kavurma Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Hayat devam ediyor zira bundandır her gece uyuyup sabah uyanmamız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 yarın her şeyin tekrar değişeceği bir kritik gün daha olacak. her ne kadar keşke demeyi bırakmaya çalışsam dahi bazı zamanlarda belirli şeylerin farklı olmasını elbette umuyorum. genellikle hayatınızda tüm yaşamınızın akışını değiştirdiği kritik günlerin sayısı bir ya da ikidir bir sene içerisinde. gel gelelim bu her şeyin berbat gittiği veya berbat gitme ihtimalinin çok çok yüksek olduğu kritik günlerin sayısı 2ayda 1 ve hatta bu son ay için, tek ay içinde 4-5 ise işte o zaman yaşamın içinde ölü gibi gezen, hedefleri yitik, sabah uyanmak için tek bir küçük toz zerresi kadar dahi amacı olmayan, sadece nefes alıp veren bir canlıya dönüyorsunuz bir süreliğine. sonrası ise daha da feci, gündelik hayata dönseniz ve dışarıdan tüm insanlar gibi hayatın içinde koşturuyor gibi görünseniz dahi, dışarıdan bakan gözlere görünmeyen bir sistem sizi bitiyor, sıkıntı ve keder içinizi kanser gibi sarıp sarmaladıkça geçtiği yerleri tahrip ediyor, uyuşturuyor ve aslında korkmanız, üzülmeniz, sevinmeniz, mutlu olmanız gereken duyguların tamamının yerini dev bir soğukluk, uyuşmuşluk ve rahatsızlık kaplayıveriyor, tüm olan biteni boş gözlerle izleyip hiçbir şey yapmadan olanın olmasını bekliyor, fırtınanın dinmesini umuyorsunuz. fırtına yeni başlıyor ise vay halinize, eski sizden kalan tüm hayallerinizin gövdesi çatırdayarak parçalanan dev bir çınar gibi yıkılmasını ve her parçasının, devrildikçe saçılan tozlar arasında kaybolmasını eli kolu bağlı bir şekilde, tepki vermeden, kaşlarınızın hemen arasına kazınmış ve sizi ölene kadar terketmeyecek olan tedirginlikle özdeşleşmiş derin bir kırışlıkla izleyip sadece her şeyin olacağına varmasını bekliyorsunuz. dünyada bir insanın içinin ölmesi kadar üzücü çok az şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Günnük olm iş seyahatiydi tatil gezisiydi derken 2 haftadır doğru düzgün spor yapamamıştım, az önce yaptım. oh be. hamlaşmıştım resmen. edit: dasaaa lan olm o nası bi post?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 wot poisoning * You are in extreme pain, and require immediate aid! * help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 oha dasaaa yaşama sevincimi aldın lan! geri kalanını da ankara alıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ankara benim yaşama sevincimi de aldı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ankaraya sadece 2 defa gittim ama kafam girsin diyebilirim rahatça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Ankara size bayılıyordu zaten anasını satiim. Gidin la beğenmiyorsanız, gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 doğduğun değil doyduğun yer hako. bayılmıyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 adam elleriyle inşa etmiş ankarayı nasıl beğenmiyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Bugün birinizi Santral kütüphanesinde arkadan gördüm, turuncu turuncu açmış Paticik'e bir şeyler yazıyordu. Laf atacaktım da makale yazıyordum uğraşamadım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 tüh benim tema yeşil zaten kütüphanede ne işim olur yeaea anca so cafe starbucks falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 sesu said: Bugün birinizi Santral kütüphanesinde arkadan gördüm, turuncu turuncu açmış Paticik'e bir şeyler yazıyordu. Laf atacaktım da makale yazıyordum uğraşamadım sdf. hah, bundan sonra bütün paticik erkekleri turuncu temayı kullanır dışardayken :D ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 sesu said: Bugün birinizi Santral kütüphanesinde arkadan gördüm, turuncu turuncu açmış Paticik'e bir şeyler yazıyordu. Laf atacaktım da makale yazıyordum uğraşamadım sdf. anaa bendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 yanımda tanıdık biri varken bile utanıyorum paticik.com yazmaya adres satırına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ginaly said: sesu said: Bugün birinizi Santral kütüphanesinde arkadan gördüm, turuncu turuncu açmış Paticik'e bir şeyler yazıyordu. Laf atacaktım da makale yazıyordum uğraşamadım sdf. anaa bendim. Sen olsan tanırdım ya, biliyorum senin tipini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 lanet facebook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 demin taksideyken bir kız gördüm.altında subaru impreza.bağırta bağırta gidiyor arabayı.kız maks 23-24. camdan evlenme teklifi edicektim ama takside olmam işi bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Daha önce de yazmıştım bunu, o dediğinin evlenmişi var. Kırmızı Evo IIX. arkada "arabada bebek var" stickerı var, ve içinde bebek koltuğu, oyuncak falan var. Kullanan da kadın direkt :D Çok acaip ya ehuehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 kar yağsa da ısınsa biraz hava buz gibi günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 yagar yakında merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 günlük ilk defa kahverengi ve yeşil harici giysilerim oldu. thanks boss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 murphy senin anani bacini avradini soyunu sopunu bacini avradini anani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 of dünyanın en kötü hareketini yaptım of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 off gebeşlikten ölcem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar