piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 genelde dudak burusturulup kafa iki kere öne doğru hafif sallanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 senko said: bebek konusu da degisik, sey var mesela, otobuste oturuyorum yanima bebekli anne gelmis. bebek kulagima agzima tecavuz ediyor orda ne diyebilirsin ki boyle sevimlilik gostergesi olarak. Annesi kizim yapma ayip fln diyor, karsilik veremiyorum odun gibi onume bakiyorum sdfsdf ahah bu oldu bana da geçenlerde.Paso ağlıyordu,tekme de atıyordu ben de ayağının altını gıdıkladım.Eğer ayakkabısı yoksa sen de ayağını gıdıkla sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ahaha birak insani bir varligi gidiklamaktan cok uzak bir insanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dasaaa said: hayırlı olsun? congratulations dayı! demek en iyisi, ama zor demesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 fuck biram bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dasaaa said: abi evet, uzun süre önce ölmüş birisi içn ne denilir ki? "atlatmışsınızdır artık" falan mı diyeyim, "ne kadar zaman geçerse geçsin yeri doldurulamıyor öyle değil mi?" falan gibi lame bi cümle mi kurayım. ne diyim abi!! ben yine basiniz sagolsun diyorum alcak bi ses tonuyla, titreyerek...,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 öyle bi durumda denilecek en güzel laf allah rahmet eylesin ama böyle iplemez bi tavırla, ölmüş gitmiş der gibi diceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 "what's the loot?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 was olmayacak mı? ölmüş gitmiş uzun zaman önce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Çok fena açılıyorum günbük.. Ya batarım ya hayatım kurtulur hesabı ama daha aileme söylemedim. Naapsam ki, yaptıktan sonra mı söylesem yoksa yaparken mi söylesem. Ya da hiç söylemesem mi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ben ne zaman vefat haberi alsam yanlışlıkla geçmiş olsun diyorum. Çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 söyle söyle gizli saklı iş olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 What'(wa)s the loot zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 susma hakkımı kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 lawl jamiro ist konserini iptal etti ama bizim köye geliomus. 17sinde gidiyorum ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sevgili günlük ben bugün mezun oldum. EHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 vaniLLe said: dasaaa said: abi evet, uzun süre önce ölmüş birisi içn ne denilir ki? "atlatmışsınızdır artık" falan mı diyeyim, "ne kadar zaman geçerse geçsin yeri doldurulamıyor öyle değil mi?" falan gibi lame bi cümle mi kurayım. ne diyim abi!! ben yine basiniz sagolsun diyorum alcak bi ses tonuyla, titreyerek...,,, geçmiş olsun dediğim oldu zaten onu dediğim günden başsağlığı cümlesi kurmuyorum çok sevdiğim bir insanın bebeği doğumdan 24 saat sonra öldü 2 ay önce bir gün önce doğumunu kutladığım bebeğin bir gün sonra ölüm haberini alınca öyle ambale oldum ki hala ne diyeceğimi bilmiyorum mesela falan evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 günlük lan 1 haftadır evde heyecan yaratan iki üst katımızda oturan sarışını ben tanıyormuşum. baya bir muhabbet ettik az önce hehe baya karizmam oldu evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 vaniLLe said: lawl jamiro ist konserini iptal etti ama bizim köye geliomus. 17sinde gidiyorum ^.^ pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yarın ekip var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 işe erken gitcem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 offf sahane yagmur yagiyo, disari mi ciksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hipstor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 gunes de cikti, ne guzel yaaa. kuslar otuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Çok çılgın bişiler bişiler O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar