Zagg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında|||||[Bu mesaj rexx tarafından 14 Eylül 2004 10:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Resim çıkmamış.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Düzelltım...[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 başlık pek şahane imiş ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Oyun hakkında bı bılqım yoktu bole bısy yasdım bende..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 evet biri bırakırken başkası başlıyo gerçek hayata ne kadar yakın bir oyun işte ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 14 Eylül 2004 11:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 başlamayı düşünüyorum ama... bıraktım... hmm düşündürücü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 o iki kişi farklı kişiler bu arada :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hll[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 aslında blackrose un ba$langıc topici flm varsa uplanmı$ olup öle atlata gelseymı$ daha bi komik olurdu =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 başlıkları alt alta okumak dicem şimdi taşlı sopalı grup tarafından kovalanicam herhalde[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 muhauha ünlü oldum :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Pyr0, 14 Eylül 2004 14:14 tarihinde demiş ki: aslında blackrose un ba$langıc topici flm varsa uplanmı$ olup öle atlata gelseymı$ daha bi komik olurdu =) iyi de orada bırakan ben değilim ki? en son mesajı atan sütunu o görünen, yani ne başlayan benim ne bırakan :) halen oynuyorum ben daoc[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 prdn o zmn sazanladım brz ehehe :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Laistragon, 14 Eylül 2004 15:20 tarihinde demiş ki: muhauha ünlü oldum :D Zhuzhuzhu manyak :D[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ehüeüh[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 alın size daha tazesi ve kompozisyon bütünlüğünde olanı ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ahahah[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 tam anlamıyla gerçek hayat gibi olmuş o oyunun dünyasından biri eksilmiş biri doğmuş[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar