mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kuş gribi çıktıgında yarım ekmek tavuk döner 1 tl'ydi eminönünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 @Mithat: abicim kabul etmeyebilir ama yani. Zorlayamazsın. Yaşam tarzıyla ve alışkanlıklarla ilgili olan şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 aga senin kafan pek çalışmıyor galiba. ilk postta dedim zaten biraz pahalı ama güzel diye öyle iddalarım da olmadı zaten yok tost dediğin 20 lira olur yok çok zenginim hahahay diye. az beyin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi ben 20 liraya tavşan sevdim onu ne yapıcaz O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bi 20 lira bana da verin de tost yiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Pasta said: aga senin kafan pek çalışmıyor galiba. ilk postta dedim zaten biraz pahalı ama güzel diye öyle iddalarım da olmadı zaten yok tost dediğin 20 lira olur yok çok zenginim hahahay diye. az beyin ya. Ok yanlış anlaşılmış devam edebilirsin o zaman. Elbette 20 arada sırada verilebilir. Su ada da mı neydi su 5 lira kola 10 liraydı en son hatırladıgım yani bazen cok pahalı olabılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi konuyu ciddiye alarak tosta 20lira vermekle yapılamayacak hatayı yapıyorsunuz. sfsfsdf 20lira verilir yerine göre. normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 "mekana" para veriyosun orda sanki kirasını ödemek zorundaymışın gibi mesela fenerbahçedeki happy moons da 10 tl olan bişey kadıköydekinde 8 tl kiradan dolayı sadece idiyotluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 100 gr ı 35$ olan peynirler var, kanepe yapıyorlar mis gibi oluyor kokteyllerde. Tost yapıldığını düşün.sonra 4 liraya nah yersin öyle bi tostu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 yanımda yeni tanıştığım güzel bi bayan varsa çaya 50 lira veririm abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 nomsaR said: yanımda yeni tanıştığım güzel bi bayan varsa çaya 50 lira veririm abi. peki o sana vermezse? 50 tl yani demek istedigim sana 50 tl vermezse peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kadın sana "aptal, tüm parasını çaya verdi. keşke bişiler söyleseydi" desin diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 AHAHAHAAHA bunu imza yaparım. nomsaR said: yanımda yeni tanıştığım güzel bi bayan varsa çaya 50 lira veririm abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 tost 20 lira değil ki 9 10 falandır en fazla bu kadar tepki göstereceğinizi bilsem tam fiyat verirdim lan özür dilerim. 16-17 1ira falan geliyo hesap meyve suyuyla beraber. parayı mekana da vermiyosun kiraya da vermiyosun adamlar en iyisini yapıyolar sen de en iyisini almak için ekstra bi para veriyosun. hani audiye bmw ye para veriyosunuz ya öyle. premium deniyo buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 dasaaa said: kadın sana "aptal, tüm parasını çaya verdi. keşke bişiler söyleseydi" desin diye mi? Çay gramı 100 dolar olan yapraklardan demleniyordur belki abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 dasaaa said: kadın sana "aptal, tüm parasını çaya verdi. keşke bişiler söyleseydi" desin diye mi? ona aşık olduğumu söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25219596/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 düz kaşarlı tosta 20 tl verilmez pastaya katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Ya fakirseniz yemeyin amma tartışmışsınız 17 sayfa büfe ürünlerinin fiyatları mı tartışılır birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 şimdi 2 kişi balık yemeye gidicez mudanyada muhtemelen 200 den aşağı gelmez hesap. /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Ette, Çankaya Fiyat Adet Tutar Ekmek Arası Et Döner(1 Porsiyon) 9,00 TL 1 9,00 TL fdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 fakir misiniz balığa 200 lira.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Pasta said: şimdi 2 kişi balık yemeye gidicez mudanyada muhtemelen 200 den aşağı gelmez hesap. /discuss denizden beleşe çıkan şeye para mı verilir aga. ben balık yiyeceğim zaman alıyorum oltamı gidip tutup yiyorum. baığa para mı verilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Beyti diyen oldu mu?... Hey sevdiğimin Florya'sı..Beyti + Kaşıbeyaz ftw:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar