wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 senko said: senko said: Sisman gobekli ve memeliyim afsasfhuashufasf iyi hadi daha fena bişi bekliyordum ben :) Kendi kendine konuşuyor artık adam DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 carlsberg special brew diye birşey var, 9% alkol oranıyla homeless birası diye geçiyomuş sdfsd çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ooooo bira muhabbeti yaşaşınnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 wastyrx said: senko said: senko said: Sisman gobekli ve memeliyim afsasfhuashufasf iyi hadi daha fena bişi bekliyordum ben :) Kendi kendine konuşuyor artık adam DAS! http://inciswf.com/helehelehele.swf ehuehuehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 mariachi black, heineken, leffe blonde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 senko said: http://inciswf.com/helehelehele.swf ehuehuehuehu ne zaman görsem kahkaha atıyorum şuna helehelehelehelehel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Tabii ki Bomonti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Pek bi uzun zaman sonra birazdan çalışacağım günlük O_o Bi garipsedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 bomonti akar tuborg gold da iyidir. mariachi arada bi farklı güzel tad için iyidir. şu guinnes nerede var istanbulda ya? gidip içecem bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Becks tabi ki günnük. açılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 jaffa said: Becks tabi ki günnük. açılın. Bu insan ağzının tadını biliyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Guinness en iyi. ya o dediğim bira çok kötüymüş ahah 9% nedir. arkadaşım söyledi de merak ettim bir yudum aldım kuscaktım ıy. resmen homeless birası ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 kozalak said: bomonti akar tuborg gold da iyidir. mariachi arada bi farklı güzel tad için iyidir. şu guinnes nerede var istanbulda ya? gidip içecem bi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 of ananı bacını türksel.mesaj tarifesini unutmuşum yenilemeyi. sadece sms ücretim 210 lira geldi allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 jaffa said: Becks tabi ki günnük. açılın. becks ve carlsberg iyi de yeterince iyi değil. onlar yerine heineken diyorum. tavuk veya acılı bi et yanında mariachi black. hafif kuruyemiş/atıştırmalık bir şeylerle içilecekse leffe blonde. (heineken'e alternatif) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 senko said: jaffa said: Becks tabi ki günnük. açılın. Bu insan ağzının tadını biliyor!!! tavacıda senin de ağzının tadını bildiğini anladık (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 corona da fena değil aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 heiniken de iyi ama becks benim için bir adım önde konu pale lager'se bremen zaten direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 elifg said: corona da fena değil aslında. tam kız birası ya. şunu bi erkeğin içtiğine şahit olmadım şu ana kadar sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 yoklukta gider diye içmiştim suriye'de bir barda, başka alternatif yoktu ama o an için tadı fena gelmemişti galiba. Özellikle alıp içmedim Türkiye'De. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 senko said: heiniken de iyi ama becks benim için bir adım önde konu pale lager'se bremen zaten direk heineken amstel ve becks abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 amstel'i zaten heineken üretmiyor mu? en son amsterdamda içmiştim ikisini de, geçenlerde carlsberg yerine heineken alıyım dedim, iyi geldi. amstel de fena değil de heineken daha iyi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 bira amele içkisi yeaaaaa diyor ve kaçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 böyle günlük olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar