barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 sağ dizime bişi yaptım bugün karda boğuşurken sanırım. arada kapatamıyorum acıdan. kalıyor öyle açık. bazen de bişi yokmuş gibi kapanıyor. ilginç. neyse geçer heralde yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 oha kendi davetimden satış yemişim sdfsfd archangel gel abi sende ayıpsın... hako şu hesap ödeme mevzuunu bi daha konuşalım ama ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 sen bu saatte niye uyaniksin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ne biliyim ya uykum kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 keske saat farkimiz olsaydi be gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Geçen sınavdan önce rahat sabahlamıştım da, bugün çok yoruldum ulan. Gözlerim durmuyor yerimde. Sabah sabah çikolata yedim, meyve yedim bir ton kahve içtim bana mısın demiyor. 2.5 saat sonra sınav, dayanırım herhalde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 günlük bugün jüri var, jüriden erken çıkıp sınava giricem hani sınav tamam da o jüri niye yapılıyor hala bilmiyorum, laf olsun torba dolsun sonra başka bi ders için 3 tane fotoğraf çekip bu dönemi kapatıyorum ve malak gibi yatıyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 senko said: oha kendi davetimden satış yemişim sdfsfd archangel gel abi sende ayıpsın... hako şu hesap ödeme mevzuunu bi daha konuşalım ama ahahahha Alman usulü yaparız. hesabı takmayın kafaya bu kadar. senden aldığım dolgu paralarıyla ödeyim ya da ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 alman usulü mü ? bana uyar yillardir yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 seele dan samimi itiraflar ..... "ben pintiyim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 yok lan almanyada yasiyorum. ben yapmasam almanlar yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 cok sorguluyorum gunluk.nerede durmam gerekiyor kestiremiyorum.nasil bi iste calismam gerekuyor mutlu olmam icin?gelecegimi nasil garantiye alirim, almam gerekli mi ya da?gunu yasayip gerisini cok da dusunmemek mi lazim?zaten ortalama 70 yil falan yasiycaz, ama nasil yasiycaz ki?surunerek mi, zevk alarak mi?ot gibi? su an calistigim pozisyon ilerde hayatimi riske atar mi?ne bilim, isten atsalar ya da kendim ciksam, disarda rahatlikla is bulabilir miyim? bu kadar dusunmelimiyim bunlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 not açıklandı mı diye f5 spamlemekten baydım ya. soluğu burada aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 bugün selim yaşaran kılıklı bi conconun arabasının altında kalayazdım. korna fln da çalmadı lavuk,kendimi zor attım kenara.beni ıskalayınca gitti ağaçlık biyere giydirdi. yıh yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 fede said: http://www.youtube.com/watch?v=oJ2wXoqAhI4 bu ne LAN 8 yas ve Rush calmak :/ Ben Youtube'da dalmıstım bi ara, 2 yasindaki cocuktan babaanneye kadar gelmisim, drum coverlar bass coverlar. İsin icinden cikamadim. Küfürler hakaretler edersin hayata falan, o işin sonu yok. Gel sen vazgec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://images.yemeksepetim.com//CategoryImages/TR_IZMIR/tasdevri_pide_big.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 çok heycanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 şafak -> DOĞAN GÜNEŞ !!1 zorunuza gitmesin 343' ler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 jaffa said: senko said: oha kendi davetimden satış yemişim sdfsfd archangel gel abi sende ayıpsın... hako şu hesap ödeme mevzuunu bi daha konuşalım ama ahahahha Alman usulü yaparız. hesabı takmayın kafaya bu kadar. senden aldığım dolgu paralarıyla ödeyim ya da ben . Aylık 20bin lira kazanıyor ya bırak ödesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 senko said: oha kendi davetimden satış yemişim sdfsfd archangel gel abi sende ayıpsın... hako şu hesap ödeme mevzuunu bi daha konuşalım ama ahahahha Erkek adamın ağzından söz bir kere çıkar Selçuk.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 delirdim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Moar like. http://bbsimg.ngfiles.com/1/20967000/ngbbs4bb07ff3cc475.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Suffle <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar