Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS 5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni cihaz kesin gelir ama S gelmesi anlamsiz olur..

3GS geldiginde 3G cok yavasti, yeni gelecek cihazin bayagi bir boost almasi bekleniyordu, 3GS'teki S de speed icindi. ama 4 su anda yavas degil. o yuzden gelecek cihazin 4S degil de baska birsey olmasini bekliyorum ben. baska bir ozelligi on plana cikartirlar.
Mesaj tarihi:
Valla bilmem ben, macrumors'te öyle biseyler okudum. S'te 8mp kamera, yeni a9 islemci falan filan olcak diye biseyler yazmislar. 5'te erken gelcek gibi biseylerde okumustum sanki, bilemedim.
Mesaj tarihi:
En temel şeyleri bile WM7 veya Android tarafından tehdit edilmeden, mecbur kalmadan koymuyorlar. Arayüz kullanıcı dostu ama şirket paragözün, faşistin önde gideni yani maşallah, hala da fanboyluk :p

(Macbook ve iPhone sahibiyim bu arada saldırılmadan önce, babamızın şirketiymiş gibi fanboyluğa karşıyım sadece.)
Mesaj tarihi:
iOS varken androidmi vardı WM7mi yahu? asıl bu diğer 2 şirket iOSun açtığı yoldan gittiler. Zaten yanlış hatırlamıyorsam Google'dan biri 2.1 sonrası nihayet diğer işletim sistemini yakaladık artık yeni şeyler getirmeyi düşünebiliriz demişti. Bu son update'ten sonra kişiselleştirebilmedeki sınırsızlık ve widget'tan başka birşey kalmamış olacak. Kişiselleştirme olayına da neden bu kadar karşılar anlayabilmiş değilim ya..Android'in yeni sürümlerinde ne bekliyosunuz peki?
Mesaj tarihi:
Widget ve benzeri ufak saçma programcıkların olmasına karşıyım ben, stabiliteyi düşürme ihtimalleri var. Bu arada iPhone 4 te "bence" donanımı limitlerde kullanıyor artık, hızlandırılmış bir versiyonunun çıkması lazım.
  • Yeni Oluştur...