wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Camışımı göreceğim bugün günlük ^_^ kaç ay oldu bi gidiim sarılayım sıkayım, göbeğini bıngıldatayım ahaha çok eğlendim şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Sevgili günlük, Nasip 699. sayfayaymış... Neyse konuya giriyorum; son bir haftadır sabah 7 de yatmak ve öğleden sora 4'te uyanmak şeklinde seyreden bozuk uyku düzenimi düzene sokmak için denediğim "Bir gün boyunca uyuma ertesi gün akşam erkenden uykun gelir yatarsın uykun düzene girer" şeklindeki mitin işe yaramamış olması nedeniyle bu gidişe bi dur diyerek, dün öğleden sonra 4 te uyanmış olmama rağmen, akşam 10 sularında aldığım iki haplık melatonin vesilesiyle 12 de kafayı vurup yattım. Velakin sabah ezanıyla beraber yataktan fırlamamla beraber tekrar uykuya geçemeyeceğimi anladım. Şafaktan beri ayaktayım az biraz uyudum ama bir önceki gün çok fazla uyumuş olmama güveniyorum. arada bir uykum geliyor gibi oluyor. ne kadar dayanırım bilmiyorum. paragraf sevmiyorum öbtüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 699? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 doküzyüzbüzsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 sevgili günlük, 900. sayfadayım. mehehe. çok canım sıkıldı emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 çok ödev var anasını satayım of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Cok tuhaf bir gun:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 öff yarın pazartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Pek az kaldı günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 lan bugün yataktan hiç çıkmadım sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bugün c.tesi gibiydi günlük. niye mi? dün mesai yaptım ondan. yarın inş güzel haberler alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Kafa güzelken insanları sevmek ngzl bir şey ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Hala ortağı olduğum bi yer varmış lan gidip onu da devredeceğim kısfmet olarsa bugün. Arada derede bi hastane akşama da olarsa aoçye götürelim köylüyü dedim. Çok sıkıcı bi hayatım var günlük yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 olm ortaokuldan beridir ilk defa makine mühendisliği olmayan bir ortama girdim bir yığın güzel alımlı iyi giyimi bayan var iş yerinde napacağımı şaşırdım lan. Tek mühendiste benim ağırdan satıyorum kendimi ashdahadsh çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Her gün ailem öldümmü diye beni arıyor. Hani yaşıyomusun demiyolar da çok bariz yani acaba öldümü bugün de bi bakalım filan gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 NolaxThensbane said: olm ortaokuldan beridir ilk defa makine mühendisliği olmayan bir ortama girdim bir yığın güzel alımlı iyi giyimi bayan var iş yerinde napacağımı şaşırdım lan. Tek mühendiste benim ağırdan satıyorum kendimi ashdahadsh çok acayip. ahaha şu duyguyu o kadar iyi anlıyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Baya bişiler yedim ama hala açım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Sabah sabah hata ettim, açtım şuna bakıyorum.. of daha cok var Sebeb-i Izdırap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 o nasil link ya sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Sorma arkadaş, hala kapatamadım. tatlı sayfası çok güzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Ulan insan ne kadar garip bir canlı ya... 6 yıldır 3 tane uzun süreli ilişki yaşadım, sonunda tiksindim, gına geldi - ayrılalı 6 ay oldu ve o günden beri ne eski sevgilime dönmek bir an aklıma geliyor, ne de yeni biri ile tanışıp ilişki yaşamak. İhtiyaç gidermek temelinde tutuyorum karşı cinsle ilişkimi aylardır. İşte 8tracks'den bir playlist dinlerken aklıma İstanbul geldi bir fena oldu içim, işi gücü bıraktım - mesaj atayım dedim listeyi yapana. Bir baktım ki hazırlayan kişi İstanbul'dan bir kız. Böyle olunca facebook'tan mesaj attım kıza gayet damardan ve derin bir şekilde (iç dökmek amaçlı - yazma vs. kesinlikle söz konusu değil). Beklenmedik bir şekilde kız aynı kalibrede bir yanıt verdi. Muhabbet koyulaştı ve birkaç gündür mailleşiyoruz. Bir kız benden 5 yaş küçük. İki kızı hayatım boyunca görmedim. Üç kızı tanımıyorum bile ama saçma sapan bir şekilde kızı düşününce bir fena oluyorum, heyecan basıyor, mail geldiğinde family guy'dan stan'in heycanlı teenage ifadesine bürünüyorum. Dün sanırım maili 150 kere falan kontrol ettim, belki daha fazla. Mail gelmeyince de saçma sapan kendi kendime bozuldum (vizeleri varmış) - kafamda kurgular yaptım. DAFUQ IS THIS demek istiyorum ya kendime. Ne oluyor arkadaş. Ne saçmaladım ya kendi kendime. Olmayan bir şeye insan kendini kaptırıp hayal kırıklığı yaşar mı, hem de beklentisi de yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 lemuria bana yemek ismarlasana cok acim ve fakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 ısmarlarım tabi, ayıpsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 günlük patronun facebook freak sanirim. odasina cagirdi. caktirmadan monitore baktim. facebookta scrolluyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 sonunda ciddi bi grup çalışması verildi ve anında satışlar başladı tabi ki, 6 kişilik grupta iş yapan 2 kişiyiz, diğerleri yalnızca ABİ ŞUNU HALLETTİNİZ Mİ NOLDU O filan demeyi becerebiliyor bakalım projenin geri kalanında doğru dürüst bi görevim yok, acaba 4 kişi bi ödevi doğrultabilecekler mi diye ilgiyle izleyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar