Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

kozalak said:

Archangel_ said:

abi kol kırık, üstüne dün gece buzda kaydım ayağım da ağrıyor. zor yani :)
destek güç yollarım ama ankaradaysan :P

kirik kolla buzda kayiyosun helal team.
ankarada degilim ya istanbuldayim

nazar var nazar.2012 de mayalar yanılıyorsa bile ölücem bu gidişle

edit: mayalılar ne be
Sosyal ağlarda paylaş

olm günlük laptopa age of yükledim sıkıntıdan, botlarla oynuyorum çok eğlendim ya ahah
ama zorluk da moderate ha, hard falan da değil direk ezik ezik oynuyorum ama eğlendim
şimdi bi film izleyip uyurum yarın zorluğu arttırıp oynayayım moderate baydı zaten challenge olsun azcık

bi de yatakta uyumayı özlemişim ya
babamın evindeki yatağımı istanbuldaki eve yolladığımız için yataksız kalmıştım, kah kardeşimin göt kadar yatağında kah koltukta uyuyodum. bugün gittik yatak aldık iki kişilik ve bok gibi rahat, laptopı da taşıdım şimdi buraya sanırım tatilimin geri kalanını yatarak geçireceğim

yarın düştüğünden beri ilk defa dedemi görücem, ne tepki vericek acaba hemen tanıyabilicek mi diye merak ediyorum ve biraz da korkuyorum çünkü baya kötüydü en son, bir sürü kırık + beyin kanaması ve son gördüğümde yerde kanlar içinde yatıyodu, 2,5 ay filan geçti üzerinden acaba nasıl olmuştur. sakal yüzünden de baya azar işiticez ama hadi bakalım

film olarak dragonball evolution izlicem, çok beğenmemişti insanlar diye hatırlıyorum ama hadi bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...