Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 1965te kalmış o arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi bi TL=neredeyse 50$ ne zaman oldu ki? yihu! tabii bi de nereden baktığına bağlı hücrelerden 1tl=5$ çıkıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 nomsaR said: hayat size güzel valla, hiç erkek arkadaşım yok. Anaam sürekli pms çekilmez lan.. Yok mu şöyle rakı sofrası kurabildiğin, mangal yapabildiğin arkadaşların? Gerçi benim 'GERİZEKALI' arkadaşlarım var vejeteryan oldular falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi vejateryan olmak hakkaten gerizekalılık. damak tadı olarak demiyorum, orası bambaşka bişey zaten de beslenme açısından gerizekalılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 En güzeli de ılımlı vejetaryenler, yumurta, balık falan yiyolar ama dana eti ve tavuk yemiyolar <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 2 saat içinde bütün belgeleri toparlamak, paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 15.30da sınavım var. sabah 5'e kadar arkadaşımla konuştum ama mutluyum <3 şuan 3.5 atıyorum ama pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bugün itibariyle yeni işe başladım vista turizmde. Oturcak yer yoktu müdürün odasını verdiler bana :D Kaderim hafiften foreshadowing yapıyor olabilir mi acaba bana :D Şaka bir yana iyi iş verdiler bütün rezarvasyon kayıtlarını dinliyip yazıyorum excele kim aramış hangi firma falan filan diye. Basit iş verdiler allahtan ilk günden yükün altına girmedim. Üstüne bir de herkes çok yardımcı ne sorsam hemen yetişiyolar falan süper oldu o yüzden burası. Arda bey? Olsam bile kendimi güvene aldım farkındaysanız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 vejeteryanlar bildiğin aşağı yaşam formu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 sürekli çığlık atan cocuklardan ekstra vergi alınmalı günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 yaz okulunda aldığım bütün derslerin açılmasının verdiği huzurla bütün gün kuş cikleri eşliğinde sims oynayabilirim kbye :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 yemek soyledim ama saatin 2.22 oldugunu farketmemisim, 3.30da dersim var. buyuk risk aldim, derken yemek geldi lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Annenle ilişkiye girerdim thy ama yaşlıdır o, kardeşin falan var mı? DAYT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 itü yl başvurusu belli oldu mekatronik müh. asil kazandım bugun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 20 yaş dişimi çektirdim, anestezinin etkisi geçti sürünüyorum günlük, gaaahhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ya staj cok bayıkk :<<<< oyle 512ram pcde takılıyorum ehueh gif thread e girdim windows kitlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 günlük bu msn in popup şeklinde webden şeyolan bi versiyonu yok muydu geçen gun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 "nutella yerim" said: itü yl başvurusu belli oldu mekatronik müh. asil kazandım bugun lol oh hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 İlk iş gününü bitirdim aynı şeyleri yapmak sıkıcı olsa bile zor olmayan bir işim var en azından sorumluluk yok falan o yüzden kafam rahat. Sabah 6:30 kalkma işi çok koyuyor asıl bana. İş yeri tophanenin oralarda ben kayışdağında oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 yeni evin balkonunu yıkadım bugün, balkona taşıdım bilgisayarı perdeyi de sonuna kadar açtım, 37 ekran tv imi açtım falan. oh hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ohh süpermiş,hayırlı olsun evin;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 valla korkularım vardı kalabalık ev üzerine ama fena olmadı gibi. ilk günden digiturk'u falan dayadım hemen. tek sıkıntı 37 ekran eski evde işimi görüyordu da şimdi büyüğünden almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 o da olur;)internet en önemlisi bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ödevinin vivaldi olması dünyanın en güzel şeyi galiba evrimden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 60 yaşına gelmişsin ama insan olamamışsın iğrenç yaratık. Otobüsün altında kalırsın inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar