Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 allah belasını versin onntn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 kaç senedir habire saçımı siyaha boyatmaya hevesleniyorum bi cesaret edemedim. yapcam bu sefer gaza gelirsem g. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Dartanian said: Resmen dualara kaldı işim abv sözel derslerin. Dualar kabloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 http://files.sharenator.com/intredasting_RE_Toothfairy-s685x567-170917.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 4chandan butun boardlardan banlanmamin ilk gunu, zaman gecmek bilmiyor duvarda simdiden semboller gormeye ve odami temizlemeye basladim kaldi 4 gun, zaman nasil gecicek bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ahahha naptın lan :) acını paylaşıyorum ama, ben banlandığımda da çok zor geçmişti zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 abi elimi kestim klavyede yazı yazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 isim gucum yokken gene gittim basladim asla bitiremeyeceğim bişeylere pftt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ulan kucukken asik olduum kuzenim evlendi bugun. Dugundeydim. Artik nasi ictiysejm abovv. Yine iyi yaziyhorum. Ama cok acayip hissettim kendimi cok acayip. Hayatim biyunca hayran oldugum insan evlendi ve cok tatglibbi hnerifle evlendi. Lan cok acayip yieaeaewsadswq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Ahahahah Aras, olmuşsun sen yine. Tadından yenmiyorsundur şu an kesin. Viktor said: 4chandan butun boardlardan banlanmamin ilk gunu, zaman gecmek bilmiyor duvarda simdiden semboller gormeye ve odami temizlemeye basladim kaldi 4 gun, zaman nasil gecicek bilmiyorum http://kpopchan.com/mu/src/130358102921.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 adam lannister cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 oh be hafta bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 günlük böyle basiretsizlik olmaz ya OF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Cuma günü ne güzel bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 günaydın falan ^^ biraz erken yattım dolayısıyla erken kalktım. Şimdi sigaramı yakıp melankolik şarkılarımla doğum günümü kutlayacağım , işin garip kısmı böyle içimde bi sıkıntı varken mutlu olmam. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ANAN GÜNLÜK ANAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 günlük http://www.diyetvakti.net/elma-sirkesi-bal-su-formuluyle-zayiflama.html canım marankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 sad dasaaa is sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Beynim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bu kadar üzgünlüğü kaldıramadı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 beyni yokki kaldırsın tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ya sokarım böyle belediyeye. 2 imza atıcaksın lan. hayır başgan da pısırık. hepsi tırsmış. pezezvenkler yolsuzluğun allahını yaptınız, şimdi imza atmaya korkuyosunuz her boka. köküne kadar soruşturma geçirin lan. müfetişler kovalasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 nomsaR said: ya sokarım böyle belediyeye. 2 imza atıcaksın lan. hayır başgan da pısırık. hepsi tırsmış. pezezvenkler yolsuzluğun allahını yaptınız, şimdi imza atmaya korkuyosunuz her boka. köküne kadar soruşturma geçirin lan. müfetişler kovalasın. baba düşüncelerini ve görüşlerini yetkili mercilere ilettim. tanık olarak ifade vermeye çağırıcaklar yakında. öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ooof güne cok sinirli basladim. hayir yani. celebrity tribine girdim resmen. YAGSIZ SÜT NIYE YOOOOK YAAAAAAAAA?!? BEN BUNU ICMEM BUNUN BI BARDAGINDA 160 KALORI VAR!!!!! simdi yazinca komik geldi afdshg bu nedir ya. kus sütü istiyorum, lütfen beni mutfaga filimin üzerinde tasiyin. falan deseymisim bi de. sonra da annem beni arkadaslarina anlatirken ''o benim kaynanam resmen'' der tabi. soora babanesi kilikli da derler, cadaloz da derler. neler derler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 yediğine böyle molekül molekül dikkat etmeye kalkanlara gülüyorum ben yea. XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar