wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yorgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bella said: "nutella yerim" said: itü yl başvurusu belli oldu mekatronik müh. asil kazandım bugun lol oh hayırlı olsun. eyw cano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bugun çok güzel bişey ögrendim hemen fenerbahçe hissesi alıcam sonra yükselince satıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 50 lira fazladan geçirdi thy. Sevmiyorum seni thy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mulgear6 said: bugun çok güzel bişey ögrendim hemen fenerbahçe hissesi alıcam sonra yükselince satıcam ohaa süper fikir kanka nerden alıyoruz bana da alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ABİ KOCAMAN FARE VAR LAN OFİSTE İMDAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 masanın üstüne çık imdat diye bağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 HAHAHA abi kedi kadar bişi ya inmeye cidden korkuyorum. Abartmıyorum kocaman lan O_o inmeye derken alt kata yani yanlış anlama olmasın sdafas ahaha her garip ses çıktığında bi merdivenlere bakıyorum hass geliyor mu lan diye ahgfasjd netten böcek bilmemneciyi bulayım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 acayip istediğim bi tatile gitmek hiç istemediğim biyere gidip 1 hafta kalmaya bağlı ya lanet olsun şantajcı insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abi boun'u seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bella günlük postlarını ilgiyle okuyorum. Bir insan bu kadar mı ağlar. Baww, my life sux, dawww. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted outside the rain fell dark and slow while i pondered on this dangerous but irresistable pastime i took a heavenly ride through our silence i knew the moment had arrived for killing the past and coming back to life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Aazını kırdım farenin. Bildiğin pelteye döndü ırızbı sonra temizlemek zorunda kaldım ama iğrenç şeyi yea hala midem bulanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 dımtısdıptıp 12:08 herşeye geç kaldıms cyao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 günlük bu meyveli dondurmalarda çok meyve var sanki biraz, yada ben tek seferde 1000gr yediğim için öyle gelmişte olabilir hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 oha hipotermi geçirecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 oh döndüm köyüme. rahat bi oh cekemedim ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bu gün de ev bulamadık be günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 5 saat önce soguk sipariş geldi diye mc donaldsı arayıp 15 dakkaya sıcagı gelmezse gelip hepinizi kıracam dedim. 14 dakka sonra sipariş geldi. şimdi böyle dediğime üzüldüm, demesemiydim. ayıp mı oldu adamlara. ama onlarda soğuk et gönderdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bok yavrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 kesin içine tükürmüşlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bugün çarşamba olmadığı için çok mutluyum zira wowda weekly maintenance'a uyanmak çok kötü bişey gireyim daily yapayım mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Sevgili gunluk, Az once bankaci olan arkadasim aradi Tim domain paralarini gondericem diye. 90 dolar gondericem sana dedi, ne kadar ediyor hesabi yaparken sesli "bi 150 lira eder" dedim, tamam dedi gonderdi. Sonra tekrar aradi, "niye beni opuyosun?" diye sordu. Ben de "arkadasimi opmicem de kimi opucem ?" dedim. Datmin oldu cevaptan kapattik. edit : tatmin degil, datmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 90 * 1.63 = 146.7 http://i244.photobucket.com/albums/gg38/whitehendrix00/gifs/CloseEnough.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar