r6b Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 aranızda folding@home ile ilgilenen var mı? var ise team kurabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 O ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=fah bu herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Ne olacak şimdi bu team'e girince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r6b Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 proteinlerin ikincil yapıları, basitçe işlevlerinin tespitinde önemli bir etken. yani çok daha basitçe, bir proteinin ikincil yapısının tespiti ile o proteinin ne işlevi olduğunu bulmaya çalışıyor bilim adamları. proteinlerin görevlerinin tespiti ile de en basitinden bir çok hastalığına çözüm bulunabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 neyin teamini kurucan onu anlamadım ben stanford musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Benim hastalığım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r6b Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 takım kurmanın esprisi bir arada olmak, toplanmak. yoksa herkes kendi başına adamlara katkı yapabiliyor. ama takım sıralamaları gibi eğlenceli şeyler de olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Evet çok eğlenceli bir şey olduğu açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 kesin kazanırız!! ben acaip kağıt katlarım haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r6b Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ben oyun oynamadığım zamanlarda açıyorum programı ekranı izliyorum. bir sürü atomlar, sayılar, yazılar geçiyor moda giriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 SETI@Home un kanserlisi iste. Bi ara seti takimi vardi patinin. PS3 de gunah ama abi ya. Yane ozellikle DL yapmak icin acik birakmadiysam benim PS3 hep kapali ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 paticik bi zamanlar her yerdeydi. http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=teampage&teamnum=140933 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 evet var zaten paticik grubu da ilgilenen insan olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 KHaRoN said: paticik bi zamanlar her yerdeydi. http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=teampage&teamnum=140933 OHA MAYHEM SONUNCU?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r6b Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Sam said: evet var zaten paticik grubu da ilgilenen insan olmadı. ben ilgileniyorum. insanları tekrar toparlayabilir miyiz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Ben baya kullandıydım bunu sonra benden önce bişeyler keşfedip zengin olmasınlar diye sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 BonePART said: SETI@Home un kanserlisi iste. Bi ara seti takimi vardi patinin. PS3 de gunah ama abi ya. Yane ozellikle DL yapmak icin acik birakmadiysam benim PS3 hep kapali ya.tam olarak öyle değil. herhangi bir proteinin secondary structure prediction ını yapıyor işte. tam olarak cloud computing in uygulaması budur dünyada. dünyadaki en büyük grid denilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 r6b said: ben ilgileniyorum. insanları tekrar toparlayabilir miyiz acaba? isteyen gruba dahil olabilir ve eski başlığı da aratıp yukarı çekebilirsin ilgilenen çıkar mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 camasir katliyorum ben evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r6b Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 şimdi tatile gidicem ben ps3'ü 1 hafta açık bıraksam bu işlemi yapsa patlar mı alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 patlamaz da havadar ve güneş görmeyen bir yerde durduğundan emin ol çok fazla ısınmaması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r6b Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 yok masamın üzerinde duruyor zaten. panjurlar da eğik duruyor odama güneş girmiyor. genellikle de evin içi serin oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 seti nin daha gerekli versiyonu seti kadar gereksiz sey yok, ne bekliyolarki "meraba dunyali biz baris icin geldik" mi? gelse gelse combine veya reaperlar gelir onla ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi gelemediler gitti zaten onlar da.. bas bas bağırıyoruz "merhabaaaa kimse yok muuuu" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar