Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sağ dizime bişi yaptım bugün karda boğuşurken sanırım. arada kapatamıyorum acıdan. kalıyor öyle açık. bazen de bişi yokmuş gibi kapanıyor. ilginç. neyse geçer heralde yakında.
Mesaj tarihi:
Geçen sınavdan önce rahat sabahlamıştım da, bugün çok yoruldum ulan. Gözlerim durmuyor yerimde. Sabah sabah çikolata yedim, meyve yedim bir ton kahve içtim bana mısın demiyor.

2.5 saat sonra sınav, dayanırım herhalde artık.
Mesaj tarihi:
günlük bugün jüri var, jüriden erken çıkıp sınava giricem
hani sınav tamam da o jüri niye yapılıyor hala bilmiyorum, laf olsun torba dolsun
sonra başka bi ders için 3 tane fotoğraf çekip bu dönemi kapatıyorum ve malak gibi yatıyorum <3
Mesaj tarihi:
senko said:

oha kendi davetimden satış yemişim sdfsfd
archangel gel abi sende ayıpsın...

hako şu hesap ödeme mevzuunu bi daha konuşalım ama ahahahha

Alman usulü yaparız. hesabı takmayın kafaya bu kadar. senden aldığım dolgu paralarıyla ödeyim ya da ben .
Mesaj tarihi:
cok sorguluyorum gunluk.nerede durmam gerekiyor kestiremiyorum.nasil bi iste calismam gerekuyor mutlu olmam icin?gelecegimi nasil garantiye alirim, almam gerekli mi ya da?gunu yasayip gerisini cok da dusunmemek mi lazim?zaten ortalama 70 yil falan yasiycaz, ama nasil yasiycaz ki?surunerek mi, zevk alarak mi?ot gibi?

su an calistigim pozisyon ilerde hayatimi riske atar mi?ne bilim, isten atsalar ya da kendim ciksam, disarda rahatlikla is bulabilir miyim? bu kadar dusunmelimiyim bunlari?
Mesaj tarihi:
bugün selim yaşaran kılıklı bi conconun arabasının altında kalayazdım. korna fln da çalmadı lavuk,kendimi zor attım kenara.beni ıskalayınca gitti ağaçlık biyere giydirdi. yıh yıh yıh
Mesaj tarihi:
fede said:

http://www.youtube.com/watch?v=oJ2wXoqAhI4

bu ne LAN

8 yas ve Rush calmak :/

Ben Youtube'da dalmıstım bi ara, 2 yasindaki cocuktan babaanneye kadar gelmisim, drum coverlar bass coverlar. İsin icinden cikamadim.
Küfürler hakaretler edersin hayata falan, o işin sonu yok.

Gel sen vazgec.
Mesaj tarihi:
jaffa said:

senko said:

Alman usulü yaparız. hesabı takmayın kafaya bu kadar. senden aldığım dolgu paralarıyla ödeyim ya da ben .

Aylık 20bin lira kazanıyor ya bırak ödesin.
Mesaj tarihi:
senko said:

Erkek adamın ağzından söz bir kere çıkar Selçuk.. :P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...