roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Android stayla notification'lar, lock screen gelmiş. Ayrıca twitter için arayüz entegrasyonu falan filan, daha bitmedi de açalım başlığını hemen. http://live.gizmodo.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 iphone'un tek eksigiydi. o da tamamlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 guzel seyler var, icloud'la birlikte win7'nin guzel yonlerini de almis olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Kocaman Free yazmışlar ahhahah. En anlamlı slayt olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yeni alet ne zaman, onu soylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 sonbaharda ios5 ile birlikte yeni iphone gelebilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 şeffaf lcd ekranlı bi cihaz getirsinler artık, iyice fanteziye vursunlar işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Şu keynote'un interface bölümünün videosuna rastlarsanız koysanıza buraya, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dhJKRvzsE5I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 avea anlasmıs iphone satısı icin. 3 gun sonra acıklayacak. calısanlara 1000 lira dedikodusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Yeni cihaz yok busene. 4S gelecek agustos yada eylulde galiba. 5 2012'de gelcek sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yeni cihaz kesin gelir ama S gelmesi anlamsiz olur.. 3GS geldiginde 3G cok yavasti, yeni gelecek cihazin bayagi bir boost almasi bekleniyordu, 3GS'teki S de speed icindi. ama 4 su anda yavas degil. o yuzden gelecek cihazin 4S degil de baska birsey olmasini bekliyorum ben. baska bir ozelligi on plana cikartirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bU SENE İPAD3 GELECEK SENEYE İLKBAHARDA (NORMALDEN 2-3 AY EVVEL) İPHONE5 GELECEK. Opss caps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Valla bilmem ben, macrumors'te öyle biseyler okudum. S'te 8mp kamera, yeni a9 islemci falan filan olcak diye biseyler yazmislar. 5'te erken gelcek gibi biseylerde okumustum sanki, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 4 inch olsun uzaylilara bile satarlar. baska bir beklentim yok iphone 5 den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ayos fayv olredi ceylbrokın. eki eki eki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 artik jailbreak hedesinde olay isletim sistemi degil, donanim. ipad 2 hala kirilamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ios5 iphone4'e gelcek mi peki, esas soru bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 hmm ipod touch ile yapmış zaten. bi de boot ederken kablonun takılı olması gerekiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ios 4'un oldugu her cihaza geliyor galiba. 3gs ve sonrasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 En temel şeyleri bile WM7 veya Android tarafından tehdit edilmeden, mecbur kalmadan koymuyorlar. Arayüz kullanıcı dostu ama şirket paragözün, faşistin önde gideni yani maşallah, hala da fanboyluk :p (Macbook ve iPhone sahibiyim bu arada saldırılmadan önce, babamızın şirketiymiş gibi fanboyluğa karşıyım sadece.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bu teknoloji dunyasında buyumek icin fasistlik gerekiyor yalnız biraz. apple'ın iphone oncesin doneminde de microsoft'un tekelci yaklasımından herkes sikayetciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 iOS varken androidmi vardı WM7mi yahu? asıl bu diğer 2 şirket iOSun açtığı yoldan gittiler. Zaten yanlış hatırlamıyorsam Google'dan biri 2.1 sonrası nihayet diğer işletim sistemini yakaladık artık yeni şeyler getirmeyi düşünebiliriz demişti. Bu son update'ten sonra kişiselleştirebilmedeki sınırsızlık ve widget'tan başka birşey kalmamış olacak. Kişiselleştirme olayına da neden bu kadar karşılar anlayabilmiş değilim ya..Android'in yeni sürümlerinde ne bekliyosunuz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Widget ve benzeri ufak saçma programcıkların olmasına karşıyım ben, stabiliteyi düşürme ihtimalleri var. Bu arada iPhone 4 te "bence" donanımı limitlerde kullanıyor artık, hızlandırılmış bir versiyonunun çıkması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Sadece hız yeterli değil ya NFC gelsin, nispeten büyük ekran gelmeli artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar