wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 fede said: önlenemez düşüşüm sürüyor Tutayım beraber düşelim bebeyims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 of naylon gibi oldu staj eheuh ne yazıcam ben o raporlara falan derken alaçatıya gidelim bari havada cokzel diye fikir sunan arkadaslarım var nerd gibi hissettim kendimi ÖMÖ DÖFTÖR diye yolda drama yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bir insan daha aşağılık olamaz dediğim anda bir günümü daha boş geçiriyorum ve seviyeyi biraz daha aşağı çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 evrak kaybetmekten nefret ediyorum. tekrar faxlayın dedim. o gelene kadar 3 saat geçer. aslı gibidir de değil. + çok geç kaldım dosyaları vermekte. meclisi kaçırırız büyük ihtimalle. herifler arayıp duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bu erkekler çok salak ya. tünel etkinliğine katılmışım fb'da, ordan biri seni orda bulcam falan öyle salak bi mesaj atmış. baktım in a relationship. şeytan diyo git ss al, kıza mesaj at çocuğun mesajını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 isim versene özelden merak ettim askdhgas tanıyorumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ee seni orda bulcam demiş bişey dememiş ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bella said: bu erkekler çok salak ya.. ERKEK DÜŞMANI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bella said: bu erkekler çok salak ya. tünel etkinliğine katılmışım fb'da, ordan biri seni orda bulcam falan öyle salak bi mesaj atmış. baktım in a relationship. şeytan diyo git ss al, kıza mesaj at çocuğun mesajını. yap bence! ama soora seni gercekten buldugunda dövebilir =P o yüzden yapma. o degil de online check in süper bisi, güzel bi yer de kaptim ooh. kaldi 2 bucuk! soora azcik tatil ve sinav maratonu mmmffs. kurtuluyoruz adrian!! gecersem naaparim onu düsünmem lazim. tuna nehrine kafamda bu sefer invisible olmayan gercek bi huni ile beraber atlayabilirim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 vga-vga kablo aldim, bi ucu erkek bi ucu disi cikti :( oysaki iki ucu da ergeg lazimdi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 onu naapıcan be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 monitoru baglicaktim iste ergeg ergeg olsa erkek-disi yi bisi yapamam, dursun kenarda bi ara ise yarar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 onu anladım da bi tarafı erkek bi tarafı dişi olmuyo mu zaten yau? kafam karıştı sdfdsfg edit: hmm baktım da şimdi... iki uç da erkek, farkında değilmişim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ciks olmuyor en azindan benim monitor olmayor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/cicak.jpg ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 vaniLLe said: http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/cicak.jpg ;( nerden ölçtün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 arabanin seysi o. benim arabam degil kuzenin =( ben de taktircam bislete bi tane böle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 sen 10000 bakımını yaptırdın mı bisikletin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ofc ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 aptalım ben aptal aptal aptal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 hehe patron ayakap almış. aldın gene göynümü hehehe. hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 dasaaa said: Bella said: bu erkekler çok salak ya.. ERKEK DÜŞMANI! adeta kendi iki noktalı dramatik sonların yetmemiş gibi benim alıntılarıma da iki nokta koymaya başlamışsın sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 dikkat dağıtarak erkek düşmanlığını örtemezsiniz sayın erkek düşmanı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 dasaaa okuyacağın makalelerin f5 tuşu olsa çok daha çabuk okursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar