elifg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 sevgili günlük, bugünkü dersimi de iptal ettim hava şartlarını bahane edip, bu gidişle beni şutlayacaklar gibi bir his oluştu içimde. Evde film izledim bugün. Of fb.'da okulumdan fotoğraflar ekleyip duruyorlar zaten, çok özlüyorum günlük öğrenci olmayı, kantinde amaçsızca oturmayı, bahçede okulun iğrenç kahvesini içmeyi, hergele meydanını, okulun kedilerini, çimenleri, koridorları. Hiç mezun olmamalıydım günlük, asla olmamalıydım. http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/404446_10150500350820047_107512150046_9148027_162916701_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Llama said: jaffa nerde sen orda bitiyon senko ha şurda 2 gram muhabbetimiz var dünden beri yakıştırmadığınız kalmadı ayıb oluyo ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 hyr kız nişanlı bide öldürtceniz mi beni napcanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 nişan mı ne olcak la atar yüzüğü sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 yok evliyim ben 3 çocuğum var nafakamı da alamıyorum zaten. oof oF HAYAT ÇOK ZOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 oha lan. kız nişanlı olduğunu bile bile bi de. valla ne desem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 günlük, sen sen ol taşınma hazırlıklarını kendin yap. işin içine anne baba girdi mi ortalık fena oluyor. bi de üstüne istanbulun -10Cye düşmesi tam oldu. bugün soğuktan kulağımı kaybediyordum lan. beresiz çıkma sayfaların yırtılır bak harbi diyorum. her ne kadar sanal ortamda da olsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 la kalcak ev mev lazımsa veriyim benim evin anahtarlarını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 jaffa said: Llama said: jaffa nerde sen orda bitiyon senko ha şurda 2 gram muhabbetimiz var dünden beri yakıştırmadığınız kalmadı ayıb oluyo ama sdf beni niye kimse yakıştırmıyor ya :( sorarım sana günlük, yakışmazmıyız ama?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 senko said: la kalcak ev mev lazımsa veriyim benim evin anahtarlarını? yok olm evi ayarladım, yerleştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 hayırlısı bakam huawei marka modem bile almışsın zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 senko said: hayırlısı bakam huawei marka modem bile almışsın zaten :D heh sağol sağol=) valla superonlinecılar fiber için onu getirdi direkman. yoksa almazdım sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 MrLevie said: senko said: la kalcak ev mev lazımsa veriyim benim evin anahtarlarını? yok olm evi ayarladım, yerleştim. sen iş arıyodun bi ara noldu ? buldun mu neresi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 anca öyle satabiliyoruz modemleri sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 kozalak said: sen iş arıyodun bi ara noldu ? buldun mu neresi oldu? oldu oldu istanbula geldiğim görüşme oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 nere oldu abi firma bilgisi vs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 hadi ben eve kaçtım önce sıcak bi duş sonra natgeo açıp uyurum byez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 15 dakika yürüyim karda dedim, demez olaydım. Yüz felci olmama ramak kalmıştı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bir de bana cadı diyodun yürüdüğümde cıkcıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 http://fizy.com/#s/1aiaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 iyi geceler günlük. gıdından öbdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 duşumu aldım yatıyorum günnük sıcak su nasıl güzelmiş yaa offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bana gelsin bu şarkıda günlükcüm.. http://www.youtube.com/watch?v=OFG9XikAafE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar