xaty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 olsun olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 pati bile gocuyo be gunluk.hic yapilacak sey mi su zamanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 kozalak said: Archangel_ said: abi kol kırık, üstüne dün gece buzda kaydım ayağım da ağrıyor. zor yani :) destek güç yollarım ama ankaradaysan :P kirik kolla buzda kayiyosun helal team. ankarada degilim ya istanbuldayim nazar var nazar.2012 de mayalar yanılıyorsa bile ölücem bu gidişle edit: mayalılar ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 gunluk sonunda istbldym ohh waii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Archangel_ said: nazar var nazar.2012 de mayalar yanılıyorsa bile ölücem bu gidişle edit: mayalılar ne be ben dedim kursun dokturelim diye sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 45 dün 40 dk bugün not bad. oh be istanbuldayken ne güzel gidiyodum spora düzenli.geldim şiştm yine, yaramıyo burası bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 bırakma sporu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 bir başlayınca gerisi geliyor. dün başladım! çabuk veririm aldığımı zaten son aylarda aldm, hep mikrodalga hep restaurant olcağı buydu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 benim 7 yıldır öyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ben de sirf kilo alirim diye mikrodalga almiyorum eve sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 bugün çok kötü değil gibi, az kötü bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 bugün az kalsın beynim akıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 benim akti bile. su akar yolunu bulur, benim de beyin yolunu bulur insallah.dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 lan ne yazacagimi unuttum iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 MMMHGNNN.. nomnomnom patatesli börek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 bogazinda kalsin vazgectim lan kalmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 olm günlük laptopa age of yükledim sıkıntıdan, botlarla oynuyorum çok eğlendim ya ahah ama zorluk da moderate ha, hard falan da değil direk ezik ezik oynuyorum ama eğlendim şimdi bi film izleyip uyurum yarın zorluğu arttırıp oynayayım moderate baydı zaten challenge olsun azcık bi de yatakta uyumayı özlemişim ya babamın evindeki yatağımı istanbuldaki eve yolladığımız için yataksız kalmıştım, kah kardeşimin göt kadar yatağında kah koltukta uyuyodum. bugün gittik yatak aldık iki kişilik ve bok gibi rahat, laptopı da taşıdım şimdi buraya sanırım tatilimin geri kalanını yatarak geçireceğim yarın düştüğünden beri ilk defa dedemi görücem, ne tepki vericek acaba hemen tanıyabilicek mi diye merak ediyorum ve biraz da korkuyorum çünkü baya kötüydü en son, bir sürü kırık + beyin kanaması ve son gördüğümde yerde kanlar içinde yatıyodu, 2,5 ay filan geçti üzerinden acaba nasıl olmuştur. sakal yüzünden de baya azar işiticez ama hadi bakalım film olarak dragonball evolution izlicem, çok beğenmemişti insanlar diye hatırlıyorum ama hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 herşey hayırlısı yavuz herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 deden gecmis olsun, film bok gibi izleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 o kadar mı kötü ya, dur başka film bulayım o zaman. ha buldum, super izlicem hatta kaç ay önce indirmiştim izlicektim unutmuşum lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Oha olm geçmiş olsun lan. =/ Günnük sonraki shotlar iyiydi de, ilk gelen bildiğin 3 numara makina yağı gibiydi be. sdfgsdfg sonrakileri iyi zannetmem için böyle yapmış da olabilir şerefsiz =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 dün gece pek bi ağladım günlük. sonunda ağlamış olmak iyi geldi zannımca. gerçi sonra sinüslerimi tıkayan sümükler nedeniyle uyuyamadım. olsundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 erkek adam ağlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Senin ağzını burnunu kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 bardan kalkarken elemanin abi mutlu olarak ta gel buraya demesi :( boyle boktan arkadaslarin olursa biraz zor diycektim de vazgectim. 1.5 litre bira, 2 de long island icip sabahin korunde de kalktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar