Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 teşekkürler mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 yanlız cons balonu öpmüş bildiğin cuk olmuş resim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Marty said: balon said: İskender leş bi şey ne diyecegimi bilemedim. hani renkler ve zevkler tartisilmaz mi diyim, ne diyim. yemedin heralde dogru duzgun bi iskender iskenderin ne düzgünü olacak, soslu tereyağlı döner işte. yatık döneri tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ahaha dönerden drama çıkmış bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Ben burda saksı mıyım en çok bana soracaksınız bana!! -balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mal said: Günümüzdeki son hali 19.yy'da, Bursa'daki İskender Efendi'ye dayanmaktadır ve Erzurum'daki Cağ Döner ile aynı kaynaktan geldiği düşünülmektedir. son hali nasıl iskender efendiye dayanıyor anlamadım. iskenderden sonra yaprak döner diye adlandırılmak zorunda kalan döner, bundan büyük eziyet görmemiştir herhalde. iskender dediğin saçma sapan kıymalı bir yemek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 DynamicK said: iskender etini incecik kat kat kesip dizmedikce altina serilen pideler sosa iyice doymadikca kaliteli tereyag eritilip ustune dokulmedikce imdi lezzet bozulur fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 cağ da iyidir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 hatta daha iyidir sossuz mossuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 dusuncelihayvan said: o yuzden bu yemege gidip 250-300 lira para veriyorsun bir tabaga. bi tabak yemeğe 300 lira veren aptaldır lan doğrudan. tartışmam bile. 20 sene bursada kaldım iskenderi bana sorucaksınız en çok bana!!!11!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 balon said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Yani iskenderin İstanbul'daki leşliğinden dem vurdum ben, bir iki yerde ağza alınır. Bursa için de öyle. Diğerleri iğrenç. Benim damak tadım böyle, kültürüm böyle. başkası beğenmeyebilir. Yes-lifer heheheh hehe h. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 dusuncelihayvan said: Myshkin said: dusuncelihayvan said: Tamam yani yerinde iyi yapan adam zaten gelir İstanbul'da yapar ama herşeyi yerinde yiyeceksin gibi bir laf yok bence. mantığa hayran kaldım kardeş. yerel lezzet kavramı öpmüşsün resmen. italyadan hindistana, güney amerikadan uzak doğu mutfağına, bunları merak eden adam her zaman gider taşrada yer. sen italyan lezzetlerini tanıtmak isteyim gidip romada yemek yiyen kimseyi biliyor musun? bazı şeyler vardır yerinde güzeldir, adam az önce kestiği tavşanla yemek yapıyor, halihazırda köyde yaptığı şarapla kaymakla servis ediyor. büyük şehirde böyle bir şey yapabilme imkanın var mı? dostum sen gastronomi dunyasinin ne halde geldigini biliyor musun? Ozel ucaklariyla dunyanin cesitli yerlerinden et sebze meyve getiren restaurantlar var. Swissotel de cipriani vardır. Git bak bakalim balik nerden geliyormus. Sana servis edilen balik daha sabah norvecten geliyor. aksami senin tabaginda. o yuzden bu yemege gidip 250-300 lira para veriyorsun bir tabaga. illa ki her sey yerinde de iyidir ancak artik herseyi ayni kalitede ve ayni tazelikte istanbul gibi metropollerde de bulabilme imkanin var. Bak bu söylediklerine bir itirazım yok. Ama yine de bir yerde dondurucuya girmiş-çıkmış, yolculuk geçirmiş şeyleri bir aşçının elinden yiyorsun. biryerde adam anasından babasından öğrendiği yüzlerce yıllık gelenekleri uygulayarak açıyor hamurunu, fırınından yapıyor. kesinlikle aynı olmaz. ama bahsettiğin restoranlara bir lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Cons said: balon said: Marty said: bu arada, "5 sene x'de kaldim, bu isleri hepinizden iyi biliyorum" diyene sonradan gorme denir. Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az..... başkası beğenmeyebilir. http://medias.lepost.fr/ill/2009/08/02/h-20-1643665-1249234779.jpg ahaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 sanki büyü yapıyo anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 reyou said: et doner her zaman icin tavugun 2 kati kadar fln olmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Balon yemek dünyasındaki yerini belli etmiş bize. Et döner teoremi var adamın resmen. Bi postunda da saçmalama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ahaha et doner teoremi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi neler dönmüş bi döner yüzünden ahaha. aylavpati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Flassh said: dusuncelihayvan said: o yuzden bu yemege gidip 250-300 lira para veriyorsun bir tabaga. bi tabak yemeğe 300 lira veren aptaldır lan doğrudan. tartışmam bile. 20 sene bursada kaldım iskenderi bana sorucaksınız en çok bana!!!11!!! hayat abi. Yaşam standardı. Şimdi sana bana aptal geliyor ama ao 300 lirayı saniye de kazanan bir insan olunca umrun da olmuyor. Para prestij için var işte. Beckham'mıydı neydi saniyede 280dolar mı ne kazanıyordu. Düşünsene o parayı yemeğe vermeyip ne yapcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 şu mesajı yazarken adam benim aylık maaşımdan fazla para kazandı helal olsun rep bence futbolu toptan kaldırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_lol_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 televizyon denen mallaştırma aletini toptan kaldırabilsek hiçbirisi o paraları kazanamayacak ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ben maaşlarına takılmıyorumda bu restaurantların yada hizmet veren envai şirketleri garipsiyorum. Düşünsenize insan, kendi zaaflarını bilip kendi türünü sömürüyor. Çok ilginç lan =) adam muhteşem bir manzaraya restaurant kuruyor içerisinin renginden mobilyalarına göre insanın güdülerini tetikleyecek şekilde döşüyor. En ünlü aşçıları getirip en pahalı malzemelerle yemek yapıyor sonra faiş fiyattan satıyor. Çok zenginlerde gidip swissotel de yemek yemek için dünyanın parasını bayılıyor. çok çok ilginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 dusuncelihayvan said: hayat abi. Yaşam standardı. Şimdi sana bana aptal geliyor ama ao 300 lirayı saniye de kazanan bir insan olunca umrun da olmuyor. Para prestij için var işte. Beckham'mıydı neydi saniyede 280dolar mı ne kazanıyordu. Düşünsene o parayı yemeğe vermeyip ne yapcaksın? kazandık, yaşasın? ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ankaralılar ve yolu düşecekler; hosta ya da aba - et döner. Cepa daki ishak efendi , çankayadaki hacıbey - 10 numara 5 yıldız iskender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Raze said: kazandık, yaşasın? ühü ahahahahaha çok iimiş bu yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar