pogodi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 tenku selçukselçuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 pc'nin bozulması büyük dert ya, tamire verince bi süre pc'siz kalcam diye inatla vermiyodum. erteliodum hep. şimdi tv bozuldu :S inat etmemek lazımmış, tamirci çağıralım bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 hmm... düzelme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 az kaldı sola kıvrılcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 jaffa said: ARDA BEY? bilgi işleme söyliyim de kapasınlar bu siteyi. işinizin başına dönünüz lütfen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mithat said: Yarına sınava giricez bende şarkılar var sınavda sorulacak ve şarkıların listesini kız arkadaşıma soylemem lazım fakat 100 tane şarkı var her birinin adını teker teker yazmakla uğraşmak ıstemıyorum kolay listeleyebilecegim yontem arıyorum bulamıyorum bu da kafayı yedirtiyor bana. telefondan mesaj atacaksan webmesaj servisini kullan hattın neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 senko said: at yenisni al? 20 bin doler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 wastyrx said: =| nays (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 jaffa said: wastyrx said: =| nays (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 jaffa said: senko said: at yenisni al? 20 bin doler atın mı yenisi 20bin döler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 yok maaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Kariyer.net'te çok güzel iki ilan var. Genelde hep 3 yıl iş tecrübesi falan ararlardı, bu sefer onu koymamışlar. Geçen yıl o kadar bekledi yeni mezunlar şöyle ilanları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 hangi ilan onlar? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 kimya müh. veya malzemeciysen özelden atıyım. kaliteli biri varsa refarans da olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 hm yok işime yaramazmış, eyv;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Bugün Cihangir civarında uzunca yürüdüm,sonra arka sokaklardaki eskici dükkanlara bakındım. Oralarda mükemmel bir sürü şey gördüm. off. Sonra da bir arkadaşımla buluşup Boğaziçi üniversitesi'ndeki starbucks'a gittik, oradaki işgalcilerle biraz sohbet ettik. Arkadaşım da röportaj yaptı onlarla. Çok keyifli insanlardı. Yaptıkları şeyin diğer üniversitelerin gençliğine de örnek olduğunu öğrendik. Yani ne bileyim çok güzel ve çok zor bir şey yaptılar bence. Hala orada yaşayanlar var. En çok da kediler sevinmiş bu duruma. Onlar da orada yaşıyor :) Yine değişik bir gündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 o 3 yıl tecrübe isteyenlere inanmayın ya. başvurun. tercih ettikleri 3 yıl tecrübeli ama bulamıyolar yeni mezun vs alıyolar. denk geliyo yani kısmet. başvurun o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Şirketin içinde olduğumdan oraya 3 yıl tecrübe yazdıklarında nasıl eleman aldıklarını, yazmadıklarında nasıl eleman aldıklarını biliyorum. Emin ol arada fark oluyor :) Tecrübe istedikleri bi pozisyona hiç bi zaman yeni mezun almazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 abi vs yazdım oraya zaten. IK başarısız malesef bizim ülkede. yapacak bişe yok. insan kaynaklarından çok insan kaymakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 toefl'dan 79 alsam yarın sadece writingiyle haşır neşir olacağım prof sınavına az önce öğrendiğime göre toefl'dan 78 almış olmanın burukluğuyla gireceğim.kaderime sıçıyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 öldüm açlıktan ya açık market bile yok lan = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 sevgili günlük, öncelikle selamın aleyküm. izmir çok güzel, soğuk ama istanbuldan daha az soğuk, gerçi istanbul'dan geldiğim akşamdan beri evden çıkmadım, o akşam da uykusuzluktan biri beni cinsel ilişkiye zorlasa farketmeyecek bi durumdaydım. 2 gecedir annemde kalıyodum, bugün babama geçicem, bi de onlarla hasret gidereyim. sonra bi ara eskisi gibi agora'da sinemaya gideyim diyorum, ejderha resimli kız'ın filmi gelmiş hem onu da görmüş olurum. kısacvası izmir iyi izmir güzel, ama istanbul'daki düzenimi de özlemiyor değilim. minicik odamda baya mutluydum aslında ama yine de değişiklik iyidir işte. hem zaten 3 haftalık tatilin ders seçimlerini filan bahane ederek 2 haftasını izmir'de geçirip son 1 hafta kala istanbul'a geri dönücem. sonra partiye devam. bi de çok güzel hasta oluyordum ki uykuydu ilaçtı derken paçayı kurtardım galiba, yaşasın. her tatilde de hep böyle bi hasta olsam mı hmz şeklinde düşünme süreci oluyor vücutta, halbuki ne ayıp bişey. hatta gidip uyuyayım biraz daha kafam bokum gibi gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 OOooooo sometimes i got a good feeling YEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ne salak şarkıdır o da be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar