xaty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 jaffa said: kabak patlıcan biber patates her türlü. ister misin :) ben buna demistim ama et yemegi yapmazmisin diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 bir dahaki sefere tam senin istediğin gibi kızartıp sunarım forgiver sözüm olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 xaty said: jaffa said: kabak patlıcan biber patates her türlü. ister misin :) ben buna demistim ama et yemegi yapmazmisin diye.. kızartmalardan bahsediyorduk da ondan :) yaparım tabi ki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 jaffa said: bir dahaki sefere tam senin istediğin gibi kızartıp sunarım forgiver sözüm olsun ^^ Eee bana?? Pattes kizartasi?? Elma dilim :) mehhh heveslendirdi simdi hiccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 aşçı arkadaş öğretti banada iyi yapaliyorum, paprika da (kırmızı toz biber) koyuyorum yağ da çektirmiyorum çıtırda oluyo baddesleri kızgın yağa bi anda koyup şoklayabilmek işin aslı ama ev ortamında çok zor yani 200c yağa atmak lazım bide baddezine göre değişiyo kıbrıs baddesiyle güzel oluyo, beyaz baddes onunla parmak yapılabiliyo ama ben genelde 2 3 parmak kesiyorum aşçılarda öyle yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 elme dilim yemiyorum ki yapayım :( onu da forgiver yapsın pro olan o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 bi daha ki sefere bana gelin kızlar patates kızartayım size. çok güzel patates kızartırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 sen bize makarna yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 eyw patates kızartmasıan gereken değeri verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ibret alındı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 makarnam o kadar iyi ki, yaparsam çok kötü şeyler olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 makarnada cok proyum Yami'de yok öylesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 jaffa said: ben herşeyle yiyorum yoğut. yoğurt mükemmel bişi^^ ölene kadar, kanımın son damlasına kadar arkandayım, yoğurdu bitmiş bir evin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. dün akşam pilav yiycem böyle bildiğin 1 kaşık yoğurt kalmış dolabı açınca fark ettim ve çığlık attım. benim için yoğurt biten evde yaşanmaz, durulmaz artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 yaparsan geliriz reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 elma dilimi de anlatayım belki yaparım yine aynı tip patates ayçiçek yağ karabiber tuzla karıştırılcak sonra aluminyum folyo üstü yağlı kağıtta alta yakın tarafra fırında 1 saat 210 derece de pişiyor kağıtları atıp tabağa alıyorsunzu tepsi temiz kalıyor biraz kuru oluyor bu ama yeniyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 jaffa bariz evde kalır o patateslerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 bir de paraya kıyın koroplast yağlı kağıt kulanın diğerlerinin desteklediği max sıcalık 160-180 filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ahahhahahahahahah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 bide fırında patates olucak, böyle kabuğuyla falan pişicek, çok fena benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 http://www.izmirkumrukumpir.com/images/products/15432412_sade.jpg ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 acıktım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 aynen. börek yiyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Günlük yaw burası. Neyse yattım ben günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 aente said: jaffa said: ben herşeyle yiyorum yoğut. yoğurt mükemmel bişi^^ ölene kadar, kanımın son damlasına kadar arkandayım, yoğurdu bitmiş bir evin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. dün akşam pilav yiycem böyle bildiğin 1 kaşık yoğurt kalmış dolabı açınca fark ettim ve çığlık attım. benim için yoğurt biten evde yaşanmaz, durulmaz artık! kesinlikle katılıyorum. ben her şey ile yiyorum resmen yoğurdu, her şey ile güzel oluyor. erkek arkadaşıma gösterdim pilav-yoğurt kombosunu adam şaşırdı ama çok beğendi. yoğurdu sadece tatlı niyetine balla vs yiyolarmış yoğurdu yemekten sonra. mutfakları yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 yoğurdu pilavla yemiyceksen neyle yiycen zaten sucukla mı beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar