daha iyi hatta.
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ben tek aptalları sevmiyorum, gerçi bana göre herkes aptal o da var
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 http://i51.tinypic.com/27y4cqg.jpg
Öne çıkan mesajlar