küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 annemleri aradım az önce, olimposdayız dedi. sonra eyi bakalım gezin dedim, kapadım ablamı aradım Korkuteli'de mangal yakıyoruz anneannemde dedi. Sinirim bozuldu lan ben laplace çalışıyorum. Keşke kışın çalışsaymasjfbasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 dasaaa said: AHAHAHAHAH TEMBEL!!!! AHAHAHAHHA UYKUCU!!!!! (bu fırsat 6ayda bi falan ele geçer.) 03:00 - 12:30 lan iyi uyumuşum ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 yemek =/( yemek yemek karnım aç yemek must feed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 senko said: saatlerdir sims oynuyorum bi hatuna cakamadim hala ahahhahaah çok güldüm nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 yaaaaaaaaaaaaaaaayyyy!!! eğer altından kalkabilirsem çok güzel bi olay olacak sdfsfsfsdf lololololo yihu abi bakıyorum da becerebilrsem acaip güzel olacak sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 abi dotum dondu hava inanilmaz souk, ustumu deistirmeye eve geldim.kisliklari giyip konsere geri doncem zaaa.sansa bak.12 derece ne ya dayioglu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 simdi farkettim 6gunde 600kaat yemisim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 dead space 2'de yeni rig aldım, bioshock'taki big daddylere döndüm la. nası bi özgüven geldi, "sokarım gerilimine" diyip basıyorum sprint'e lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bi monoda derleme yapcam diye canım çıkıyo ya. bazen diyorum microsoft işini iyi yapıyo abi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bugün beypazarına gittim, safranboluya bin basarmış onu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Ya sabir gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ne cileli basim var arkadas yea. dugune bile ulasamadan donuyorum >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 le fu. cüzdanı kaybettim lan. ehliyet çıkarmaya uğraş şimdi işin yoksa =/ bi de gittik foto moto çektik bugün güzel oldu ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 oyoyoyoy ben seni yerim jay kay <333 o ne asalet o ne seker bi ses. o nasi güzel bi tarz. yanagimdan öpse ölürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Seneler gectikce,yasananlar arttikca unuturum sanmistim gunluk.Hic birsey degismedi halen daha aklimda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ulserim azacak bu donemlerde belli etti kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ülser cehennem azabı ya çok feci vuruyo 2 gündür =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Falda meşale çıkmış tek ders sınavına gidiyorum günlük geçemezsem okulu yakarım. O falı doğru çıkartacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Parasetamol + gaviskov şurup yazıyorum ülserli arkadaşlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Pasta said: ülser cehennem azabı ya çok feci vuruyo 2 gündür =/ Denemedim ama bi tane küçük zeytini çekirdeğiyle ye. Daha doğrusu çekirdeğini yut iyi geliyor dediler. Bir de yok mu ilacın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Yok valla. zeytin meytin de yutmam o ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Kola iç (gerçekten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 he alayım mideyi elime sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Doktora sormuştum süt içersem iyi gelir mi diye yağlı olduğundan başta iyi gibi gelir ancak mideni yorar daha kötü olursun demişti asitli şeyler iç kola gibi dedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar