dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yok mu sanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Hahaha kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 hep güncelliyorum zaten. olm evde sistem var. adım geçince bana haber veriyor. bodruma da seagle ile goldbaren'i kapattım zaten. oradan yazıp duruyorlar benim yerime. esas akilayı transfer edebilirsem 7/24 her saniye online olucam! işte o zaman dünyayı ele geçiricez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 neyse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bugün Digiturk bağlattık eve mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bella said: neyse sdf "evet erkek düşmanıyım" yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 hayatının hatası :D edit : puahaha buna yazmamışrım ama bu da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ben de kız düşmanıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 atma dasaaa din kardeşiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 sen de mi taocusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 gold sen de dasaaa yı mı idol alıyosun? o da kadın düşmanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 gold bulunduğu kabın şeklini alıyo, gold kimin feykisin hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bella said: atma dasaaa din kardeşiyiz. oha taocuymuş! ama erkek düşmanı bi taocu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 çok ortak noktamız var.... fakat.. sen.. sen kadın düşmanısın dasaaa......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 İngiliz vatandaşı olmalısın bence dasaam, geçen evlilikle ne sürede vatandaşlık alınıyo diye sorduydu, hadi yine iyisin kaptın tüyoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 şu olay olmazsa gidip kaçırıcam abi zorla yani o kadar ümitlenipte geri dönmemek saçma geldi bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 karanlık ofiste bomboş okulda ve rüzgar uğultusu altında amnesia oynadım 15 dakika http://api.ning.com/files/KiCyo4bFYyHWjXWur46o8-5lyWVmHHfvnpcXphy-1uLk5JMcPBNMUq0bR2jstUVL2RLkMzkIJdygWuD2IG7o9WuysAdHME3x/the_complet_collection_of_rage_faces_09.jpg arada sırada aşağıda birden gürültü yapan veledlere de küfrettim acayip içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ben gündüz vakti bile oynayamamıştım ajshdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bella said: çok ortak noktamız var.... fakat.. sen.. sen kadın düşmanısın dasaaa......... ve sen.. sen de erkek düşmanısın bella.. ve bunun için cezalandırılacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 baş ağrısı pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 hmm.. ne oluyo ya dedim meğer ekşide meme varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 selam.şimdi naber filan öncelikle günlük.gene böle filan beynimin sol lobu ağrıyoken -MERHABA -EHE BEN ÇOCUKKENDE BÖYLEYMİŞİM EHE diye karılara yavşayan elemanlar gördüm nargilemi sömürürken ahae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Fin said: baş ağrısı pff this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 sıkıldım rutinlerden günlük şu hafta çabuk bitse de staj mtaj oyalanayım İstanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 allah sevdiğine bağışlasın ne mal bi laf ya kadını meta olarak görüyorum, yetmiyor yazıcam aslında ciddi ciddi ama bunu da bi deyimle örtmeye kasıyorum. o kadar da tırsağım yani. baba nerde kaldı balls of steel hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar