SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 sevgili günlük... Güvendiğim iş yeri sahibimin yalancının hası çıktı. Sözüm ona bu ay en %50 zam yapacaktı. Yaptığı zam %10... YÜZDE ON günlük... Kafama sıçayim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 dun welcoming ceremony'de onume bi eleman oturdu, kisa sac ayni seviyede sakal, deri ceket. icimden "adamda koc burssuz tipi var, kesin turktur bu dedim" 2 saat sonra adamla tanistik adam hem turk hem de koc'ta burssuz okuyomus dfgdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Ev gibisi yok günlük... İstanbul'daki de ev sözde, alışamadım heralde oraya hala. Buraya gelince ayrı bi ev havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 evet sevgili sözlük şimdi de stajımda problem çıktı.okul mezun olmamam için elinden geleni yapıyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 özlemişsindir anneciğinin yemeklerini ohh namnamnam ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bakalım neler yapcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 daha yeni yemek molasi veriyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 belli zaten hatırlatmadın bugün kahvaltıyı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 günnük naber lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Aksam eve gidince kardesim evde olmasin bence. ulan o paso gezerken tum banka vs islemlerini ben taptim. bugunde harcin son gunu 2 saat kala ariyo "abi nolur ders secemem yatir su harci" duye. ama bunun acisini cikaricam ki. 1 hafta net yasak mesela. ilk yaptirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 hastayım günlük, 2 gündür yatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Offf günlük çok canım yanıyor biliyorum çok arabesk laflar ama alkol tütün falan fayda etmiyor fiziksel acıya gececem acının dinmesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 akşam yurt sokağı ,nostaliji ,pijama partisi falan derken baya eğlenceli geçicek günlük =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 jaffa said: akşam yurt sokağı ,nostaliji ,pijama partisi falan derken baya eğlenceli geçicek günlük =) i will be there http://reversecellular.net/wp-content/uploads/2010/10/stalker_camera_crop.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 şaka şaka shoe shopping falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 tabii tabiiiiii http://memeorama.com/wp-content/uploads/2012/01/I-See-What-You-Did-There-Rage-Face-Meme.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 /crap :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 kazana kömür attım. akşama duşa giricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Sonra attention whore denilince heryer cyber timsah gözyaşı. http://i.imgur.com/h6z0U.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 patinin gülüde geldi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Dikenim 21 inch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 jaffa xunnuda alsana yanına sonra böyle üzülüyor yavrucak (benide alın *puppyeyes*) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 metrik sistem kullanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 erkekleri almıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Of sadece aurasıyla IQ düşürüyor kız, postlara gel. http://reaction.ralfvandenboom.nl/img/E5QFakqqQ7.jpg Ben kaçar, hiç lulz yok bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar