Pipet Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 kola+kave yap, montla iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 dedigimi yap bide ustacim denedim %1oo calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 sabaha bobreği elime almayayım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 orasi da var tabi bide. ama enerjiye de abanma hani. yazik bunyene, 2 kahve ic yeter. gerisi safi zarar. otobus kaptanlari yapiyordu bunu bi firmadaki. adamlarin gozleri fal tasi gibiyi ama bildigin gozu acik uyuyolardi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ahah öyle olmam bi işe yaramaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 o zaman yapacak bisey yok, yatican pasam :) yoksa zombi mode devam edersin mazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 bi yarım saat sandalyeye kıvrılayım hakikaten ya iice dikkat bitti bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ben eve gider yavaştan daha istanbula yolculuk var pff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 benim de yarın ankaraya yolculuk var da pff'layamicam hiç bi haftada iyi yol yapmış olcam eskişehir,bolu,ankara derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 sevgili günlük, bugün kendime ciddi bir challenge dayadım. 4 günde yazılacak kodu 1 günde hem de 8 saatte yazacağım. ACABA YAZABİLECEK MİYDİ diye etrafımda dönen iş arkadaşlarıma kapak olacak bir gün olacak bu günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Aazını kırayım bu karın günlük, az önce dışarı baktım sokak gg direk arabanın çıkması pek mümkün gözükmüyor >.< Kaç gün oldu gidemedim zaten yea =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 herşeyi anlıyorum ama bi insanın neden bana katlandığını anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Perdelerini kaldırdığında kedi gibi olduğun içindir sdf Sana katlanılmıyorsa bana ne yapsınlar lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 senin tipin filan iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 wastyrx said: Aazını kırayım bu karın günlük, az önce dışarı baktım sokak gg direk arabanın çıkması pek mümkün gözükmüyor >.< Kaç gün oldu gidemedim zaten yea =( deme yaa eve nasıl çıkıcam ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 fede said: herşeyi anlıyorum ama bi insanın neden bana katlandığını anlamıyorum insan katlanır mı hiç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 günlük bu paticik nasıl isim ya, insanlara açıklamak çok zor oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 gay sitesi de. hem sonra bir daha sormuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 xaty said: günlük bu paticik nasıl isim ya, insanlara açıklamak çok zor oluyo paticiğe laf yok süper isim bence ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ya gunluk ben de dıodm bu fız102de ndn dewamszlıktan kaldm dıe, ulan cok sıkıcı ya,uyudm horladm hatta derste, neyse net war allahtan bınada sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 copry said: paticiğe laf yok süper isim bence ^.^ Eğer kızsan elbette yok. Ama erkeksen, ve teman turuncuysa işler hiç iyi gitmeyebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Erkeğim, turuncu kullanıyorum daha hiç sıkıntı yaşamadım forumu anlatırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 fede said: senin tipin filan iyi Tipin iyi ne lan ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 iyi günler günlük, Sabahtan derse gittim, geldim. 3 tane teyzeye ders anlatmakla uğraştım. Çok duyarsızlar, tahmin edin diyorum ona bile Cevab Veremiyorlar. Bu arada gece çok geç yatınca, uyuyakaldım ve 1 saat geç gittim derse. Kimse bir şey de demiyor zaten eheh. Bu ara yepisyeni radikal kararlar aldım. Bakalım, kısfmet. Artık bir şeyleri değiştirmem gerekiyor. Dün gece de çok komik bir rüya gördüm günlük, resmen komikti yani. Aklıma geldikçe gülüyorum. Çok tuhaf bir bilinçaltım var. 'Bilinçaltım' deyince de garip oluyor. Neyse. Maaesselame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 senko said: gay sitesi de. hem sonra bir daha sormuyorlar. nerden tanıştınız sorusuna paticik dedikten sonra gay sitesi demek hoş olmaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar