Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 odev cekicez diye butun gece uyumadik, toplamda yarim saat bisey cekmisizdir heralde fhds 1 saat uyuyalim dediler uyumadim, wow oynarim uykum gelmez diyodum haftalik bakim girdi, esnemeye basladim ve su an cok caresizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 "yaşamak bu değil" diyip yere çöküp ekmek ısırasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mr_Hand said: aazine ettigimin sivri sinegi!!! LAAAAAAAAAAAAANNNJNMN!;!;!!;!!!!!!! auhahuauha hakkaten rüya değilmiş :D gecenin yarısı camdan odaya dalan salak sokak kedisi masadaki harddiski düşürdü gürültüsüne öd-kaka miks şekilde uyandım. uyandıktan sonra ne rüya ne gerçek hatırlamıyordum, bu gerçekmiş asdsdfasdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 günlük cyberclean aldım bi tane böle mukus kıvamında bişi, ama klavye ilk günkü gibi oldu valla parladı ehehueh işe yarıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 tam bir 3 am infomercial urunuymus asfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 finaller bitince tüm çekiciliğin kayboldu paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yine bir not dönemi ve sorunumuz yine müdürün oğlu.ve bu dönem dolaylı değil de direkt ''biraz yükseltiver de hocağğnım!'' talebi. hıhı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abi ara arenayı soyle bassın ugur dundar,ben ayar oluyorum sen hep yazıyosun donem sonları bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 valla işte ben de ayar oluyorum da kime şikayet edicen her yer badem bıyık=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dırdır = slm, az önce dediğim şeylere gıcık olup beni sinir edicek şeyleri katlayarak yapman için yalvarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 cebimde 7 lira var, cumartesiye kadar ısparta'daym. bir de cumartesi o 7 lira ile ev taşıyacam. fakirim ulan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ben de fakirim.. beraber üzülelim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 güçlerimizi birleştirirsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yine fakir kalırız sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ben bari kemal kılıçdaroğlu mitingine gideyim de açız başkanım diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 uzuuuuun zaman sonra ilk kez ağzımın tadıyla uyicaktım onda da temizlikçi günleri karıştırıp uyandırdı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kaskodan ikâme araç geldi bugün. fiat albea. bu kadar çirkin bi araç olamaz ya ve hayvanlar benzinli kakalamışlar. tüplü falan olsaydı bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kliyo var daha çirkin istiom dersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 keşke kliyo gelseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 son 1 saat ço yoğun tempo şimdide boş boş bejeweled oynuyorum hayat işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Bugün bir işim vardı çok erken kalkmam gerekti kalkamadım erteledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 olur arada öyle sıkma canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Sıktım ama neyse yapacak birşey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 şimdi yapman gereken bir daha o hatayı yapmamak. ve işine 4 elle sarılmak. allah çalışana verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 karsimdaki kari bana beni uyuz ediyorsun dedi. Lan salak kari soru soracak baska biri varmi büroda. Kimle konusucam ben bütün gün. Seviselim desem iki dakka soyunmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar