Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

aşçı arkadaş öğretti banada iyi yapaliyorum, paprika da (kırmızı toz biber) koyuyorum yağ da çektirmiyorum çıtırda oluyo baddesleri kızgın yağa bi anda koyup şoklayabilmek işin aslı ama ev ortamında çok zor yani 200c yağa atmak lazım bide baddezine göre değişiyo kıbrıs baddesiyle güzel oluyo, beyaz baddes onunla parmak yapılabiliyo ama ben genelde 2 3 parmak kesiyorum aşçılarda öyle yapıyo
Sosyal ağlarda paylaş

jaffa said:

ben herşeyle yiyorum yoğut. yoğurt mükemmel bişi^^

ölene kadar, kanımın son damlasına kadar arkandayım, yoğurdu bitmiş bir evin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.

dün akşam pilav yiycem böyle bildiğin 1 kaşık yoğurt kalmış dolabı açınca fark ettim ve çığlık attım. benim için yoğurt biten evde yaşanmaz, durulmaz artık!
Sosyal ağlarda paylaş

elma dilimi de anlatayım belki yaparım

yine aynı tip patates
ayçiçek yağ karabiber tuzla karıştırılcak
sonra aluminyum folyo üstü yağlı kağıtta alta yakın tarafra fırında
1 saat 210 derece de pişiyor
kağıtları atıp tabağa alıyorsunzu tepsi temiz kalıyor
biraz kuru oluyor bu ama yeniyor işte
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

jaffa said:

ben herşeyle yiyorum yoğut. yoğurt mükemmel bişi^^

ölene kadar, kanımın son damlasına kadar arkandayım, yoğurdu bitmiş bir evin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.

dün akşam pilav yiycem böyle bildiğin 1 kaşık yoğurt kalmış dolabı açınca fark ettim ve çığlık attım. benim için yoğurt biten evde yaşanmaz, durulmaz artık!

kesinlikle katılıyorum.
ben her şey ile yiyorum resmen yoğurdu, her şey ile güzel oluyor.

erkek arkadaşıma gösterdim pilav-yoğurt kombosunu adam şaşırdı ama çok beğendi. yoğurdu sadece tatlı niyetine balla vs yiyolarmış yoğurdu yemekten sonra. mutfakları yok işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...