Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EHehe :)

Zagg

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

:)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__
|||||Yapim aşamasında|||||

[Bu mesaj rexx tarafından 14 Eylül 2004 10:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Oyun hakkında bı bılqım yoktu bole bısy yasdım bende..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__

Mesaj tarihi:
evet biri bırakırken başkası başlıyo
gerçek hayata ne kadar yakın bir oyun işte ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 14 Eylül 2004 11:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o iki kişi farklı kişiler bu arada :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
aslında blackrose un ba$langıc topici flm varsa uplanmı$ olup öle atlata gelseymı$ daha bi komik olurdu =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 14 Eylül 2004 14:14 tarihinde demiş ki:
aslında blackrose un ba$langıc topici flm varsa uplanmı$ olup öle atlata gelseymı$ daha bi komik olurdu =)

iyi de orada bırakan ben değilim ki?
en son mesajı atan sütunu o görünen, yani ne başlayan benim ne bırakan :)

halen oynuyorum ben daoc[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
prdn o zmn sazanladım brz ehehe :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
said:
Laistragon, 14 Eylül 2004 15:20 tarihinde demiş ki:
muhauha ünlü oldum :D

Zhuzhuzhu manyak :D[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__

Mesaj tarihi:

alın size daha tazesi ve kompozisyon bütünlüğünde olanı ;)

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

Mesaj tarihi:
tam anlamıyla gerçek hayat gibi olmuş o oyunun dünyasından biri eksilmiş biri doğmuş[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
  • Yeni Oluştur...