NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 wastyrx said: Gene hastanelik edicem birini ama du bakalım. aynen patron gel biz bir dağa çıkalım avlanalım olmadı dağa taşa sıkarız rahatlarız yoksa valla sonum karakolluk olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 poligona gidin vurmayın ördekçikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 poligonada gidecemde bıldırcın mıldırcın tavşan ne gelirse fururum baktım kimseyi vuramıyorum patronu vururum kaba etinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 kötü fikirler veriyorsun >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 seni bilmem patronda beni söyle bir kafes dövüşü paklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 2 gundur calısmam lazım diye dusunuyorum, hic birşey yapmadım böyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Patron zam yapmadı günlük ben de işi bırakmış oldum. 3. bir proğramı da bana yükleyecek totoş, e diyorum zam yap madem, yok; e proğramı bana devretme, yok. Sen parayı kır diye ben uyumayacakmıyım lan. alle alle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 çok çok çok mutluyum günlük =)) teşekkürler paticik.com yönetimi ^_____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 hayırdır inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 bugün gene komşular toplaşmıştı bizim evde. çocuklardan biri geldi, yavuz abi su versene dedi, dedim gel içeri vereyim. çocuğa oda sıcaklığında su doldurdum verdim, içti, sonra tak dayadı bardağı soğuk su musluğunun altına dolduruyo. elinden alıp biraz da normal sudan koyayım dedim ki bari ılık olsun. aboo yapıştı bardağa bırakmıyo, viyek viyek sesler çıkartıyo. nasıl yetiştirmişler lan bu çocuğu? sonra ne bok yersen ye dedim bıraktım içti soğuk suyunu özetle fucking kids Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Bilekberinin yazılımını güncelliyorum. 2 saat telefonumu kullanamicakmışım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 öğrenci işleri yine yanıltmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 günaydın günlük gülüstanlık ^.^ kahvaltı yapamadan işe giriştim yine. önce sağlık tabi ki ama kime göre neye göre . böhüü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Eski hesabin sifresini bulmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 aç karnına çalışılır mı ya, iki lokma bişi yeseydin (zaten o kadar yiyosun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Biz bu sabah isyeri olarak kahvaltimizi goturdugum bi tepsi ispanakli borekle yaptik. lezizdi. Bilsem yollardim sizede.kendim yqpmistim bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Dimi ya üç lokma bişi yiyip sonra bana laf ediyor.. Bir kaç gün sonra ya kavga gürültü ya göz yaşı hadi bakalım günlük. xaty said: aç karnına çalışılır mı ya, iki lokma bişi yeseydin (zaten o kadar yiyosun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ulan böyle stresli gün mü olur bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 wastyrx said: Dimi ya üç lokma bişi yiyip sonra bana laf ediyor.. Bir kaç gün sonra ya kavga gürültü ya göz yaşı hadi bakalım günlük. xaty said: aç karnına çalışılır mı ya, iki lokma bişi yeseydin (zaten o kadar yiyosun) hahahaha sanki siz çok yiyosunuz =) şimdi bitti işim ,yiyorum o iki lokmayı nam nam ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 0ne said: Eski hesabin sifresini bulmussun yes =) şifreyi bulmadım sevgili, saygılı ,en büyük modlarımız mail atmış çok sevindirik oldum ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Sende yeni gelenlere topic açmalısın 'Selam ben geldim =$' diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 o değil de diğer accounttaki mesaj sayısı buna eklense fena olmaz sdfsdf . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Sifreyi gorunce " tabi yaaa nasi hatirlayamadim" dedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 yeni şifre yaratıp verdiler . eskisi tam bir sır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 eskiside copry12345 di de işte balık yemiyor pek hep bundan oluyor sanırım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar