vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abim güzel abim 37 derece ne yani, verseydin 3 daha 40 olsaydi bee.. birazdan kasinmaya baslicam mesela deli gibi, günes kremi sürmedim hehehehe bi de tansiyonum düstü, basim dönüyo kalkinca deli gibi. cok iyi cok güzel taaam mi. kim 100 sayfa okicak simdi. ben yine okumicam biliyorum. öteki güne ertelicem. ama okuyim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 2 milyon amerikan lirasıymış bu aletler. alıp salona koysam mı bi tane kestane rengi böyle güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 1946 kodu okuyorum... sayfa dolsun diye okuyorum bunu. durumum çok kötü kamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abv turkcell 40 yılın başı çekmeyeceği tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 fayaabind. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 günlük şu an gördüğün gibi internetteyim , lakin kurduğum bazı programlar update etmek isteyince önce internete bağlanın hacı, diyor, ne iş anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 kitap okuyorum film seyrediyorum gitar caliyorum kitap okuyorum film seyrediyorum gitar caliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Sana hiç yazasım gelmiyo günlük. Hatta genel olarak patiye yazasım gelmiyo ve hatta bayadır da takip etmiyorum forumu. Bye tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 hala internetsizim, ac: brotherhood ve titan's quest döngüsünden fenalık geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Günlük alan yetkilisi internetsizmiş, demek ki bölümde istediğimiz kadar sapıtabiliriz. HOME PARTYYYY!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 lol no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 wastyrx said: dasaaa +1 gezdir bizi.. dasaaa said: gitti, eğlendi, döndü abi.. ühüh.. bella bizi diskoya götür ama gay olmayanına. gelince haber verin götürürüm ama ne çıkarsa bahtınıza sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 al işte... bizde de vardı bi tane bunlardan, bi gay bar mı club mı ne ismi duymuş 1-2 kere kız arkadaşlarıyla gitmiş her görüşmede tüm gurubu oraya götürmeye çalışırdı. En son gördüğümde cemil ipekçiyle foto falan çektirmişti o kulüpte, arkada da slip donlu erkekler pole dance yapıyo, facebooka koymuş falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 aşkolsun rewendor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 e napiyim ki ama, onu hatırlattın "gelin götüriyim" diyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 eee ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 özentilik bu mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bella said: gelince haber verin götürürüm ama ne çıkarsa bahtınıza sdf Hayır gay barımı layık gördün bize? Ben işin o kısmısındayım.. ASIL SANA AŞK OLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Allah'ın cezası yobazlar, burnumdan getirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Ohşş fena olay çıktı burda, izlemesi çoh zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 dasaaa ne alemdesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 haber beklemek kanser ediyor lan insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Allam insallah iyilesir. Amin dinimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 vaniLLe said: dasaaa ne alemdesin! İŞ ATIYO İŞ ATIYO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 örümcek hissi istiyorum ya öttüğü zaman sttrp gidip yatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar