reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bole ne biliim mesela adamlarin sunuculri olacak teamweaver gibi bisi ile baglanican oyunlara bi bakican sole bi calistirip bakican nasilmis diye, yani demo derdi fln kalmicak bilgisayari kur flnda filan diye. hani internet cafeye gittiginizde bi bilgisayarda 20 tane fln oyun kuruludur onun gibi bisi olcak. varmidir boyle bir hizmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 onlive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 hemen bakiyorum simdi, cilgin bisiye benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 aquila said: onlive abi olay budur sanirim, konu kilit :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 setup ı yüklerken 15-20mb sonra "unable to connect Onlive servers" diyip çıkıyo setuptan. Setup dosyasını upload layıp gönderebilir mi kullanan bir arkadaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Türkiye'den çalışıyor mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 he ya onu da sorucaktım ama reyou bişi yazmamış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Dert değil gerçi geo restrictionlar ama VPN ile girmeye çalışında latency çok, giremezsin çekti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 evet latency i düşük bulup iptal ediyor herhalde setup ı. neyse sağlık ossun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 unblock-us ile dene :) aaa ama bunda unblock-us'in de desteklemesi gerekiyordu this sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Remote Desktop ile verim alamazken gayet zor. Ceksinler fiberleri evlere kadar, o zaman olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ya ışıkötesi hızda iletişim ya da her köye sunucu, başka türlü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi valla cok fazla oyun yok bi kere insallah eklerler, eklerlerse dire subcription alirim, yoksa paso oyun yuklemek, grafik kartim kaldicakmi diye dusunmek istemiyorum dun basladim mafia 2 ye hicbi farki yok local oynamakdan, super bisi yau cat diye giriyo yukluyo fln, bayada hizli hicbi latency yasamadim. e tabi suanda yurtdisinda olmam sebebi olabilir :) milletin oyunlarini izleyebiliyon onlar seni izleyebiliyo fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar