napae Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Nabıyonuz ezikler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 gün sayıyoruz ezik ezik, böyle evde akşama kadar sivilceli sivilceli oturup o nerd senin bu nerd benim diye kavga ediyoz yaaa still 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 wastyrx said: Bugün abimle aramızda geçen konuşma; A: wıstırı gelsene bi şuna bak B: O kim? A: Biri işte kaç yaşındadır bu? B: Büyük gösteriyor ama 22-23dür sanırım A: Aazını burnunu kıracam bunun ya B: ?!? O_o A: 16 yaşındaymış lan bu, şu saatten soora sübyancı yapıyorlardı adamı az kalsın. B:... Olm bu çok kötü birşey ya.Yeni nesil gümbür gümbür diyecek başka sözüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 napae said: Nabıyonuz ezikler? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 wastyrx said: Bugün abimle aramızda geçen konuşma; A: wıstırı gelsene bi şuna bak B: O kim? A: Biri işte kaç yaşındadır bu? B: Büyük gösteriyor ama 22-23dür sanırım A: Aazını burnunu kıracam bunun ya B: ?!? O_o A: 16 yaşındaymış lan bu, şu saatten soora sübyancı yapıyorlardı adamı az kalsın. B:... çok fenaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ulan ne güzel gidiyodu bugün noldu birden bire anlamadım. şu an depresyondayım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Kaç günlerdir evdeyim sıkıldım çok günbük =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 kozalak said: ulan ne güzel gidiyodu bugün noldu birden bire anlamadım. şu an depresyondayım :/ bende anamadım hehehoyy derken...arabesk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 lan acayip kötüyüm ya. allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 putin seçildi günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 jelibonumu yedim dişimi fırçaladım uyuyorum günlük. iyi geceler tatlı rüyalar sana da <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 güzel dolaştık yedik içtik bugün ya. ben de yatiim yorgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 napae said: Nabıyonuz ezikler? Says www.paticik.com sitesinde albüme fotoğrafını koyup ilgilere doyan kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 00:04 kaldı 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 sipeyskeyk said: napae said: Nabıyonuz ezikler? Says www.paticik.com sitesinde albüme fotoğrafını koyup ilgilere doyan kız. Öf bana yavşamak için başka yöntemlerle gel artık Can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 yukler hafifliyor gunlukcum. ne tatli seysin sen oyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 o kadar acıktım ve o kadar evde bişey yok ki maklube karşılığı ruhumu gülene satabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 şu diş işi bitsin de sakız çiğneyeyim yahu. özledim bildiğin. yarın ve salı kafamın tepesine kadar doluyum sanırım. yarın gece uyumazsam yine salıyı boşaltırım ama. çok şükür ki uyumuyorum. sadece her yerin her saatte açık olmaması rahatsız ediyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 vanilla wow'daki tirion fordring gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 http://www.marions-kochbuch.de/rezept/3770.jpg kahvalti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Merhaba Günlük, J.D demişti ki.. "Show me a med student who only triples my work and I will kiss his feet" Stajerlerin/çömezlerin arkasını topluyorum bugün. Yarım yamalak işler.. Sinirliyim gerginim. Çıldırmama ramak kaldı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Stajerlere kalkan eller kirilsin. herkez birgün stajerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Saeros said: vanilla wow'daki tirion fordring gibiyim bu iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 sabahtan beri bi agirlik var ustumde atamadim hala. hatta isleri elemana biraktim arabada kestireyim biraz diye geldim de uyusam 3saate anca uyanirim simdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Rüyamda parkur koşusu yapıyordum günbük, ordan oraya atla baba atla pek güzeldi. Yaz olsun bi tatile gidelim 15 metreden atlayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar