küheylan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Evet karşı cinsden sizi heycanlandırabilcek bir insan ile tanışmışsınızdır. gülmüş eğlenmiş numarasını da almışsınızdır. naparsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 haha kesinlikle son şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 facebook, google dan stalklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 facebook şart dimi artık bu konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ben de bunu tartıştığınızda diye okudum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Bir kaç gün sonra karşısına çıkıp karşı cinsten şahsı tanımıyıp onun sizi tanıyıp tanımaması ve size davranış sıcaklığını ölçmekde faydalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Son şık ezerek kazanır ki kazanıyor da. Ne kadar aciz durumda olduğumu anlamasın diye 3-4 gün sonra naaber yeaa diye ararım. Ama hep anlıyorlar hep anlıyorlar =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 şansımı hesaplarım.. olmadığını görünce bişi yapmam.. son şıkka tıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ona evdeki baltalarımdan bahsederim, böylece beni bida rahatsız etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 birkaç gün sonra ararım , bana olan cevapları üzerinden analiz ederim telefonda ; yeterince yakın gelmezse bir daha da aramam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 insan hakları mahkemesine dava açarım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 hergun kontor atarim beni arasin diye. eger aramassa bu sefer ver elini odemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 alkolun etkisiyle ciddi mode on: karsi cins dedigpine gore olaya farkli bakicaz demekki. tanismaktan kastin onceden nasıl birisi oldugunu bildigim biriyse az çok ve hosuma gittiyse davranisi, dusunceleri, hareketleri vs. ozen gosteririm bi sekilde, darlamamaya ozen gosteririm. hani siklememekte degil tabiki ama konusma yada bir araya gelme istegi duyuyosam pek sikmadan ama bunu (konusmak, birlikte zaman gecirmek vs) ona belli etmeye calisirim. sonucta karsi cins ilgi ister ama herseyin fazlasinda zarar vardir muhabbeti burdada gecerli. kendini frenlemek her konuda ondemli. guzel seyler dusundugun biriyse eger zaten bunlar kendiliginden gelir. sadece ufak tefek seyler yasamak istedigin biriyse zaten sende bi sure sonra bazi seylerden, ugrastigin olaydan skilmaya baslarsin "off aman bee" moduna girersin falan filan. olay kibarlikta biter arkadaslar. ozet budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ciddi mode off: parasiyla degilmi, parası neyse 2 katini veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 once elini skarim, sonra elini birakmadan kendime dogru cekerim, kulagina dogru uzanir, ve kulagini yalarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kulak yalama... çok erotik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 2. şıkkı seçen tek kişi One mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 belli edeceksiniz arkadaslar ama bokunu cikarmadan. zamanini bekleyceksiniz biraz bana gore, hani herseyin bi yeri ve zamani vardir. yer ve zaman onemli duygularini dile getirmekte. gunumuzde insanlar bunu internet ve telefon uzerinden yapiyor YAPMAYIN. oyle bi an gelirki internet yada telefondan belirttiginiz duygularinizin gercekligini yada degerini 200 e katlayacak bi zaman gelir ve soylediginiz anda karsi cins daha fazla etkilenir. tabi suda var, bazi insanlar karsidakikne karsi icindekileri dokemez, mesaj yada internet yoluyla duygularini ifade etmek daha kolaydir ama YANLIS! herzaman dogru bi zaman gelir. daha etkili olur, etkisi beklemediginizdende daha fazla olur. mutlu olursunuz yada olmazsini soylediginizdfe tabi orasi bilinmez ama icinizde sikintida olsa guzel ve yasamak istediginiz bi olay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 1. sik da direk kiz tribi. forumda 5 tane kiz var mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kermit said: belli edeceksiniz arkadaslar ama bokunu cikarmadan. zamanini bekleyceksiniz biraz bana gore, hani herseyin bi yeri ve zamani vardir. yer ve zaman onemli duygularini dile getirmekte. gunumuzde insanlar bunu internet ve telefon uzerinden yapiyor YAPMAYIN. oyle bi an gelirki internet yada telefondan belirttiginiz duygularinizin gercekligini yada degerini 200 e katlayacak bi zaman gelir ve soylediginiz anda karsi cins daha fazla etkilenir. tabi suda var, bazi insanlar karsidakikne karsi icindekileri dokemez, mesaj yada internet yoluyla duygularini ifade etmek daha kolaydir ama YANLIS! herzaman dogru bi zaman gelir. daha etkili olur, etkisi beklemediginizdende daha fazla olur. mutlu olursunuz yada olmazsini soylediginizdfe tabi orasi bilinmez ama icinizde sikintida olsa guzel ve yasamak istediginiz bi olay olur.hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 vay be kermit sen ne hisli adammışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 @screwy yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Frantic said: 1. sik da direk kiz tribi. forumda 5 tane kiz var mi ki? 2. şık one değilmiş dağılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 karsidakine duygulkarinizi ifade etmeden once iyi dusunun. o an icin duygusal bi boslukta olup olmadiginizi bi sorgulayin. hayatinizda illaki bi karsi cins olmasini dusunmek kadar sacma bi olay yoktur arkadaslar. herkesin hayatinda bi sevgilisi yada kiz arkadasi takildigi bi insan yok. boslukta olan insan icin herzaman icin birinden hoslanmak yada biseyler hissetmek en basit istir. bi anlik bosluga dusupte karsidakine karsi o an hissettigin seyleri soylemen yanlistir. bunun devamida var. iliski dediginiz sey sadece yatip kalkmadan olusmaz. biseyler paylasmaktan gecer. sen bi bosluktayken duygularini ifade ettigin anda karsidakininde gonlunde bi yer edindigin anda ilerisi icin sikinti dogurabilir. ayrica gencler icin tek tavsiyem sudur her yattiginiz kiza asik olmak yaptiginiz en sacma harekettir. orneklerini cok yasadik zamaninda ve gorduk. afedersiniz ama o kiz sizle yatiyor ama kaprislidir, dayanilmaz bi kizdir ama siz asik oldugunuzu iddaa edersiniz degil oyle bisi yok. o kiz sizle yatiyor diye birakmak istemiyosunuzdur. bunuda iyi dusunun. akliniz pipinizin ucunda olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ihaleyi bana kitledin abi :( ben bellanin topic diye geldim zaten baktim bu sefer dogru okumusum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar