benjani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 kozalak said: napae said: Bardan adam bulucağıma öliyim daha iyi hıh bardan bul diyen kim yahu. http://i.imgur.com/mAYpp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Öff kek misiniz be mutluyum gayet. Hadi bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ağzına sştığımın trafiği yüzünden bu saatte yemek yiyorum. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 napae said: Bardan adam bulucağıma öliyim daha iyi hıh Adeta bir Türkan Şoray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Yea bırak bara giden adamlar öküz mü. Sanki kütüphaneden adam bulacaksın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 benimle merhabadan öteye gitmeyen suratı asık gıcık flatmateime sevgilim için yaptığım pastamdan verdim birayla beraber, umarım utanmıştır. pis ırkçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Akhlaur said: Yea bırak bara giden adamlar öküz mü. Sanki kütüphaneden adam bulacaksın da. Üf nalaka bee. Arkadaş ortamında tanışmam lazım benim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Şu ana kadarki hiç bir erkek arkadaşımla da arkadaş ortamında tanışmadım ama sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 çünkü kızlar acayip kıskanç. hem kız arkadaşlarını hem erkek arkadaşlarını kıskanıyorlar. o yüzden pek kimseyle tanıştırmazlar seni. tanıştırırsa da kesin begenmeyeceğin biriyle tanıştırır "beni kimseyle tanıştırmıyon" dememen için. o yüzden ne yaparsan kendin yapmak durumunda kalıyosun çoğunlukla. bi arkadaşım vardı, kızın biri buna beni sormuş(arkadaşımı da tanımıyo hatta gidip direk sormuş). sonra geldi bana anlattı. anlattıktan sonra da boşuna söyleme tanıştırmam dedi. wtf? niye anlatıyon o zaman be gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Theridone said: sevgili gunluk 9 sevgili gunluk 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ulan sizin yüzünüzden bi kıza yazamadım beh ne bet adamlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Theridone said: Theridone said: sevgili gunluk 9 sevgili gunluk 8 korkuyorum yea :/ bu neyin geri sayımı spo ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 wastyrx said: Ulan sizin yüzünüzden bi kıza yazamadım beh ne bet adamlarsınız what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Bardaki adam sen misin ? @ wastryx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 napae said: Şu ana kadarki hiç bir erkek arkadaşımla da arkadaş ortamında tanışmadım ama sdfg naz gel seni hakanla tanıştırayım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 copry said: Theridone said: Theridone said: sevgili gunluk 9 sevgili gunluk 8 korkuyorum yea :/ bu neyin geri sayımı spo ver. 7 gün sonra pramitten ban = final countdown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 hmmm dükkanı kapatıp gitmez göz göregöre ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Hehe gitti tüm karizması işin.Spo alsa da böyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 yok yahu ne piramidi, her gun 1 tane quote yapicam. dukkan acik kalacak yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 gene başladık sonumuz iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ben en iyisi bu sevdadan vazgeçeyim günlük. öyle kırılma anları oluyor ki, sonrasında durumu toparlaman imkansız oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 yetmiyor yetmiyor alkol unutmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Sevgililer gununde yanlizim diye uzuliyodum bugun. ya nolaxin yerinde olsaydim. Gerci olmazdim lan benim gibi anlayisli sabirli insan zor bulunur. sdgdgdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 NolaxThensbane said: yetmiyor yetmiyor alkol unutmaya Bişi unutmak için alkol olmak çok mantıksız O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar