jaffa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 trabzon sunar. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ahaha yok yani hayatım da arada bu kadar fark olabileceğini düşünmezdim. ama ciddi bi fark var davranış konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 annem babam ve püsü geliyo yarın evde hamster ekrem var 3 hafta falan kalıcaklar, aksiyon dolu günler beni bekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 haydi iyi geceler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 sana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 daha erken, 5 gibi yatarım ben günnüüükkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Hem geçsin, hem geçmesin. Pek bi geri zekalılık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 senko said: kozalak said: izmirin kızları güzel derler. ne hikmetse benim tanıştıklarım genelde tırt çıkıyor. nası oluyor bu iş aga? euheuhe ya şimdi genellemek tabiki de yanlış olcak ama izmir kızları ne kadar sıcakkanlıysa ankara kızları o kadar soğuk ve kendini beğenmiş. izmirde bi mekanda fln rahat rahat tanımadığın bi kızla muhabbete vs girebiliyorken ankarada imkansız bu olay. ya ankara kizlarinin abv diycem olmiycak simdi.az cekmedik onlardan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 <== I'm with stupid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 oh yes günlük. oh yes! (yazıldığıgibiokunur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 genel temizlik yapılmış günnük. oh yes de benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 yarın iş var bi oh noes da benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bi arkadaşım başka bi arkadaşıma takıyomuş günlük. takılıyolarmış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 =( //wastyrx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Kendimi keserim sorumlusu küheylandır diye mektup bırakırım. Edepsize bak üzüntümle dalga geçiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 kozalak said: bi arkadaşım başka bi arkadaşıma takıyomuş günlük. takılıyolarmış yani. oha lan arkadaş arkadaşa takarmıymış hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 wastyrx said: Kendimi keserim sorumlusu küheylandır diye mektup bırakırım. Edepsize bak üzüntümle dalga geçiyor sdf eksikliğin hissedilmesin diye yaptım abi ayıbediyosun. yarın finalim var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 şu real steel i izliyip uyuyim günnük. yarın görüşürüz çav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Günlük az önce masaüstü pcyi toparladım kaldırdım, çok zor olmadı. Ortalıgı bi temizliyeyim gelicem. Odayı düzenliyorum gece gece. Ne zaman ikea kataloguna baksam böyle delleniyorum günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Hepi pörtlek dinan arkadaşım özel topic açmaya mecalim yok hiç, idare ediver. Dynun said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 günlük bebişim finaller zamani özel bi topic acılıp orda küfür serbest olsa ya ???... valla cok rahatlariz ya gunluk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Tatre_ said: Günlük az önce masaüstü pcyi toparladım kaldırdım, çok zor olmadı. bu benim gözümde aşırı büyüyen bişey, ama geçen gün bilgisayarı salondan odama taşımak 10 dakika filan sürdü öyle olunca da bi özgüven geldi haliyle bi de ödevler gene öyle bi son ana kaldı ki aman tanrım hani çarşamba gecesi ve perşembe gündüz çekimleri yapıp perşembe gecesi editleyip cuma gündüz vermem lazım gibi bi durum söz konusu looooool, cuma günü sınavım da var ayrıca. ha cumartesi de varmış. ha bi de fotoğraf ödevim var jjjjjjjjjjj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Dun gece housing office'e laflar hazirlayip mail attim, benim odam niye belli degil, bir suru insanin belli olmus diye. simdi inboxi kontrol ettim ve cevap yok hala abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 http://4.bp.blogspot.com/_wdUUzdxMlqk/TT-MtXmq7PI/AAAAAAAAAQg/YMH5WkIpYpU/s1600/tumblr_l65hrhz5NP1qzdgx0o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar