vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 naabiyim aliskanlik oldu =( kendimi daha iyi hissediyorum dikkat edince -.- kadin olmak kolay degil, SU ICSÖM YOROYO YOOOO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Bi daga biri beni telefonla uyandurursa güzel herşeyin üstüne yemin ediyoruım ki kanını akıtıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 dasaaa said: nomsaR said: ya sokarım böyle belediyeye. 2 imza atıcaksın lan. hayır başgan da pısırık. hepsi tırsmış. pezezvenkler yolsuzluğun allahını yaptınız, şimdi imza atmaya korkuyosunuz her boka. köküne kadar soruşturma geçirin lan. müfetişler kovalasın. baba düşüncelerini ve görüşlerini yetkili mercilere ilettim. tanık olarak ifade vermeye çağırıcaklar yakında. öpüyorum. belediye ismi yok dikkat ettiysen hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 yemlemeyin olm konuşmayacağım konuşmıycam konuşmıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 vaniLLe said: ooof güne cok sinirli basladim. hayir yani. celebrity tribine girdim resmen. YAGSIZ SÜT NIYE YOOOOK YAAAAAAAAA?!? BEN BUNU ICMEM BUNUN BI BARDAGINDA 160 KALORI VAR!!!!! simdi yazinca komik geldi afdshg bu nedir ya. kus sütü istiyorum, lütfen beni mutfaga filimin üzerinde tasiyin. falan deseymisim bi de. yağsız süt + fil.. done and done başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 yanlış anlaşılmasın, fil derken kastettiği şey göbeği :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 zengin gösterir sana ne arkadaşım! ben seviyorum belki göbeği. göbeği olsun istiyorum belki ben!! SANANELANSANANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 pöff iki bıçık saat soora emniyette olmam lazım ama nasıl olacağım hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 vaniLLe said: naabiyim aliskanlik oldu =( kendimi daha iyi hissediyorum dikkat edince -.- kadin olmak kolay degil, SU ICSÖM YOROYO YOOOO! tek bi çare var; düzenli ve sıkı spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 @rew: -.- hayir abicim bildigin fil! dasaaa said: zengin gösterir sana ne arkadaşım! ben seviyorum belki göbeği. göbeği olsun istiyorum belki ben!! SANANELANSANANE!!! yalan söyleme! Hazal Filiz Küçükköse'nin göbegi yok hem, isini garantiye al! hohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 muahuhauah soyada bak ya.. küçükköse sdfsfsdfsfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 spor yapın götünüzdeki göbeğinizdeki yağlar erir ama bi yandanda öküz gibi devam edin yemeye yedikten sonra eritiyim diye yürüyüşe falan çıkıp kendinizi kandırın insan utanır ya şişman olmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 soyada degil soyagacina bakican, genleri falan güzelmis vesselaaam. Mr_Hand said: vaniLLe said: naabiyim aliskanlik oldu =( kendimi daha iyi hissediyorum dikkat edince -.- kadin olmak kolay degil, SU ICSÖM YOROYO YOOOO! tek bi çare var; düzenli ve sıkı spor. yok bislete biniyorum, kosuyorum falan. ama onlari yaptigimda da dikkat ediyorum ben fazlasiyla. aliskanlik oldu dedigim gibi. bi de otomatikman daha iyi hissediyorum öle yapinca. cok karisal bi özellik bu, siz anlayamazsiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 54 kilo musun kaç kilosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bunun zayiflikla siskolukla alakasi yok ya. ben hep dikkat ediyorum kendimi iyi hissedince. size ne argadasim hem kilomdan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ne yiyeceğime karar veremiyorum onu geçtim galbia vejeteryan oluyorum min paket tutarını dolduramadım buharda sebze büyük söyledim elma dilim pattis söyledim DAHA NE SÖYLİYİM DOL ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Vejeteryan bi kermit düşünemiyorum yalnız ben O_o Böyle sanki çok et yiyormuşsun değil de olay. Vejeteryan bi kermit bi garip lan. Mangal başında daha güzel hayal edilebiliyorsun bence. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 abi ne gün be.. saçma rahatsızlık abet saçmalığı günün gittikçe daha boka sarması. daha öğlen olmadı. paso kötü haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 İNŞAATÇILARA KÖTÜ HABER YÜKSEK LİSANS TEZLERİNE BAŞBAKANLIK ONAYI GELİYOR... falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 dasaaa said: abet saçmalığı adet okudum ve dusundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 pazar günü sıcaklık 10 derece düşücekmiş yihu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 acıdı ya hemen gidip birilerine ağlamam lazım of olmaz yoksa tadı çıkmaz bildiğim ne varsada anlatayım artık yani doldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 of çok sıkıldım ve çok acıktım 2 saat daha burdayım ama en az of iş hayatı qqqqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Bu yaz çok kötü olacak gibi günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar