wastyrx Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Ankara'da ben varım Eskişehir'de yokum baya büyük bi fark var o yüzden =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 çok kilo verip çok kilo aldım ya pft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 son 5 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 yoo degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 wastyrx said: Ankara'da ben varım Eskişehir'de yokum baya büyük bi fark var o yüzden =O Eskişehirde de ben varım.Eşit diyelim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 http://inciswf.com/1302803070.swf artık yatabilirim bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Bende diyorum eskişehire gittiğimde niye böyle oluyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 copry said: annemin muayenehanesinde bir illüstrasyon asılıydı bu ne kadar iyimserse o kadar hastalıklı diyeyim sürrealist bir çizimdi dişin içinde goblinden hallice yaratıklar taş taşıyolardı kimisi debeleniyordu mağara duvarlarında hemen çizerini bulabilsem keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Canlandıramadım gözümde ama çocuk hastaları korkutmaz mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 baya uzun süredir uyuyamadım günbük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 sunum yapicam agzim yüzüm birbirne girecek yine biliyorum. alkol alip öylemi yapsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Kahve içip öyle gir bol şekerli. Uyudum ama hala çok uykum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 sabrina, EF-SA-NEY-MİŞ-SİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 üç günde 248 tutanak yazınca ödül çarşısına çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 kilo verdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 verdim 10 kg kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 fazla mesaiye kaldım tek kaldım artık kacta cıkarım bilmiyorum 11de çıkarım herhalde sonra otobüs yok cünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Yemek yedim ağırlık çöktü günlük. Soda içeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 bugün bi istanbul'a gittim, sonra geldim tabi, durulmazki orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 liseli arkadaşım ya fb yi yeni keşfetti ya da evlendiği için sürekli resim spamlıyor kız ark. istatistiğim düşmesin diye listeden silemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 günlük, sabah anahtarı kapıda unutup çektim. akşam çilingirle geldim eve. kapının arasına 30tl sıkışmış. kebap iş ha, 3dk sürmedi kapıyı açması adamın. ha bir de bugün bir çılgınlık yaptım bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 copry den esinlendim ben de soda içtim epey iyi geldi haa. 3 gündür feci baş ağrım var, sinüzitime bağladım ama başka bişi değildir umarım. bi geçse artık çalışamıyorum resmen :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Parayı geri verdiler günlük gene alamadım ukulele >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 kozalak said: günlük, sabah anahtarı kapıda unutup çektim. akşam çilingirle geldim eve. kapının arasına 30tl sıkışmış. kebap iş ha, 3dk sürmedi kapıyı açması adamın. ha bir de bugün bir çılgınlık yaptım bakalım ne olacak. kapı kilitli değil ise kendinde açabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar