wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Metroya gider kutu kutu alıp önünüzde yerim hepsini. Yaparım!1!bir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Hayatımda ilk defa börülce yemeği yaptım, muhteşem oldu günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Sevgili günlük, İspanyolca derslerim çok güzel geçiyor, sınıfın birincisi oldum addghdh. İspanyolcayı dinlemesi de konuşması da çok tatlı. Niye bu kadar geç kaldım bilmem ki? Dün Dali'nin eserlerini görmeye gittim, Sakıp Sabancı Müzesi'ndeki kadar kapsamlı değildi, ama yine de tekrar görebildiğime sevindim o eserlerden bazılarını. Sergide entellektüel görünümlü sanatsever bir topluluğa sinsice yaklaştım bakalım ne konuşuyorlar diye adamlar 'BAŞARILI' diyordu ya 'BAŞARILI' çok güldüm. Sonra iki kız 'Dali İtalyandı di mi yeaa' diye konuştu, off. off. Neyse öyle işte günlük. Bir de bugünlerde herkes bana çok kızıyor. İyice nefret edilen biri oldum, çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Lağn delirecem bir iyi bir kötü düzeliyoruz diyorum tamam diyorum olacak galiba diyorum gene altan alıyorum hooop gene salak sacma sebepten sıcıp sıvanıyor yeter lan yeminle kalp hastası olacam bu yaşta artık dayanmıyor kalbim göğüs ağrılarım sırtıma koluma vurmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 copry said: çokgzel bir haftasonu oldu günlük .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Çok fenayım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Dünyayı yedim hala açım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Sabah kahvaltıyla duruyorum hala, hiç de bişi yiyesim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Hasta olarsın ye bişiler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 yok ya bişi olmaz, acıkmadım resmen.. öğlenki kahvaltıdan sonra bi kaç jelibon ve tutku'dan başka bişi yemedim dün bütün gün. hala da aç değilim de kahvaltı yapıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 double post ./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ^_^ günaydın günlük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 gunaydin canims ^_^ 10 saatlik nightshiftten sonra okula geldim uykusuz, aksam 5 e kadar dersim var. haydi bakalim macera beni bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 geldim kar yagmis araba az kaydi. yazlik tekerlerle anca bu kadar. polis görse pis ceza kesecek. bugün isten sonra tiyatroya gidicez semester olarak yada carsamba tam bilmiyorum ehuheu. bugünkü kahvaltimiz yine caylan tabiki. acan üzülür. http://www.redecker-herford.de/Waffeln/FerreroHanutaNacktNuss.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 yeyyy kahvaltı reminder'ım ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 hanuta var mi türkiyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bilmiyorum ama olsun. koyduğun resmler iştah açıyor aklıma kahvaltı yapmadığm geliyor ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mortis said: gunaydin canims ^_^ 10 saatlik nightshiftten sonra okula geldim uykusuz, aksam 5 e kadar dersim var. haydi bakalim macera beni bekliyor keeeeeehhh http://heatarmor.com/joomla/images/stories/twh/cartman_sleeping.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bugun çalışmasak yatsak uyusak evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 süper fikir, ama olamıyo malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ben bugün çalışmayı tercih ediyorum kafa dağıtmak için ideal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Az önce kalktım ben siz çalışanlar olarak nasıl yapıyorsunuz ben anlamıyor =O Sıkılmaya başladım gibi biraz ama hala çalışmayı düşünmüyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 çalışmadan geçinebilsek keşke biz de. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesai başlasın validen imza koparmam gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 wastyrx said: Az önce kalktım ben siz çalışanlar olarak nasıl yapıyorsunuz ben anlamıyor =O Sıkılmaya başladım gibi biraz ama hala çalışmayı düşünmüyorum sdf. çalış çalış kafan dağılsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar